4 sjalar

Btw. Lagt undan 4 sjalar redan IDAG, på jobbet alltså. Farligt o jobba på glitter.. Även lagt undan 2 väskor till, fleeeera ringar o örhängen o halsband som fan.. Gotta slow Down.
Annars kan jag lova att jag kommer hem som en fattiglapp haha.


a hard work work

Usch vad mööör jag känner mig. För trött för o vakna i rätt tid för o hinna med träning imorse, seg på jobbet och nu slow ikväll med. Fifan! HVORFOR?!?! (varför- norska)

Ska se på "P.S. I love you" nu med lover o sen nana. Jobbar tidiga passet imprgon. Skönt. DÅ ska jag iaf träna efter jobbet. O sen lägga mig tidigt..

Snackat med mamma ikväll, asså!!! Familjen är det bästa man kan ha. Bråka fan inte med era familjemedlemmar, ni kommer ångra er.


Söndag

Adam o jag har kollat nya jersey shore avsnitt ikväll. L to the OVE.
Även tränat med Kristina idag. Spinning och styrka core. High five!
Det var så jävla underbart väder här i Stavanger idag, och igår, och iförrgår..!!! Helt otroligt. VäderGud har väl flippat.
Så ah, jag gick o smilade där i solen påväg hem efter att kristina svängt av till sig, med en caffe latte i handen!
Väl hemma började jag o Adam baka igen, mys! Blev jättebra brödbullar den här gången :D wie!
Pratat i tele med mamma o pappa ikväll också, herregud vad jag multisaknar dem <3


komplimanger <3

adam har haft tor på besök ikväll. kul kul o trevligt trevligt! vet egentligen inte vad vi alla gjort, typ lyssnat musik o dampat med ballongerna våra roomates köpt.. ballonger vettni. Det höjer stämningen.

Men nu är dem ute o äter.. fan så avis. Jag fick ta en av våra jävla brända brödbullar jag bakade häromdagen.
ASSÅ ikväll är det verkligen FML-MODE!!
tittade igenom alla bilder på fb som man har lagrat, kul jag haft!!!!!!!!!!!! o vilka fina vänner jag har!!!!!!!!!! o vad länge vi alla känt varandra!!!!!!!!!!! nostalgi känslor alltså. Och så sitter jag nu här ikväll, ensam i en jävla lägenhet i norge. Amanda fyller 20 år idag så alla festar dessutom där hemma. Jävlar satan!!
livsångest.se
försöker glädja mig åt att jag ska träna imorgon kl.13.00 tsm med kristina. För det ska ju bli kul. Halv 1 utanför Sabi Sushi möts vi!!
försöker även glädja mig åt att jag fick massa komplimanger på jobbet igår.

-"du har så fin svenska, du pratar så lugnt" ÖH? jag är världens stressmonster, men tack.

-"your eyes are just beeeeeaauuuutiful, you really are blessed!" jaså? ja jo, jag är nog ensam om blå ögon.

"din hy är så leeen, du ser ut som en porslinsdocka. Så naturlig!" Återigen, ÖH? naturlig? are you kidding? har världens kaka i hela fejjan, men tack.

Så, nu ska lilla jag hoppa ner i sängen. Känns lite bättre nu......
Tjolavippen





hemlagad husmanskost

idag har jag o adam för första gången sen vi kom till norge, lagat riktig husmanskost, TILLSAMMANS. Annars är adam en mackoman- det vill säga, äter nästan bara mackor. Och jag är en... ja, jag är nog fan samma jag. En mackoman. Dock skiljer vi oss åt med påläggen. Men som sagt, IDAG gott folk, har vi lagat en måltid.

Stekt lax med klyftpotatis i ugnen, några bitar advokado o tomat och en klick italiensk sås (på burk). Även ett glas apelsinjuice. Vitaminer......



Vad jag gjort är idag är; fika med min vän kristina från luleå. Vi jobbade tsm på salongen innan. Hur trevligt och kul som helst hade vi det! skrattade loss.
Vad mer, jo lagat mat då hehe. Och sprang in på mitt Glitter och köpte mig en riktigt läcker plånbok som vi nyss fått in. Den är brun, skinninspirerad och ah, läcker. Hade tänkt  visa bild nu samtidigt som maten, men glömde såklart fota den jäveln.. kanske en annan gång alltså :)
Har även hunnit skypa en 30 minutare med min saknade storebror. Fan, så underbar känsla och syn. Han har blivit ännu större också, fan vad fort allt går. Tiden framförallt!!

igårkväll chillade jag med Natalie & Lene efter jobbet, riiiiktigt soft vare. Vi åt Lenes hembakade brownies. Hallå liksom. Brownies. Bästa bakverket.


Donut

tjeeeena
storshoppade idag efter jobbet, på ica.
Ananas, banan, russin, yoghurt, mango, blåbär, päron -smooooooothie! är som sagt ruskigt snuskigt jobbigt förkyld, så jag tänkte tackla sönder bacillerna så dem dog helt brutalt och asfort. Vill träna imorgonmorgon innan jobbet så.. hoppas natten gör nytta!

ASSÅ FÖRRESTEN, det är STORM här i stavanger, så in i helvete! jag hör världens smällar utanför, som om en bil typ flippade runt?! o jag är ensam hemma, fett scary! adam kommer inte förnst efter 20......

Ahapp, vad mer? näeeee inget egentligen. Känner mig få-ordig. Ska ta nån sekund o komma på något jag säkert glömt..
ah, just ja. Imorgon ska jag ut o förhoppningsvis festa till det lite tsm med min norska vän Natalie och hennes norska väninna (som dem säger här, så fint så ;) Lene. Blir det som Natalie vill kommer vi dra till ett ställe som heter "Crazy"... där hänger dem svartaste svarta o det är real hiphop som gäller ;) haha fan vad GGGGGG jag är/kommer vara. Kommer verkligen fit in som handen i handsken! Jag äger ju numera faktiskt massa bandanas.... ni vet, bandanas, som gangsters har!!

förresten, har kalmar hört talas om Donuts ännu? säljer verkligen som fan här borta i Stavanger. Helt galet äre. Och bra säljare som man är, tvingar man alltid på ett par fliseklemmer (hårspännen) för o öka snittköpet lite ;) höhö. Evil.


Saken innuti håret för att få denna sorts bulle där bak, kallas donut.


blue sweather



today. before all the accessories. so, yeah. kinda boring. add a black headband, fjäder-earrings, fjäder in the hair, two brown bracelets aaaaaand, three rings. One with a silver frog on with a brownshimmery background and the two other ones will i just say blabla about.

engelskan bara kom.

brödbakning

igårkväll bakade jag o adam brödbullar : ) vi improviserade som fan o bråkade som fan, såklart. Han ansåg inte att jag gjorde brödbollarna tillräckligt runda -_- har ni hört på maken vilka bögfasoner.. skitsamma om dem inte är perfekta ansåg jag!!!!!! ska ju ändå bli fuckade i magen sen.
Visst, speciellt vackra var dem väl kanske inte. Men smakar som bröd oftast gör, som god deg.



177:-

men men, klart jag skriver ett helt nytt nu också :)

Jag är som sagt, äckligt förkyld!!!!!! herregud. Det svider ju för fan på näsvingarna för att jag snyter mig o.. torkar bort snoret med handen... hela tiden. Lite diskret o snabbt såklart!!!
Jag har liksom tagit läppsyl hela dagen på näsan haha. Mjums så skönt o vilken räddare i nöden..

Har även shoppat loss på Glitter idag. Fick ju passa på medans det fortfarande var rea priser på sakerna jag lagt undan, hade ju sugit liksom om reapriset försvann tills jag payade liksom!! så ah, har köpt två väskor, 3 halsband, 1 örhänges-paket, ett svart hårband som dock inte finns med på bild för det sitter i mitt hår hehe, och en ring. Allt för 177:-, great!!






Utkast: Jan. 23, 2012

förlåt moi för dålig uppdatering.
inte varit pepp. Är grymt förkyyyyld. Här snackar vi grönsnor.. mjums på det va!! det är pga att jag o adam var ute i fredags o jag hade öppen jacka hela tiden. Dumma mig, vad onödigt!! så blev ingen träning nu imorse. Sparar mig tills imorgon 09.00 spinning, istället.
Tyckte verkligen såååå synd om adam imorse när han var uppe 06.45, o jag vaknade för att kissa o var helt snurrig för jag var så trött, o det var helt kolsvart ute. Även att det är en vanlig tid när man gick i skolan t.ex. så är det ju fan faktiskt inte mänskligt att behöva upp så tidigt för att dra o jobba!! att börja 09.00 räcker, hör ni det cheferna där ute!!!!! (pappa blandannat..)

aja, fan vad trött jag är. Ligger med datorn på magen o andas med öppen mun pga näsans igenproppning. Har svårt o tro att jag någonsin kan bli söt igen. Och absolut inte tills 13.00 då jobbet begins. Spottade just  i koppen min


(detta inlägg SKULLE ha publicerats, men nu såg jag att det fan i mig INTE har gjorts det... Så jag som precis tänkte uppdatera att jag är en lökig"bloggerska" som suger på uppdatering denna veckan, kan ju näääästa ta tillbaka det nu... pga det är blogg.se:s fel att t.ex. detta inte synts..............(a) hehe

vänner

Tänkte att ikväll är en passande kväll att skriva några rader om alla mina vänner där hemma i "kk" (kära kalmar, he he) som jag saknar så.
Nästan så jag rent ut sagt blir förbannad när jag går in på facebook o dag för dag ser allt dem gör ihop. Jag får livsångest och går in i en depression som heter duga.
Så nu måste jag skriva några rader om dem som sagt, så jag påminns om varför jag plågar mig själv med att stanna kvar i Norge så länge som jag gjort, och har fortsatta planer på att göra. Så jag vet vad jag faktiskt har o komma hem till sen. För man säger ju "den som väntar på något gott!!"
ordningen har ingenting med favoriter o göra btw, haha. men någon måste ju börja skrivas om först, dah ;)

Becca- min soulmate. Du är så underbar utifrån och in. Du har den bästa humorn jag någonsin skådat och du är en sån liten söt skrålla hela du. Jag har gått igenom massor med dig. Jobbade som servitriser i somras på saxnäs pizzeria t.ex. där vi blev instängda i stora frysen!! fett kul :') skrattade så jag dog när becca ställde sig i försvarsställning och bara skrek :) kan även prata om, verkligen, allt och du förstår mig så himla väl. Ibland är du lite ego, men då säger jag bara till dig, så skärper du dig i nån minut, o sen är du igång igen. Det är du gasnska ensam om, det vill säga, du är unik.

Tilda- otroligt skön personlighet. Har alltid lite ironi i sina skämt o meningar. Man tar dig med en nypa salt helt tiden just för detta. Jag tycker verkligen du är så stört rolig. Något extra helt enkelt! även en riktig fashionista! har koll på allt. Bästa frisören jag vet, iaf.

Soffa- du kan prata snabbare än någon annan. Här gäller det o hänga med :D pga detta sitter man som förtrollad när du berättar något. Du ler alltid på ett speciellt sätt med dina tänder, som en liten söt ekorre för du lyfter näsan typ. Som sagt, s.ö.t. e.k.o.r.r.e. Så sjukt glad över att du tog dig in i frisörgänget där i ettan av gymnasiet. Annars hade inga fester varit lika kul o galna.

Emelie- dig fastnar man/jag verkligen för, speciellt på senare dagar. Du har alltid varit sedd som tuffa bruden i mina ögon, o det görs du fortfarande till en grad, men du är även en väldigt "ljuv" (?) person när man lär känna dig. Har väldigt många kloka ord o säga. Ställer alltid upp på en zotzilanare (cigg). Även väldigt rolig, och numera snyggare än någonsin i din september-look. Herregud give me your looks liksom. Förknippar dig med "snoop dogg, i just wanna make you wet", på studentflaket. Där rockade vi.

Fanny- barndomsminnen så det tjongar om det. Min godispåse är du. Finns massa o plocka från dig, seriösa samtalsämnen som politik som jag låtsas förstå någonting om när du drar upp det, humor, tysta moments utan att det blir piiiiniiiigt. Litar verkligen på dig. Tack för att jag fått gråta ut på din axel. Sann vän.

Felle- fan har du tagit vägen egentligen? har haft så jävla roligt med dig människa. Skrattade mig igenom hela tvåan då du kom till vår klass. Även du vet hur man pratar med speed, som en viss soffa. Du säger "tack ska du ha, detsamma" till vilken kommentar man än ger dig. Du är allt eller inget, det vill säga; ALLT på fyllan. Nej felle, inte bra att dricka ur en flaska som man slagit av halsen på i ett guppande studentflak. Inte heller smart o surfa på ostabila bordet. Men det är det som gör dig. Vi delade även några grymma nordic-pass där ett tag. Du gick in olagligt utan kort.. me like.

Elin- grym historie berättare. Ibland. För ibland fattar jag ingenting :) = charmigt. Hela du är nämligen ett snyggt makeupstore-charmtroll med asbra humor. Du är inge vidare på att parkera, men vad gör det? det är sånt jag o min mamma kan skratta åt så här i efterhand. Kommer ihåg när jag bad dig ta kort på mig när vi solade där en sommar. Men såklart avslöjade du på fejjan att jag bad dig om detta. Not cool man. Men som sagt, gillar dig massor.

Anna- Du och jag kan prata på ett fult sätt som jag enbart kan höra i huvudet, inte beskriva. Det går fort, och man ser lite retard ut, det är allt jag kan säga. Visserligen var det ett tag sedan vi pratade på detta vis, men jag minns det allt! Du är härlig. Och du har tendens att få mig o känna mig, nervös :) du kan kolla på mig, o inte säga någonting efter att jag sagt någonting. Så jag börjar tänka "oh shiet, sa jag något galet?", men näe, du är bara goa "tittande" du :) fan varför var du i thailand över jul förresten? dålig stil anna.

Amanda- min hatkärlek. Typ. Du är en av dem jobbigaste jag vet, no offence (dock visste du nog detta? ;), men samtidigt så är du ju faktiskt jäkligt skön. Och då menar jag jäkligt! du kör ditt egna race o har gått emot samma sak som jag. Det betyder att vi är ganska lika o starka båda två. Du är generös. Du kan prata väldigt fort du med. Varför pratar ni alla så fort?

Linda- du har alltid varit tystlåten och lite blyg, men jag vet ju att en asskön personlighet finns där inne. För du skrattar när man ska höhö, o jag seeer på dig att du har mer o säga o lägga till, än vad du gör.. WHY? du är ju skön hallå. Ashärlig på fyllan också. Då blir du crazy maan.


Tack för mig. Ser film med kollektivet ikväll. Grymt sminkad. Blev så pepp på smink när jag blev komplimangad idag på jobbet av en kund, över min ögonsminkning. Så nu har jag överdoserat o exprimenterat någon timme. Fått massa idéer!!





fredag!!

hm, nu fick jag en liten konstig kommentar? en anonym person är sugen på en viktökning?
då föreslår jag att du äter mer och rör dig mindre :)

Idag har jag jobbat, med ännu en ny anställd. Riktigt söt tjej, Naomi heter hon. Hade kul ihop med henne också, mycket viktigt o ha kul på jobbet!!
Som jag även har med susann, (28 bast, tatueringar, asball tjej). Som sagt. VIKTIGT. Tycker inte ni????

Adam har tydligen brottom nu ikväll för han ska iväg o ha chilltime med några killar från jobbet, han har ju bytt jobb nu från G-max till Coop lager för man tjänar mer där. Personligen tycker jag han är lite dum i huvudet höhö.. för vem föredrar lager framför sportaffär där han hade klädavdelningen!!!!
javäl, jag sitter o äter nu. Helt skakis är jag. Hm? kan vara pga kaffet jag drack innan. Har 10% på waynes coffee!! hur bra ;) höhö, typ 4 kr av.
Imorse innan jobbet var jag på spinning 40 min, skööönt. Älskar känslan av att vara nyduschad sen efter (L)(L)(L)(L)
Snabb o tråkig uppdatering, sorry! kan skriva roligare imorgon efter jobbet.

ha en bra fredag!!


EL

Alsén om blogga blogga blogga:
Erkänn att du har ny kavaj!! Du & dina kavajer;) <3

SVAR: NÄÄÄÄHEEDUU HM-DAMEN! detta bör du ha koll på va.. kavajen är köpt för ett bra tag sen.. (har en vinröd likadan modell hehe(a). Och 3 andra här i norge.. och bara 13 andra hemma i sverige.
okej fine, jag älskar kavajer. Och saknar dig!! :D

heeeej all the others!
läääget? ni vet att, om jag kommer till jobbet o ba "tjena tjena, läget?" så fattar ingen norwegian.
Dem bara "huh, ka du sa? läget? ka de är?" o jag ba "asså.. wzup". Och sen kommer en pinsam tystnad :) javäl!
Vi har anställt två nya som jag tror jag sagt (?) så idag har jag varit den hon den ena frågat om hjälp till o hur man gör med saker o ting. Fan vad go det fick mig o känna ;) slå in lite retur där, lite reklamation här, lite artikelsök dääär.
Nu kom precis en roomie vid namn andreas in i mitt o addes rum o visade elräkningen vi fått.. fuck in hell. Nu ska vi alla sluta duscha o aldrig ha på något lyse. Värmeljusens största brukare ska vi nu mera bli.. vill ju tjäna pengar i norge. Inte gå back på fucking EL?!!?!


blogga blogga blogga

"knorr, på liivet" jag skrattar ner mig på adams bögiga citat!! hur kom han på att ta efter denna fula mening?!

förlåt att jag inlägg-bombar er ikväll.. men jag känner mig verkligen S to the UGEN på bloggen ikväll.
Kan vara för att jag haft en seg dag hehe o bloggen dont judge me for who i am (L)

nu bildbombar jag er med.





ja, vad är en blogg utan egobilder? jo, ingen blogg! den ni.
NU MÅSTE JAG NANA, herregud.

bilder :)

nu, i ett normalt inlägg (fan vad jag skrattade när jag visade adam pyramid-inlägget. Han ba "och du fortsatte skriva du ja.." yebuddy!!)
ahapp, så blev det helt plötsligt kursiv fucking stil o jag har inte ens tryckt på kursiv-knappen. Vad vill Gud mig ikväll? jag tänker inte stänga igen bloggen!!

Här är iaf lite bilder från Glitter, tänkte det kunde vara.. "kul" för er readers att se lite norskt ;D


PC:n.. inte dator. PC.


uke= vecka. Vår lilla pärm där ja hehe.


butiken från vänster sida i färdriktningen hehe.  massor med salgsvarer just nu, 3 for 2, kom o fynda!! nä fan vad tråkig jag är.


från hööööger.. i färdriktningen.. dörren där leder in till liiillla personalrummet. Soft rum det där.

Och här är adams roliga "part 2" paket, då han totalfailade med första haha




godnatt nu ppeeeeoople, nu ska vi mumsa stekta äpplen med kanel o sötningsmedel!!


SVAR:

hanna ([email protected]) om hårband i forskjelliga farger:
Vad kul! :)
vad är det för sommarjobb? :D

SVAR: hemlis höhö.. vill inte att någon rycker det från mig ;D... kan säga sen, om jag failar!


amila om Love:
hahahha fan va roligt och sött på en och samma gång :P

SVAR: hahah ja det var fettkul faktiskt.. men fick en "love you, part 2" sen med en annan tshirt i ;) haha..


Anonym om morgonpromenad:
du ser mycket friskare och fräshare ut! keep it up that way.

SVAR: förr i tiden hade jag tagit "friskare" som något negativt, för det var likamed fetto i min hjärna ;) men nu säger jag thank yooou! :)

Anonym om morgonpromenad:
Du är jäättefin nu sofie! hihi :D
kul att du börjar blogga igen också!;)

SVAR: snäll du är då :) du med ska du veta! jävla bajsunge dock pga ditt långa majestätiska hår ;) mitt har blivit så sjukt tunt o "klippt sig själv" pga näringsbristen där ett tag. Sucks att man blir klokare i efterhand :) TACK!

Anonym om morgonpromenad:
Du är så fin!

SVAR: tihi, tack (a) du med säkerligen!! :)

Anonym om morgonpromenad:
Håller med. Jättefin!

SVAR: säger samma här, du med säkerligen!!

FÖRRESTEN HAHAHAH VAD FAN HÄNDER? jag är trögast när det gäller datorer. Varför skriver texten i en jävla pyramid? märkte det nu HAH. Jag bara skriver på jag ;D.. RAAAAANDOOOOM!!!!!






morgonpromenad

haft sjukt svårt o sova inatt. Adam somnade såklart på en fucking sekund från att vi la oss ner så jag låg o tänkte enda till halv 3, tror jag slumrade.. men ändå varit lite småvaken på samma gång, you feel me?
Lustigt nog var det lätt att gå upp imorse? så ah, jag gick ut på balkongen för att känna ifall det regnade. WHAT, NEJ! inget regn. Så jag gick en långprommis jag. Runt stavangers hamn och båtmuseeum, runt byterminalen, kyrkorna osv. Riktigt mys och skönt.

Hemma möttes jag av Angelo, en av killarna vi bor med. 19 år, norsk. trevlig. Sällskapssjuk ;) jag fick lov o sätta mig o äta frukost framför honom haha.
Nu har jag sminkat klart mig o är grymt pepp på BLÅTT idag. Har min blåa oversize kavaj och ska ha blå sjal i håret. Röda läppar och naglar. Kabaam! färgchock.
Även glittrig bodylotion och skimmer ögonskugga.. hm, kabaam x2 dårå..

Javäl, vad händish i kalmar idag då? förstått att ni har det kallt?

Jag loggar in och ger en liten update ikväll igen efter jobbet!

Denna bild är visserligen inte från idag.. kanske ni listade ut när jag beskrev min outfit där uppe ;)
Vad tycker ni förresten om min nya riktigt kurviga kropp? vem kan ana att jag en gång i tiden var ett skelett. hö hö.. ingen va. Aja, jag har muskler nu iaf. Hört att det ska vara mer intressant. Även goare att vara klar i huvudet nu!






najs ring

okej, jag måste visa denna balla ring. Ser ut som en stor KLO.
Klon är nu min.





naglarna har jag bitit på i flera år, sucks :/ hur fan slutar man? och adam biter tillomed på fingertopparna, uw ;) skinnless.

hårband i forskjelliga farger

tjoflöjt!

nu har jag tagit tummen ur röven och lagt över massa  bilder från iphonen, till addes dator. Så nu blir det lite nya bilder ett tag framöver!!

Dagen på jobbet idag har gått swaaangbangswich, asfort! hade sisådär 1000 nya varor, allt från örhängen, halsband, hårband, donuts, fjäderkedjor osv, som även skulle prickas av från följesedeln, så det tog hela dagen och jag är ännu inte färdig. Så som sagt, dagen gick ba tjoff!
fick även reda på idag utav min kollega en hemsk sak, som gjorde mig förbannad. Mer än henne, som det rörde hehe. Så idag har aggressationerna (wtf, stavningen på det ordet?) flödat!
Vi har även anställt två st deltids-ansatta på Glitter idag och den ena gillar jag massor bara genom att ha sett hennes utseende liksom (ball mörkhyad, söt o lite blyg tjej) men den andra gillar jag icke lika mycket.. (hade asfula vita halvhöga klackskor, nej tack). Trailerpark!!

Vad mer har jag på hjärtat? jooooo att jag har ett potentiellt sommarjobb i Sverige på G!!! tack gud för denna förhoppningsvisa möjligheten!

Här är iaf dagens looook.


vi har fått in grymt coola hårband i olika färger. Svart, rosa, blått, rött!! Ska köpa alla hehe. Har verkligen fastnat för accessoarer.. dem gör fan hela outfiten. Att jag aldrig tänkt på det innan höhö ;) (varit för snål..)


söndag

tjenis
varit och tränat 40 min spinning följt av 40 min styrka och core imorse, GRYMT JÄVLA BRA PASS.
Kvinnan som höll i det var fan från ryska militären, no doubt.
Adam körde vanligt gymmande.. han borde ha ångest!!
nu har vi varit o handlat lite på "Joker". ALLLT i norge är stängt söndagar, liksom coop ica rema rimi köptcenter osv. Så har man något shoppingbehov är det dyra småaffärer som joker som gäller..
så nu blir det movietime här i lilla kollektivet. Myz. Filmsugen som fan :)
imorgon jobb igen, 13.00-20.15!
kram puss (tråkigt inlägg, men jag är inne i filmen som redan startat..)

söndag

tjenis
varit och tränat 40 min spinning följt av 40 min styrka och core imorse, GRYMT JÄVLA BRA PASS.
Kvinnan som höll i det var fan från ryska militären, no doubt.
Adam körde vanligt gymmande.. han borde ha ångest!!
nu har vi varit o handlat lite på "Joker". ALLLT i norge är stängt söndagar, liksom coop ica rema rimi köptcenter osv. Så har man något shoppingbehov är det dyra småaffärer som joker som gäller..
så nu blir det movietime här i lilla kollektivet. Myz. Filmsugen som fan :)
imorgon jobb igen, 13.00-20.15!
kram puss (tråkigt inlägg, men jag är inne i filmen som redan startat..)

Love

min pojkvän är alldeles för underbar. Ikväll kom han hem med ett paket till mig, bara för att han älskar mig. Kan han bli sötare?
jag älskar dig adam louli! fortfarande efter dessa 2 år och 5 månader, a wonder ;)
att innehållet var en nike tshirt som jag även fick tidigare i julklapp av honom, är en annan historia :)

flink jente

nuuuuuuu, har jag vart flink! alltså duktig på norska.
Tränat som fan. Tungt som fan. Värt som fan.
Dock inte lika värt att inse att jag inte hade plånkan med mig så jag kunde inte handla med mig mat hem på vägen hem på en måte (så att säga). Så jag fick dra hem, hämta den lilla satan, för att gå tillbaka bort till ica. Inte värt som fan.
Det är nämligen STORM här i stavanger!! jag satte på mig luvan, vilket var ett dumt val, för den tsm med vinden blev en fucking fallskärm som lyfte mig upp till skyn!!
Detta var under julen då jag skulle skicka bild på halsduken jag fick av simon i julklapp.
Inte bästa bilderna.
Den ena levererade jag en dubbelhaka på, och den andra blev jag bara allmänt grå på. Men what to do, det är ju halsduken man ska kolla på!!

tidig vakt (L)

tjenis micropenis (med en lika seriös ton som hon äcklet på det där youtube klippet)

här sitter jag i min allra finaste outfit, the training outfit <3 nä men faktiskt, rätt snygg. Inge fel alls. Svarta bralls med rosa detaljer, rosa nike tshirt o rosa/svarta dojor o rosa vattenflaska o ja, allt är rosa egentligen. Och allt är adams "fel". Fick ett träningsställ av honom i julegava ;D så nu vet ni det.

Idag fick jag finally den tidiga vakten!! 09.30-16.00. Grymt tacksamt.
Men imorgon är det 13.00-20.15 igen.. javäl (a) dumt o klaga när jag ändå har jobb på ett sånt kanonställe som Glitter. Det har jag verkligen kommit underfund med idag just för att det har kommit in så sjuukt många cvn nu och folk ringer o jag tar emot o dem ba "ÅH SÖKER NI!!!"
och ah, jag ser min chef riva sönder vissa cvn o vissa läser hon inte ens utan om man är ful typ så bara kastar dem cvt haha.. hemskt med sant. Så jag märker fan nu att; det är nog en jävla tur /kap att jag fick detta jobbet:o att det var en sån dans på rosor som det faktiskt var för mig! jag går omkring o känner mig tacksam haha.

Adam jobbar till 20.30 idag så ah, kan lika gärna duscha loss på gymmet sen efter och ta världens tid på mig. Inte kul o va hemma utan mitt arabiska fullblod. tihi.


bild sen när jag var hemma under julen..

SVAR:

Anonym om waddup world:
Hej! Jag undrar bara hur ni fick tag i boende osv i Oslo? Och jobb? Hur gick ni till väga med allt?:)
IP: 2.64.131.52
11 Januari, 07:47
ems om waddup world:
adam är sååå lik kid cudi! söta ni är föresten :) the perfect two.

Hanna ([email protected]) om norska= japanska:
åh, är det inte svårt att jobba i en butik när alla snackar norska? :) hur gör du, pratar du svenska med dom eller pratar du engelska? :D


SVAR:
oj, detta inlägget blir nog lite fucked up. Men jag vet inte hur jag återställer så det blir, gorgeous ;) så detta får duga. Som svar på första frågan nu då!!

Vi är inte i Oslo, vi är i Stavanger :) jag mailade på norska jobbsidor o fick jobb via mail o telefonsamtal på en frisörsalong. Och då drog vi bara.
Vi fick hyra boende av min dåvarande salongschef, vilket var en stoooor hjälp. Där bodde vi fan i 2 månader för 1000 kr var och sparade massa pengar på det. Sjukt tacksamt.

Sedan när jag jobbat på salongen 2 månader, sökte jag extrajobb och fick jobb på Glitter på direkten. Även en annan salong ringde upp mig och fick ett till jobbsamtal senast igår. Det är alltså väldigt enkelt att få jobb här om man är duktig och ligger i.
Sen gäller det ju dock att man levererar också, det är inte lätt som en plätt allting så att säga. Allt blir svårare men norskan inblandad. System på Glitters dator t.ex. står på norska.. "det var lätt i början att förstå".

Adam fick jobb på G-max efter att ha lämnat CV, men ska nu byta till Coop lager, där man tjänar mer cash.. vilket är det vi är här för så.

SVAR: är adam lik kid cudi? haha näe? eller? fan jag vet inte, i mina ögon är han en socker-blatte-pulla <3 men han tackar! han älskar kid cidu mer än mig.

SVAR: jo, det har varit relativt svårt. Speciellt i början, då trodde jag först min dåvarande salongschef var DANSK. Dem har nämligen massa olika (olika=forskjelliga) dialekter här, så vissa personer kan vara aslätt att förstå. Medans vissa som sagt, är rena rama danskar..
Men jag pratar svenska med alla, men byter ut vissa svenska ord mot norska som jag vet att dem inte förstår lika lätt.
T.ex. "trenger du hjälp med någe? det är bara o spör visst du lurer på någe"
meaning: behöver du hjälp med något? det är bara att fråga om det är något du funderar över".

Men när jag ser att min kollega t.ex. är helt lost över det jag säger, säger jag det på engelska haha.


hacker!!

Oh god. Där låg man och tjurade och hoppades på att typen adam skulle försöka komma in innanför mitt sköld-täcke och säga förlåt, men istället hackade han sig in på min blogg och la ett litet inlägg.
Boys will be boys.

jag måste kila iväg till skatteverket nu!! fixa nytt skattekort. Sen jobbar jag igen. Sååå era kommentarer o roligare inlägg får jag bjuda på ikväll!
Denna bilden är från när jag var hemma över julen, meeeen jag har samma kläder på mig idag så höhö. Förutom att håret inte är rakt idag. Annars är det THE SAME.

KRAM!!


waddup world

Hejsan bloggen.
Sofie ligger och låtsas-sover (tjurar) så jag passar på att gästblogga. (?)



Dessvärre har jag inte så jättemycket att skriva, så godnatt på er!
Jobb imorgon, upp 06.30... Mmmm, gotta love it.

(Förresten, ganska fräcka bilder va? Mmm... Lämna gärna en comment hur fräcka dem är, ifrån skala 1-10! Gör mig inte besviken...)
natthumor när den är som bäst hahah
Peace /adam

norska= japanska

alsénis om helikopter time:
ta den där förbannade helikoptern och flyg hem och hämta mig! .... härligt att läsa din blogg de gör dagen lite roligare och dagen går lite snabbare. kärlek från annapanna


Hoppas alla mina vänner läser min blogg så ni nu kan läsa detta; JAG (L) ER!!!!! annas kommentar fick mig att känna det extra mycket ikväll, tack anna, i totally miss you.. :/ <3 Och du, hade helikopter varit stor nog, hade vi åkt till ASIEN nu som du ville!! hade vart fett. Dansa lite thai-dans! shakeshake ;)


Hej resterande, det där var mest till anna + de andra vännerna. Hur har er dag varit? Min har varit, lång. Idag kände jag verkligen; fan vad jag inte belong with the norwegian-people.

Jag kom till jobbet. Chefen, nästan chefen o en annan random stod o skojjade som fan o skrattade o hade askul. Jag stod som ett fucking fån och tänkte för mig själv "vad fan säger ni egentligen? jag fattar inte ett skit. Säg inget till mig för jag kommer ändå inte kunna svara". Men självklart så sa en av dem något till mig då och jag ba "öh, jo det går fint". Tänkte att det var en mening som funkade. Då sa min kollega "jo det går fint, sofie är svensk så hon förstår ändå inte vad vi säger". HAHAHA fan vad dumförklarad jag blev, bara för att jag är svensk :D tyckte det var kul trots att jag kände mig som ett mobboffer. Jag bjöd på den satt säga ;D

Påväg hem med adam sen så berättade jag detta. Och la då upp detta; TÄNK om en norsk hade jobbat på ett svenskt glitter och jag hade skojat satan med en annan svensk. Då hade norsken också stått som ett fån. Eller om en norsk hade varit med på en svensk tjejmiddag, OMG vad den hade varit lost.
Igår när adam skämtade om att jag var rasist för att jag sa blatte till adam när vi skojbråkade, (för jag tycker det är kul..) och sen sa det till norsken här i kollektivet, så trodde han liksom på det. Jag bara NEJ HAN SKOJAR. Och han förstod inte vad "skoja" var. Så han sa "ja, bara du inte säger något rasistiskt till mig så".   -_- Herregud.. Jag är inte rasist!!! han SKOJADE.
(skojade= tulla på norska.)

Aja, bara man förstår detta nu att, det är svååååårt när det går för fort på norska. Då kan det lika gärna vara japanska alltså.

NU ska jag gå vidare till ett annat roligt rum här i kollektivet. Kanske.. doN ;) (toaletten) se lite vad som händer där.

PUSS

helikopter time

Anonym om bilder : ):
Va kul att du satt igång och blogga igen! :D

hanna ([email protected]) om då var det läggdags:
SV:Ja gillar ju din blogg och roligt att få höra om hur det är i NOrge! :D

herregud vad är det som händer?? får mer kommentarer på denna veckan än under hela min livstid på lunarstorm, bilddagboken, facebook och bloggen TSM!! riktigt kul (a) tack alla! men snart får det komma en Hater, så jag inte blir för mycket up in the sky... höhö

Nåväl, här sitter jag med ett bananskal och en tom tallrik. Meaning; frukost uppäten. Jag har varit på träning imorse och ska senare börja jobba 13:00-20.00. Herrejisses vad många sena tider jag jobbat nu.. ge mig morgonöppningen!! jag är en morgonmänniska!!

denna dag är alltså inget utöver det vanliga.
Här bjuder jag på en bild på adams nya helikopter! riktigt moget köp : ) igår var jag påväg att slå sönder den med adams iphone för han flög för nära mitt huvud, och hade propellerna fastnat i håret mitt, sa jag att adam skulle ligga mer risigt till än helikoptern.



bilder : )

happ, då blir det fortsättning följer på bilderna från promenaden tidigare idag!! för nu är jag hemma o nyduschad från gymmet så hehe
här är en färgglad gata i stan






adam hade precis köpt en brödlimpa för att ha själv liksom, men den fick duForna!!


en av de många många kyrkorna i stavanger. Dem är fan besatta av kyrkor här.. finns minst 6 st.


badedammen.


påväg in till centrum igen.


tyckte det såg så härligt engelskt-harrypotter-aktigt ut hehe

AJA, nu ska jag koncentrera mig på Troya filmen vi här i kollektivet ser på. Inte jättekul eftersom jag sett den 79 gånger förr :)

söndags mys

Anonym om då var det läggdags:
Du är väldigt vacker!


hanna ([email protected]) om finally some fun:
Vad kul att du är igång igen :D:D

Oj, här var det kul att logga in på bloggen vill jag lova :o två positiva kommentar heh, och jag som brukar ha en fet 0 angående kommentarer.. (a)
Dem tackar jag för!! dock hade anonym sååååklart jättegärna kunnat skriva sitt namn, alltid roligare :)

Idag har jag o adam varit ute på promenad här i stavanger, och jag är alltid som en energisträle då alltså haha! jag skuttar och drar i adam när vi håller i handen o är som ett litet barn "kolla där!! vi går upp hit!!" osv, jag förstår knappt själv vad det är som får mig o bli så glad o exalterad. Men jag känner verkligen ett lyckorus när vi går ut :) mys. Tagit lite bilder också som jag tror jag hinner lägga upp innan jag nu ska iväg o träna ett spinningpass. Om inte, så kommer det nog fler sen!


ah fan, får lägga upp fler sen, gotta go!!




då var det läggdags

haft en väldigt trevlig kväll, (ojojoj här lät man som en gammal medelklassare) hemma hos fam.luleå på området Storhaug. Här snackades det norrländska på hög nivå alltså :)
Min gamla kollega från amdal frisör ska bli något inom miljö o vatten.. en av killarna där skulle bli fysik o matte..geni? två andra skulle bli ingenjörer o en tjej skulle börja plugga biomedicin. Herrejävlar vad jag känner mig stenkorkad haha!! "öh jag ska bli.. glitter". Säger absolut inte att mina tjejer där hemma är korkade på något vis, men ingen av oss är nog i deras nivå av IQ! hehehe....

Men nu då som, kanske inte sagt, så sitter jag i sängen o har ätit lite late-night-snack so to speak. Adam är no where to be seen... och jag är nojig som vanligt. Tror på spöken o onda andar. Ska fan hämta en vitlök.. o mitt kors-halsband från jobbet.
Imorgoooon är det äntligen en fri dag, tackar gud. Nu trenger jag faktiskt lite egentid!! vill sova länge, träna o duscha länge, och spela basket med de övriga i vårt lilla kollektiv. Det hade varit göy. (om det är någon som stör sig på mina norska ord jag flikar in, så tackar jag för det och svarar med att det är min blogg.)

ja vääääl,  då ska man väl ta o sminka av sig kanske o sen nattinuffsa lite.
Ha en fin natt!!



finally some fun

sådärja, nu börjar det komma upp i ett antal igen här på bloggen ;)
några trogna dessa tomma inlägg-månaderna har jag fortfarande, och det ska ni ha CRED för!!

Under dagen har jag blivit erbjuden att festa med tre olika.. "gäng"? umgängen. Och jag valde luleåsvenskarna!
Att dra ut med min kollega som är 28 och tatuerad över hela kroppen o grymt snygg, var jag alldeldes för nervös för fan haha! prestationsångest på den liksom!
rumskamraterna hinner jag med en annan kväll. Sååå, ja väl! hoppas ni alla där hemma i Sverige har det sjukt bra ni med.
Btw, adam kom just hem o flyger nu med sin nya helikopter han köpt..


reddande engel

sedär ja, nu börjar man uppdatera rätt så regelbundet tillomed, kabaaam!

varit o tränat tiiidigt imorse, för att hinna innan jobbet. Tog med smink o allt till gymmet för o göra allt klart där satt säga. Men jag är visst snabbare än vad jag tror, så jag har varit hemma en timme nu snart höhö. Börjar kl.12.00 idag till 18.00. Egentligen ska jag vara ledig men jag är en "reddande engel" enligt min chef, som hoppade in för en som vart sjuk.
Så yeye, jag måste gå nu! puss va :)


fredag!

KOS DOKKE!! en kul mening att säga. jag bruker den masser :) den betyder "ha det bra, ha det så trevligt" på en måte. (typ). Helt seriöst så är ju faktiskt norskan liiite mer soft att snacka ibland än svenskan.. iaf vissa ord!
typ "snakkes", istället för "vi hörs". Snakkes, äger ju, vi hörs!!

Javäl.. (aja), nu sitter jag här i sängen o chattar lite höhö med anna alsén, GOMMAN. Väntar även på att addeman ska komma hem. Vi ska gå bort till johanna david tor o linda för jag ska klippa david o sen så är det filmmys.
Imorgon ska jag träna med polarn kristina från luleå, hon är trevlig för hElvEte ;) (norrländskt uttal haha, askul.)

förövrigt så är adams dator helt jävla fucked up och jag blir så satans arg. Varje gång jag är på den fuckar den ur, då springer jag typ för att hämta adam o visa, DÅ är det som vanligt igen. SJÄLVKLART!! sjukt störande o adam säger bara "det är lustigt att det alltid händer när du sitter vid datorn..." ah, visst va.


på lunchen hehe, i miiiiini kontoret

fredag, sen HELG!

Postat av: hanna

Åh, hur länge stannar ni? :)

Svar: jadu hanna, ingen aning faktiskt. Adam har nu satt upp ett valuta-mål, så vi stannar nog ett bra tag till.. Max två år, då mitt Glitter kontrakt håller så länge. Men så kul ska vi inte ha det :) i april är det ett halv år iaf! det var så länge vi hade sagt från början. Men det blir nog längre.

:)

 

Hej bloggish!

sitter här o käkar frulle, o adam stressar som vanligt för att hinna med bussen :) vem kan föredra att stressa, när man kan gå upp en timme tidigare så man kan söla? söla= myyyys.

Ska fixa mig om ett tag och sen börjar jag jobba igen vid 13.00-20.15.

btw, jag har massa bilder på iphonen som jag skulle kunna lägga upp o visa, men inte orkat lägga in dem på datorn ännu ehhe.. eftersom det är adams dator osådär. Men det kommer!

Seeee you

 


trenger uppdatera lite syns eg..

hej :)
ska försöka börja blogga lite på nytt.. försöka.

Mitt liv i norge just nu (visserligen bara inne på 3e dagen sen jag kom hem från kalmar över jul, men känns som en livstid :) ) består av att vakna, träna, jobba på Glitter, dra hem, äta, catch up med adam ehe, snacka lite med roomisarna, se lite film, gosa lite.
OCH
sova <3 prisa gud vad underbart det är varje gång vi kryper ner för att sova. Dock hatar vi livet lika snabbt igen när vi vaknar :)
ni förstår, att tjäna pengar, är inte lika kul som man trodde när man stod där efter studenten i kalmar o inte hade ett skit att göra. Visst är det kul att logga in på sparbanken o kolla kontot, men det är lika fucking trist så fort man loggar ut. Då minns man att man fortfarande är i norge och bara jobbar, jobbar och jobbar :)
Ni ska bara veta hur jääävla fånigt lycklig jag var varje morgon jag vaknade nu under julen hemma, jag skuttade upp för trappan och kramade mamma o drack nypressad apelsinjuice varje morgon, hälsade pappa välkommen hem med världens kram, sa till simon att jag älskar honom hela tiden haha, och var (hoppas jag) väldigt gullig otrevlig mot min stora syster, det brukar jag nog inte vara.. :/
så ah, love sweden. Love kalmar. Love family. Love friends. Love doggyn min. Love our cars. Love our nature. Love our language. Love palace?! haha.

happ, ska kosa med adam nu.. (mysa) sen väntar en ny spännande dag!!
ha det!

RSS 2.0