Oslo vs. Stavanger

hey people!
sitter här i Oslo, nyduschad efter en morgonpromenad och adam kokar ägg.
Våra dagar går förtillfället ut på att lämna cvn, leta lägenheter, går på visningar, upptäcker områdena, tränar på olika gym för att se vilket vi fastnar för osv.
Ska på en visning idag i Gamlebyen här i Oslo. Kollektivt nu i början så det blir billigare, tills man (förhopnningsvis) tjänat ihop lite så man kanske tillslut kan ha en dyrare egen lägenhet. Denna är iaf med två svenska tjejer isf, SKÖNT med svenska hehe. Norska är svårt.......... fettsvårt!
Btw, FUCK IN HELL vad allt är dyrt här. Tillomed euroshoppers produkter är dyra?! ni vet en såndär euroshopper choklad i sverige för typ 4 kronor kostar här 10 kr. En mjölk ligger på 19 kr här, i sverige ligger de på..11 kanske? igår köpte jag en chokladkaka för 30 kr. Träningsbyxor i sverige för 400 kr i Nike, kostar här 600. ALLT är DYRT.
Så tänk på det allesammans innan ni beger er till norge he he..
Iaf, vi har kollat flyg o busspriser ner till Stavanger nu också. Där har jag ju trotsallt frisörjobb och lägenhet.. ifall nu Oslo inte löser sig menar vi :) men då har vi iaf gett Oslo en chans!!
ska föna håret nu, kramis!

växjö!

hey people :)
utgången igår var hur kul som helst med mina fina. Vi var alla taggade till max och jag skrattade åt aalllllting kändes det som, just för att jag var så lyrisk över att ens vara allesammans igen tror jag haha, (var ett tag sedan som vi allesammans umgicks med andra ord ;)
På Greys.. (?huh is that right?) var det bara fula människor. Jag minns just en som var lite extra ful. Han var tunnhårig och småfet. Han följde efter tilda på dansgolvet för han hade väl tydligen fått för sig att dem verkligen skulle dansa. Men tilda ansåg annat :( så hon klämde och tryckte och kämpade för att ta sig in mellan Dj båset och en pelare. Lyckades! tittade bakåt med en spion-blick, trippade vidare bakom baren och kom fram på andra sidan, allt för att rädda sig själv. Det.Var.Så.Grymt.Kul. HAHA tyckte iaf jag som utomstående som såg allting och hade skadeglädjen på :D hahah..
Happ.. vad mer för askul hände? Jo. Soffa försvann, Tilda försvann, Jag och Anna tog emot Beccas aggro-attack, vår taxi körde iväg utan soffa så anna kastade sig ur så soffa skulle slippa vara ensam, DÅ säger tilda "fan var det anna som hoppade ur? det skulle vart becca.."
det lät så satans elakt haha, men det var icke elakt menat så :) no worries.
Vi stötte sedan på en äcklig random jävla man som frågade om vi hade tändare och jag ba "näe, tyvärr :/", och vad tror ni inte han svarar då? istället för "okej, tack ändå" som vore normalast. Neeeee, han stannar istället upp och kollar helt mysko på oss och säger "jaså..är det säkert?.." BA HJÄLP! JA! SPRING!

(älskar btw nya appen jag upptäckt heheheheh ni kanske märkt? wie!)




ahapp.. aja jag tog väl en bild dårå på detta smålustiga ögonblick.


svar & dagen

Anonym: Å vart har du köpt jackan? Varför skriver du inte inköpsställen? För att du är "rädd" att alla andra köper?
Kommer du uppdatera mkt från Norge?
Love your blogg! Kram

svar: haha "rädd". ja jo, livrädd.. nej men jag har helt enkelt inte tänkt på att göra det, eftersom ni andra lär stöta på plaggen ute på stan iaf, med tanke på att vi bara har typ 5 affärer där allllla handlar. Men ah, jackan och kavajen är från H&M :) (fick en annan fråga om var kavajen var ifrån).
Och om jag kommer uppdatera från Norge vet jag inte, svårt o säga ännu liksom. Vet inte hur det blir med internet osv.
Tack ska du ha :) synd att du inte skrev vem du var bara.. hihi


                                                                                                                   

Idag har jag gjort massa framsteg och fått massa cred för det. Känns kul och bra :)
Har även varit på RUSTA igen hehe med mamma och adam för mamma fick för sig att hon skulle köpa ett löpband.
Hon kunde nämligen "inte spendera ännu en vinter sittandes på arslet". Så ah, nu har vi ett löpband, en motionscykel, en crosstrainer, en helkroppsmaskin, lårmaskin, pilatesmatta, skivstång och vikter, hantlar, abtronics och ah... en jääävla massa. Ett hemmagym satt säga.
Men atm har mor min så ont i lederna så hon kan inte riktigt använda det ännu... så jag ska inviga det imorgon hehe ;)
Happ vad mer har hänt denna dag... tränat. Gick jättebra! sprang fort som vinden och kände till o med att jag kunde springa snabbare meeeen, jag kände att det började se lite kul ut, benen gick liksom VROM verkligen.. Så nöjde mig.



IMORGON ska iaf jag till växjö för att festa med mina fina tjejer, ÅH VAD KUL DET SKA BLI :) längtar verkligen. Inte festat eller druckit en enda droppe alkohol sedan jag kom hem från Napa. Så nu är jag LADDAD hehe. Ska även bli sjukt skönt att slippa träffa på alla kalmar-cp-tjejer ute!!! :)


så, två bilder också som kompensatíon till den långa, kanske ointressanta, texten :)


iphone

btw, fått tillbaka min iphone (och när jag skriver fått så menar jag payat 2700:- för att få tillbaka den, jävla fitttelia) så nu kan jag ha mer bilder igen :D NU BLIR NI VÄL ASPEPP HUH? få se sköna bilder till mina sköna texter, he he..he. Livet blir ju så mycket roligare då.


MYYYYYYS HUND & kläder

haha asså, jag måste få dela med mig om min hunds sköna soff-liggar-postions-beslut på mig ikväll.
Hans hals, mot min hals. JAG tvingades ligga o kolla in i väggen, medans han verkade anse att HAN mer förtjänade att ligga och kolla ut mot tvn och mamma och pappa.
Jag tänkte först "nae.. this isn't right". Men sen tänkte jag, jofan :) han kan få bli (mer) bortskämd nu innan vi drar till oslo på måndag. Så han fick lite 70% choklad också. (OCH NEJ, hundar dör inte pang bom av det. Då hade han dött för länge sen då han åt upp en hel plåt av mammas bakta brownies en gång i tiden.)
Han är dessutom jävligt speciell denna hund. Han nekar goda grejer som köttbullar, korv osv.
men säger high five till makrillsåsen och champinjon-stuvning????? whats up with that?! :)



Jag passar samtidigt på att visa vad jag köpte för fint på stan igår.
SÄMSTA bilderna dock hahaha skäms ju nästan över hur lite jag bryr mig om "måste.ha.fina.värsta.media.bilderna."


vit randig-i-tyget tröja med guldknappar på axlarna, skinnjacka med mysfodrall innuti och en blåååå kavaj. (17onde kavajen nu då)


transparant blus med små birdies på (sjukt ful på bilden haha, men sjukt söt i verkliga livet :) och ett vitt linne som jag vet att minst 3 andra har i min kompiskrets. men whatever..

happ, nu ska jag sluta skriva för ikväll. Ska istället gå o nana ensam i min stora säng. Om inte man lyckas flirta ner sig sigge det vill säga.. ;D;D;D


som de låter

blä

0 zero noll

tänkte ge det en chans att blogga ett litet inlägg idag, men nä. No Blogg-lust! :o
så avslutar snabbt med att säga; Ikväll blir det idolmys med becca och förhoppningsvis soffa (ifall du kan ta dig hit med bussen dumfrö..hihi) Anna blev fast i växjö pga akutjobb.. damn.

pussalle! ett osäkert rock N roll



goz i soffan

haha är fullt medveten om att man knappt ser ett juta, men här ligger iaf min fiiiina fiiiina hund hos mig i soffan.



Han hade två valmöjligheter. Mig eller pappa. Och han valde mig, varje gång. Vi har verkligen nåt speciellt band du o jag sigvard ;D fan vad vi lär sakna varandra!!!!
Rockade idag på indoorpasset btw, grymt jobbigt vare, som de ska vara. Tog iiiiii så in i, helt enkelt.
Har belönat mig med lite negerbollar ikväll.


squuez

ASSÅ ÄRLIGT TALAT. Jag squeezade en omega3 tablett för hårt så fiskoljan ba spruttade ut och jag luktar nu möglig fiskbajs på händerna trots 73 liter tvål. Så jävla ovärt. Så himla gosigt var det ju inte ens o hålla på med den där gula söta lilla mjuka tabletten.. eller jo, myziiiii.

Iallafall, lägenheten min kusin kollade på åt oss i Oslo var, ful. 70-tals inspirerad. Noooot reaaaalllly my style.
fuck in hell vad allt är jobbigt.
Ska nu tvätta mitt hår som inte mött schampo på 1 vecka, mjaou im so frech atm. Men jag känner att lopporna också kan behöva ett mysigt hem någon gång.
Ska sen boka in massagen jag har presentkort på. Den inkluderar helkroppsmassage, huvudmassage och peeling.   s.k.ön.t.


oldie

- - - - - - - -

-vi har 5 tvätthögar på g mamma o jag
-min resväska ligger på mitt vardagsrumsgolv
-och potentiella kläder att ta med runt om (på golvet)
-jag har mejlat om en lägenhetsvisning som vi vill kolla på ooooonsdag...
-...när vi ändå är hos min kusin erik i Oslo, Grunnerlokka, Sofienberg (som gjort för mig ju, sofie, sofienberg..? hajjar?)
-jag har hittat ett bra o billigt gym som jag ska kolla in när jag kommer dit
-jag ska beställa en vinterjacka nu, kul hehe
-och även flygbiljett
-ska sen fira lilla fajmoj som fyller år idag!
-sola, jag är en blekfisgris
-träna
sen antar jag att det är sovdags typ. Allt tar ju längre tid än man tror!!!





sprängs

warning warning, huvudet mitt sprängs pga all norge-sökning och mailande o info o bilder o priser o depositioner o GUD VET ALLT. Vi har tänkt om angående lokalisation. Förresten tillomed stött på ett peddo. Lägenhets-peddo.
Akta er för Greg.

nu ska jag sova, äntligen. Orkar jag så ska jag på BP imorgon 10.00. Men det får vi se imån helt enkelt, hur dagsläget är likz. Imorse var det inte peppt, men befann mig ändå på Indoor 10.20. Så mjo, lär vara på BP:n imån iaf.
Sådan envis åsna som man är! eller get eller vad man säger.
goooooodnatter.

RUSTA!

oj vad många besökare jag har atm, vad kul! hej på er : ) hihi.



Jag sitter här helt redo för att spendera en dag på Rusta<3 med mammsen, vi ska köpa grejer som man gärna inte lägger pengar på så som t.ex. tandkräm, balsam, aceton, tops osv. ni vet, småskit.
Ska även klippa min kusin pontus i eftermiddag, som för övrigt är hur gullig som helst när han ringer o låter exakt som min storebror simon i röst o tonläge (BAS), uttryck, charm, humor osv. även samma anledning.. "kan du klippa mig?(a) tänkte vi kunde umgås lite innan du drar.."  ah visst ;)
What else?.. nja, träning ikväll sen ba! hade kanske planer på att hänka soffa & becca till Annispannis i Växjö och festa.. men det är sånt som kräver lite tankegympa innan hehe.

PUSS PÅ ER!!

synd förresten att jag inte har nån bild att visa på mig själv idag (ingen cam på mammas dator), jag är nämligen assöt idag, verkligen fått till det!!..

SHIET

saotan i gaotan vad det är ruskprick-väder idagens.
en dag inomhus idag då hehe?.. nä, så blir det icke.

Jag sov uppe inatt igen btw hehe, kommer säkerligen göra det ikväll igen... damn, jag backar i tiden känns det som(a) MEN det får vara ok eftersom jag igår tackade ja till lägenheten i norge och letar nu flygbiljett. Im so outta here som sagt :'( fan nu känns det sorgligt helt plötsligt, o läskigt!! igår skrev adam på chatten "vi måste ju inte få panik o dra imån, men kanske måndag?". SHIET. måndag. time to pack isf :S




ord

det enda usa lyckats med matväg är jordnötssmör och sylt på macka hehe.
ni vet "peanutbutter and jam/jelly"

happ, min syrras boy skickade lite nödvändiga norska ord:

tös - hora

rar - dum i huvudet, knäpp, konstig

rolig - långsam, blåst,

tack mattias! kommer klara mig som en king där nere :)

going 2 the city


tisdag!

sov uppe hos mamma o pappa inatt haha! sjukt randooooom! men vad gör man inte för lite sällskap (a) hatar att sova ensam.

Idag har jag som vanligt klämt i mig en stor frukIst och ska nu hoppa i duschen och sedan träffa emelie på stan för en fika. Trevlans!
Ska även hämta ut min iphone.. pallade alltså inte igår he he. hade annat för mig (datorn hela dagen lång o sökte jobb, uppehåll; träningen.)


gammal bild.. har inga bilder på mammas dator liks.. men detta är en liten fin färgklick iaf(Y)

HERRÅ!

så sjukt underbart!! kan lämna kalmar bara sådär nu om jag vill.
En norsk frisör ringde mig, sa att hon hemskt gärna vill att jag ska börja jobba på en av deras salonger (de har 4 st i samma frisörkedja) och att de skulle maila om lägenheter som finns i området så jag har nära till dem!
de kunde även fixa lagerjobb åt adam?! jag menar hallå? detta låter nästan för enkelt.. Bra saker händer liksom inte mig i vanliga fall, he he.
Jag sitter iaf och väntar spänt på meeeejlet nu, för att sedan boka nästa flyg ner och kolla läget liksom!
ÅH :D :D :D
fan vad jag är redo :o häromdagen när jag o adam gick i stan här i kalmar liksom, så var det så sjukt äckligt dött att jag fick dödsångest. Jag kände bara herrejävlagud, jag kommer dö här utan att ha upplevt ett skit.
men nehepp sörru, jag kan fanimej leva ett tag till nu ass!!!!!

HERRÅ!

måndag

ey har jag berättat om Apornas planet som vi var o såg på bio i lördags? tror inte de va... har inget minne.
Men den var iaf väldans bra! dock inte alls som jag föreställt mig i huvudet. Jag förväntade mig att få lipa och vara känslosam i 1 timme och 44 min. men näe, istället satt jag på helspänn över alla apskrik och apslagsmål som förekom typ halva filmen. Men faktiskt, den var bra! kändes som muuuucho längre dessutom. Och det är ju ett plus, om man inte är kissenödig.

Vad händer idag raa? joraa, jag har varit ute på prommis, snackat loss med mamma om allt o inget som vi alltid gör (vi förstår varandra, have a certain connection) och letat lägenheter igen in norway. Ska sedan (om jag orkar -_-) dra in till telia och hämta min jävla iphone som dem snott av mig i nu sen INNAN jag drog till Nice och det var fan länge sen nu!!! fuck you telia fuck you!!! och ikväll, träna BP.


lokta, becclo och soffan i napaaa, sista kvällen och vi rockade då en restaurang.

spinning, arg mamma & fuckade ögon

de har fått in pulsband till spinningen på malkars nu, najs! har saknat det. De hade de på nordic när jag var där o sen när jag bytte till malkars o de inte hade det ba; ahapp. besvikelse. MEN NU SÅ :D
hade tydligen bra resultat osådära också.. wie! men faakk, vad det var hard.se idag.

såååååå... vad gör alla ikväll då? har askul? :) inte jag. Mamma är sur pga att simon inte hörde av sig angående att tåget är försenat, så nu står pappa nere på stationen o väntar i onödan. Och då helt plötsligt så äre ungAR i plural som inte respekterar sina föräldrar. JAHA? mitt fel också då alltså. Jo men det är ju normalt :) brukar bli så, att det är alla ungarnas fel o alla barnen som är dumma när en av oss gör nåt knas.. (Y)


nina jag o fannybanny. ÅH VAD BRUN JAG VAR!! lackar på att jag flagnat bort hela jävla alltet..
och inte kan jag sola solarie heller för mina ögon har blivit skadade på hornhinnan pga ljuskänslighet HAHA. Var ju först i Nice och sen solade jag solarie dåja, sen Napa och sen solarie en gång till. Och då ba BAM. Fuckade mina ögon ur och jag går nu på salva i två veckor, tre gånger dagligen :D LOVE LIFE.


rebecca!!

jävla rebecca nilsson (JA du hörde, REBECCA! för nu är jag arg hehe). Du lägger ut stördaste sjukaste fulaste fittbilden verkligen när du hunnit göra "the classic pussmun" och nina skrattar på ett gulligt normalt sätt, medans JAG inte hunnit reagera och skrattar som en jävla quasimodo pga den där tuppsatan som skrek "grabbarna gruuuuuuus" kl 7 på morgonen när vi var i napa!!! fan asså ;)

ohwelll.. nu när lite aggressationer är ute ur mitt system, kan jag meddela att det är fett svårt o hitta lägenhet i norge. Eller inte svårt egentligen kanske, men det är ju värsta chansnings-spelet. Gotta go there sooon och kolla in med egna ögon tror jag. Vågar aldrig lita på bilder oså.. ehe.
Ska kolla vidare nu!
ha en bra dag så länge!


me and loKTa


dagens!

dagens:

- spinning 55 min. hard as fuck efter denna långa vila... 1 veckas supande + 1 vecka med världens förkylning och hosta = ingen bra basplan att börja träna igen på. MEN de gick!

-ska kolla på min storasystser som står på Larmtorget idag kl 15.00 och ritar manga! asså, för att locka folks intresse och sådära. Så kom och kolla ni med vettja! :) står andra där med vad jag förstått och visar olika saker.

-äta middag med adam på någon restaurang

-bio med adam, apornas planet!

-se klart "hur många lingon finns det i världen" för den blev avbruten igår heh. (oj de lät fel. Avbruten av att vi skulle hämta mamma o pappa i färjestaden alltså).

CASH!

lilla silverpiggyn i mitt rum har nu gosat på sig 4700 kr, cash mannnen CASH! detta ska nu sparas så det kan bli något norge :)

adam har nu gått till vårt gym här hemma för att köra axlar, och jag sitter snällt o väntar... SEN ska vi ut o springa tsm. MYSFREDAG!!! hehe, nä men sen blir det nog glass.......


idag

idag:
klipp 11.00
fika med felle & becclo 13.00
klipp syster 15.00
klipp igen 17.00
bodypump 19.30
bedtime


becca och jag dårå 


RSS 2.0