Jeansjacket!

wie vad fin den är! Riktigt nöjd. I dont give a fuck om att spara spara spara hela tiden, längre!!
Gick in på Monki o kände bara boom, den är min. O det vart den.
Nu myser jag med Adam, satt nyss på balkongen i solen. Sooooft. Åt middag också. Ikväll blir de kanske chill med dem andra kalmariterna eller.. Eller inget. Är fan trött sen en hel jobbvecka.
Saaaant? Men hade varit kul med monopol...


Slappfis

O inlägget innan kopierade jag alltså pga att jag tyckte hon var så vettig i allt hon skrev. Hon hade ju gensvar till alla våra vanliga ursäkter..
Men nu ska jag natta mig :) idag är jag nöjd med mig själv o mina insatser.

Bild på en slappfis


kopierade från en av mina omtyckta bloggar. Hon ska ha ett; Word.

Om du inte är nöjd med din kropp, din ork, styrka, uthållighet…GÖR NÅGOT ÅT DET!!!

Jag blir less på att folk bara jämrar sig!

 

Vanliga ursäkterna:

” jag har inte tid, jag är för otränad, jag ska bara gå ner 10 kg först innan jag börjar träna, jag vågar inte gå till gymet för alla är så vältränade, jag har inte råd, det är tråkigt, jag tränade förut men det hände inget så varför ska jag fotsätta” osv.

 

-Jag har inte tid.

Har du inte 15-30 min till övers? Då kanske du bör se över din livssituation! För om du inte ens har 15-30 min över var/varannan dag till dig själv kommer du inte orka NÅGOT.

 

 

-Jag är för otränad.

????WTF!!! Vaddå, så du menar att man alltså måste vara vältränad INNAN man börjar träna??? Jaha, va skönt så vältränad är något ”man bara blir” av sig själv? Inget man måste kämpa för. Gu va skönt då! Du tränar väl för att bli (eller bibehålla) stark, uthållig, forma kroppen eller vad nu dina mål må vara!?

 

 

-Jag ska bara gå ner 10 kg först innan jag börjar träna.

Jag kan förstå att det kan kännas tungt att gå till gymet när man har 10 kg eller mer i övervikt MEN det viktigaste är DU. Du gör det för dig själv. SKit i alla andra. Vilka är dom? Det är ju DU som är viktig nu, din kropp som du ska ta hand om och fokusera på. In med HÖG musik i lurarna och kör ditt race å skit fullständigt i vad andra tycker. Du är där, du tränar, du gnäller inte bara DU GÖR NÅGOT ÅT SAKEN och därför är du SÅ JÄVLA GRYM! Klappa dig själv på axeln istället, se dig i spegeln och säg HÖGT:

-JAG ÄR SÅ JÄLVA BRA!

Sen behöver du inte gå till gymet, du kan gå ut och gå, småjogga, träna hemma, träna ute. Det finns inget stopp på de oändliga möjligheter du har att ta hand om din fantastiska kropp!

 

 

-Jag vågar inte gå till gymet för alla är så vältränade.

SKIT I ANDRA! du är där för dig själv. Sen är det inte så att det kryllar utav smala supermodeller, kralliga bodybuilders eller fitnesstjejer på gymen. Majoriteten av befolkningen ser inte ut så. Men återigen, vem är du där för? Andra eller för din egen skull?

 

 

-Jag har inte råd.

Har du inte råd att göra armhävningar, situps, upphopp, knäböj hemma på ditt vardagsrumsgolv?

Har du interåd att gå ut och springa eller ta en promenad?

 

Det är tråkigt.

Är det kul att städa hemma? Är det kul att tvätta? Kul att betala räkningar? Kul att plocka upp hundskiten din hund lämnat efter sig?

NEJ, det är inte kul men du gör det ändå? Varför? För du måste annars får det konsekvenser.

Ett bra citat är ”De som tror att de har inte tid för motion kommer förr eller senare måste hitta tid för sjukdom.” ~ Edward Stanley

Så, om du vill fortsätta sitta inne med de resultaten du nu har, så kan du fortsätta med det du gör, eller rättare sagt det du inte gör. Vill du ha andra resutat måste du tänka om och göra något nytt!!!

Hitta en rolig träningsform! Finns ju hur mkt som helst att välja mellan. Vill du inte gå på gym? Nehe, börja spela fotboll då, gå å simma, ut å spring, kör spinning, gå på instruktörsledda pass, köp Personlig tränar timmar, hitta en träningskompis.

DET FINNS INGA URSÄKTER!

 

Jag tränade förut men det hände inget så varför ska jag fotsätta.

Det tar tid! Så enkelt är det bara. Finns inga genvägar.

Å alla jävla ”gå ner fem kilo på 1 vecka” SKIT I DOM! Det är bara bullshit!

För vad är det du går ner? Vätska, bla och så ryker lite muskler också eftersom du går på en svältdiet.

Å varför gå på en svältdiet när du kan hitta en ny livsstil istället där du kan äta ordentligt, inte vara hungrig och istället ha energi och orka till att faktiskt träna!


23:48

Så snart är det torsdag. Skönt det, att tiden går. Jag längtar nämligen ihjäl mig efter imorgon. Ska köpa nytt proteinpulver. I smak av antingen jordgubb eller päron/vanilj eller banan-nånting.. Ska lämna tillbaka min nya skinnjacka o spendera dem 400 på detta istället. Astagg. Mitt chokladprotte kan ta sig i rumpan. Jäkla äckel!!
Nu är det nattinuffsan som gäller dock. En sak i taget huuuuuuh


Lediga tisdagen!

Har varit bra! Har visserligen inte gjort hälften av vad jag tänkt mig hehe dvs inget Coop o igen tatueringsstudio osv, meeeeeen jag kan iaf checka av kvadrat, träning med Adam bröst o axlar, samt spinning o shape med the girls! Satt efter passen o mös vid breivattnet för idag har det varit underbart väder. Fjärde dagen i rad!! Mirakel från Gud. Resten av veckan ska det regna hehe.
Men det kan det gott göra, så det förhoppningsvis är slut på regn tills söndag då vi kanske ska grilla på klipporna!!!


fortsättning måndag.

hej allesammen!
jag har inte speciellt mycket mer o berätta sen tidigare imorse hehe, inte hänt något i mitt liv idag nämligen ;D jobbat ju. Snackat med mamma, ätit, ska mysa med adam.. och ah, sova.

Imorgon är jag ledig, då händer det iaf, förhoppningsvis, lite grejer.
-handla billig mat på cooplager
-åka till kvadrat för min väskas rem gick av :( KAFAN!!
-träna med johanna & linda spinning och shape!
-kolla upp tatueringsstudio med adam
-energy yoga med adam på kvällen för jag ska bli en avslappnad person hehe


ha det hej!
ingen mer bild för idag. Har ingen.


måndag

"utanför dig nu :)"
UUUUUUPS! jag vaknade av lindas sms halv 9, passet "500kcal" började 09.00!
det var bara att hoppa upp ur sängen haha, försov mig (a)
hann därmed inte käka frulle, men tänkte att äh, det var ett 30 min. pass. Hur jobbigt kan det vara liksom.
Drack däremot ett glas mjölk på gymet innan, det räckte tänkte jag hehe.
MEN MY GOD! linda o jag bara chock-tittade på varandra hela tiden under passets gång o asså fan, det brände så jäklans mycket i benen heeela tiden. Dels pga allt påfrestande igår, men även pga frulle-bristen.
Vi avbokade shape-passet efter.. gick hem istället hehe..
Mötte även david o emil på gymet, det var lite kul sådär. Att killar morgontränar tycker jag är strongt gjort! är ju mest desperata tjejer annars liksom.

Aja, nu har jag kollat BBfinalen på datorn och Topmodel sverige. Sitter här relativt klar för att gå, ska iväg o jobba nämligen.. Not Very Pepp.

Nu har vi även sagt upp lägenheten och börjar räkna ned på uppsägningstiden!!

Denna bild är inte från idag men, whatever!

söndag :)

SÖNDAGEN har varit BRA!
började med lite risigt väder. Tänkte fuck! var är soolen vår?
Den kom :D så efter spinning (med linda johanna david) & styrka & core (med adam o linda) & triceps & biceps (med adam), drog vi snabbt hem, slängde i oss en yoghurt och sen var vi ute på en långprommis.
Över bron till hundvåg, och där satte vi oss på bergen och bara kollade ut över alla båtar o de andra bergen o alla fina hus osv. riktigt mys!
kvalitets-tid så att säga! jag är verkligen en person som uppskattar dem små sakerna här i livet. Bara jag är glad en dag, eller att jag får med adam på en långpromenad, eller att vi kanske lagar mat tsm, kan jag leva på o le över tills jag går o lägger mig.
Att vi tränade så grymt bra idag var också en medhjälpare till detta. Fan vad vi körde!!
"det luktar svett"
"AH DET ÄR NOG JAG DET!"

Här kommer massa bilder! världens bildbomb skulle jag vilja kalla det!! även några bilder från iförrgår då adam gjorde en fin pizza.






david o adam




looking up to the sun med en smiling girl next to me


gullparet


vi körde samma pose som tidigare :)





puss på er

UNDERBAR lördag

Ja verkligen underbar. Vaknade ledsen som fan, men tog mig till gymet o efter det var jag som "ny" heh
Kom hem, fönade håret o klädde på mig. Sket fullständigt i smink o körde enbart på solbriller. Gick ner till stan med Adam o bara gled runt o mådde asbra. Maaaaaataaaade in solen i ansiktet. Satt och chillade i solen vid fontänen i säkert 3 timmar. Matade birdsen lite hehe o sen kom Johanna o David o chillet fortsatte i solen.
Handlade mat, gick hem o åt o så kom David o Johanna igen o dem gjorde pizza. Så kollades BB och sipan fick dra då ja. My life got better.
Nu chillat vi vidare o allt är fortsatt underbart. Har verkligen mått bra denna lördagen :') ska se till att den fortsätter så tills jag går o lägger mig, tamejfan!

Hoppas ni har det bra ni med :)

Bilden är något random, men so am i! <3


pepptalk

äe asså, nu jävlar. No more excuses så att säga. Jag vill ha the time of my life!
Mamma är grym på pepptalk (messages).
Jag ska inte göra mig själv besviken. Jag ska fan kunna stå för den där framtida tatueringstexten jag planerar.

Ha det hej! jag ska till jobbet jag. Snart. Sen.

Positivt

Adam kom hem <3 positivt.
Han har köpt massa mat o godsaker för 64kr. Dvs gratis.

Att han är en fjant angående mat och jämt tror att allt är dåligt, för gammalt, datumet har gått ut osv, det är negativt!! Advokadon jag just åt av o sparade halva till honom. insisterar han nu på att den är för gammal. Wtf. Du vet inte ens hur en advokado ska smaka baby... ;) tyst o ät för fan.
Men som sagt, nu har vi mat för ett tag framöver igen.


negativ

grymt dålig dag idag. Bara känt mig fet o ful o äcklig hela dagen. Känt världens ångest och hemlängtan. Inte kunnat fokusera o därmed inte kunnat prestera bra på jobbet. Tänkt skita i träningen för jag kom på hur skönt det var att ta det lugnt o bara andas när jag kom hem efter jobbet där en snabbis, men ändrade mig och stressade iväg. Jag är ständigt stressad. Har ont i ryggen, nu mer än någonsin. Har kollapsade tarmar, nu mer än någonsin. Asså fan. Allt är kaos. Allt pga att stressen styr mig liv! jävla stress..
När jag kommer hem ska jag på direkten gå till en akupunktör, massör, läkare och ah, allt som går o gå till. Knäcka ryggen och knåda ut alla stressknutar i ryggen och fisa tills jag inte har någon gas kvar i magen.


2100kr!!!!!

dagen har snart passerat igen. SWISCHAR ju förbi.
Jobbet innebar brandkurs imorse vid halv nio. En brandkurs med en man som snackar intensiv o snabb norsk, plus en norsk powerpoint var fan inte det lättaste haha. Fattade sisådär 40% av det hela, o slutade gäspa o reagerade först när han sa "Glitter". Då räckte jag upp handen automatiskt. Tur att man skulle det hehe. Annars hade det varit töntvarning :D

Har förövrigt packat upp sjukt fina väskor och plånböcker idag på jobbet. Allt i brunt o guld o söta små rosetter osv.  Älskar sånt gulligull!!
Men har bestämt mig för att inte köpa något förnst nästa månad då jag får lön igen, för förhoppningsvis har jag ändrat smak tills dess och vill inte ha något längre.. *crossing my fingers*

Förrestsen kom det in en kvinna på Glitter idag och ville ha "ett våldsamt smycke". Jag visade henne några, o märkte direkt hur hon nappade på precis allting.. moneymaker tänkte jag!!!!!!!!!!!! och vips hade jag sålt för 2100kr till denna kvinna, JÄVLAR :D var helt sjukt. Så mycket pengar på halsband o örhängen liksom!!!!!! jag var tvungen o skriva ut ett extrakvitto o hängde upp det inne i lilla fikarummet haha.. STOLT.

Efter jobbet bjöds det på träning som vanligt. Spinning 40 min följt av 55 min. Bodypump. Jag har ökat i bröst, ben, biceps och triceps. Wie :)
Påvägen hem mötte jag upp johanna o snackade massor, myyiizz :)

Nu har jag frossat i mat och adam duschar. Sen ska vi se BB!! egentligen är det inte askul liksom, men ändå.. askul! är beroende.

Nattinuffsan på er :) idag hade jag snäppet mer läsare.. i wonder why. Har väl skrivit något asintressant i förra inlägget typ ;) he he


körde på lockigt hår idag. Sov i fläta igårnatt. WOW så snygg jag var. Har bild på det tillomed.. men dem får ni se imorgon kanske.. så titta in då igen ;DD;;D

grym träning idag.

tjena!
som sagt, hoppade in o jobbade idag trotsallt. Inte alls länge, utan ca. 2 timmar och 40 min. hehe, men det är alltid något!
Missade tyvärr passen med J&L :( blä. Det hade jag sett fram emot. Men men, det kommer fler gånger.
Jag körde ensam senare istället. Ben fram & bak, spinning 70 min, och sen lite fler benövningar på det, dvs. utfall på stepbräda med vikter i händerna. Benen är nu maximalt slut.
På lördag är det dessutom 3 timmars spinning maraton igen, WAH! im soooo gonna be there.
Det enda käftiga idag har varit att jag glömde mina fiiiina fiiiina rosa diamant liknande örhängen vid spinningcykeln på golvet.. Det sög. Men ringde gymet så fort jag kom på att och dem ligger nu i säkert förvar i receptionen.
Gud finns :')
När jag kom hem stod adam o lagade kyckling. Jag gjorde sallad o sås. Sen åt vi. Riktigt gulligt av honom.
DESSUTOM hade han storhandlat på coop lager för 120 kr och fick för det 5 paket kyckling, flingor, yoghurt, cashewnötter, en hel lax osv.
Gud finns :')



extremt charmig o mysig butik inne i Arkaden köpcenter. Totalt min mammas stil!! lite maria montazami sådär ;);) full med toffsar, lyxiga kuddar, ljusstakar osv.

En bild för att piffa upp allt lite hehe..

Ska ha mer spontana bilder när jag kommer hem sen igen. Eftersom
Jag då kommer ha en..webbbis!!


tisdag

"Var har du köpt den ursnygga kavajen i föregående inlägg? :)"

Svar:
den är från VILA! köpte den för 100 riksdaler! hehe hos polarn johanna. I love it.

Äehepp, ingen ledig dag idag trots allt. Charlotte på jobbet hade personliga anledningar för att inte kunna komma till jobbet, så jag hoppar in jag. Hoppas bara inte det blir tills åtta ikväll.. det gidder eg iche!!!!!
hade ju planerat o träna med johanna & linda idag liksom... ååååh. Är ju aspepp på det.
Trots att jag troligtvis missar passen, ska jag fan träna iaf. Har med mig min stora svarta bag som vanligt.

Jag sitter förövrigt o kollar på Outsiders på nu kanal 5 via datorn. Programmet handlar om "överlevare" som förbereder sig inför "den stora katastrofen". HERREGUD. Vilka idioter det finns. Jag säger inte att jorden aldrig kommer kolappsa eller whatever, men till den nivååååån dem tar det till. Har matförråd för 1 år framöver, bygger ett hem på hjul, odlar grönsaker från fiskars avföring som tsm med solljus gör så att det växer snabbare osv. My God.


regnar som fan

fan vad jag är nyfiken på o veta vilka som läser min blogg. Jag kan ju gissa på mina närmaste liksom, plus några nyfikna själar från kära kalmar som jag tillomed har namn på. Men resten?????? kommer aldrig få veta, det kills me! hehe
påtal om inget liksom.

Ikväll ringde mamma. Pga frustration la jag tillslut på i örat på henne. Hatar mig själv jävla psykbrud som jag kan bli. (är). Mamma, förlåt. Jag älskar Dig.
Imorgon är jag ledig. Då ska jag träna med johanna & linda, men det var nog fan allt. Tråkigt liv i Norge på dem lediga dagarna då adam inte också är ledig.

Har inga bilder o bjuda på heller .. sorrysorry.

Morgonpromenad

Som främst gick ut på att gå o hämta paketet min mamma skickat häromdagen. Jag trodde bara det var ett brev först, men icke :) mamma hade skickat två böcker o ett brev. Visserligen är jag ingen läslus hihi men det var väldigt gulligt från mamman min <3 sådana små saker gör vardagen bättre.
Fortsatte sedan min lilla runda med böckerna i handen haha. Kändes udda först, men kom sen på att det var bra träning med lite extravikt, den ena boken var fasiken heavy ;)

Nu ser jag topmodel. Börjar 14.00 idag. Bläääää längtar så sjukt mycket hem nu.


Söndag! :)

Bästa söndagen på ett bra tag :) började dagen med adammys. Drog sedan iväg till gymet o körde favoritpassen på hela veckan, dvs spinning 40min och styrka core 40min. Det är verkligen underbart. Hade Linda med mig på båda passen också, o då blir det ju faktiskt automatiskt lite roligare :) att man inte alltid tränar ensam liksom.
Efter det gick jag dock hem med Johanna o David ist men vände i stortsätt efter att jag kom in genom dörren hemma, för jag o Adam gick och matade fåglarna hihih vädret var ju så underbart idag så, det var fan ett måste! Promenerade sedan vidare till Bunnpris o handlade lite nödvändigheter. Gick hem o jag åt middag o har nu även ätit kvällsmat, framför tvn. TV <3
Nu sitter vi o väntar på att Jersey shore ska börja.. Vilket är vid 22.00. Klockan är 20.41 nu. What to Do between? Bara chilla, jaaaaa.


dagen i helhet

ka skjer folket?
Tänkte ta o beskriva min dag lite kortsiktigt.

-Väcks 05.50 av adams fråga "kan jag ta ditt paraply, det spöregnar ute!" well dah.. nei..
-Jobb 09.30-16.00. Lördagar är hektiskta! mitt snittköp är magiskt atm.
-Köpte lite vackert, dvs. halsband, örhängen, brillor, fodral till dem, brills-kedjor i svart guld silver, väska, armband. Blev snäppet lyckligare ett tag.
-Träning med adam. Bröst, biceps, triceps.
-Mat.
-Kolla läget på datorn. Adam drar till Marc.
-Ska handla.
-Ska dra bort till johanna & David o lira monopol. Som jag saknat monopol!
-Ska sova.

Och imorgon träna och njuta av min lediga dag. Inte för att man kan njuta i detta skräckhus. Får väl hålla mig sysselsatt med att mata fåglarna nere vid byterminalen eller något. Ha det hej.






H & J = ett par

ahapp, hej på er!
Någon som missat att Hanna Widerstedt och Jockiboi är tillsammans? fan vad sjukt. Med tanke på att dem båda är just det, sjuka! Jag älskart!
Eller ah, henne iallafall, inte honom. Han är inte enbart sjuk, han är jävligt äcklig också. "Dagens Runk" på hans blogg liksom. Nej tack din smalldick. Men hanna är en riktigt skön karaktär.
Hade varit askul om dem båda var med i åres Big Brother, WAH! hade ju kickat Sipans lilla ass.

Imorgon lördag är det tredje lördagen i rad jag jobbar. Börjar kännas tungt nu.. Inte pga sovbrist eller liknande. Utan för att jag missat det goa 10.00 spinningpasset som bjuds på lördagarna!! hehe, obsession.

Nu ska adam ut o ta en ciggerill o jag sy hans mjukisbyxor som han tappat en cigg på två gånger o dvs. bränt hål på sina egna byxor. Sen BB!

HA DET HEJ!


sant?

just ja, att den norska jäveln ens förstod min SVENSKA blogg är förövrigt ett mirakel, med tanke på hur trög han är.
Det kan dem andra resterande i detta kollektivet intyga. You've even said that yourself Andreas and Barish, sant? ;)
Ska jag falla, ska ni falla. Got to be fair and square ;D

peace

Ojdå :)

Mår skit. Känner mig som en skithög. Känner mig som en elak person. Har så grymt dåligt samvete. Har jag ens något samvete? :'(

KIDDING. för helvete! Kunde inte skoja mer alltså.
Jag står för all skit jag skrivit om mina kollektiv-medlemmar. Tycker jag att en av dem är ett missfoster, är det väl rätt givet att jag skriver det i min blogg. Kan ju inte hålla inne sådana känslor och åsikter för mig själv, då spricker jag ju ;)
Numera är JAG, inte Adam, inte tillåten att använda dem andras tvättmedel, olja, tvättställning osv... för jag skrev skit om dem alla i min blogg.
HAHA skrattretande :D jag känner mig sjukt glad ikväll pga detta, nu slipper jag låtsas mer liksom! Nu kan jag öppet hata dem alla.
Thank you God.

Förresten, bilderna på min nya väska som jag la ut, visade inte rättvisa. Så jag har tagit nya!!


Tack pappa <3

Underbar väsksate!! Älskar den :) sa dock fel innan. Vadå juicy couture hahah är ju Friss and company! Tänkte hel fel.

Beskriver dagen mer imorgon för nu är jag för trött o mätt!!
Love ya höhö


Herreeeeguuuuud

Adam har sjungit konstant oavbrutet i fasiken 1 timme o 30 min, och han håller fortfarande på. Jag börjar känna hur jag blir psykiskt sjuk sakta men säkert.

Btw, träningen med Johanna gick kanon, trots möööööra ben sen innan idag!!! Men shape-passet var inte min grej asså.. Alldeles för konstiga kroppspositioner som gör att jag måste koncentrera mig så sjukt mycket på att få dem rätt, så all tid gick åt det, istället för att liksom, träna. Äh ni hajar.

Aja, Imorgon ska jag o Johanna till kvadrat och.. Fönstershoppa!!! Haha kanske kanske kanske slår till på en snygg väskjävel jag sett också. 500:- på en juicy couture, brunt skinn, avlång på höjden med en stor ficka framtill. Mums fillibabba. Återstår o se helt enkelt hur det blir med den saken...


Tisdag

Och vi har varit lediga! Härligt
Jag o Adam körde ett grymt jävla benpass tillsammans på gymet. Jag kan verkligen känna hur alla muskeltrådar gått av för att kunna byggas ihop igen. yeeeebuddy
Sen har vi hunnit bråka, handla på europris, kollat lyxfällan och ätit mellis. Nu ska jag iväg till gymet Elixia igen och köra spinning och shape (mage o rygg) tillsammans med Johanna :D äntligen typ haha bangar-Johanna har nu inte bangat!!;) ne skoja Johanna, men det ska bli Askul!

Ha deeee


Andra rundan

Av BB finalen! Ställer upp för laget så att säga ;) (team Adam o Sofie)


Utkast: Mars 12, 2012

Medger att jag ser lite glad ut, men för tillfället känner jag mig rätt så trasig inombords.


Jobb

Nu efter frulle, BB final och göra mig helt okej, är det dags för jobb fram tills 20.15 ikväll. Inte speciellt taggad kan jag medge. Men ledig imorgon. Score.
Adam också. Wow.
Bjuder på en hastig bild för att göra inlägget lite roligare kanske. Känner att jag mest bjuder på matbilder nu för tiden. Sorrysorry.

Ha det hej!



Askul

Alldeles för roligt för vårt eget bästa var det

Jag- älskling, jag ligger inte skönt
Adam- jo jag tror att du gör det faktiskt, bara att du ligger lite obekvämt


THE BRÖD

Och the negerboll. Körde på Davids teknik, en hel stor.


söndag

HEJ ALLA!
fan vilket fint bröd jag o adde bakar eller!!!!!!!! två stora fiiiiina fiiiiiina limpor, ska visa bild dirr när dem är klara ur ugnen! proud <3 lite skillnad om man jämför med dem första brödbullarna vi gjorde där i början.. HAHA. Huskar (minns) ni dem eller? de var fula små jäklar.. men jag insisterade med "det är smaken som räknas".
Men dem blev äckliga också.



Idag har jag tränat med min norska arbetskollega Susann. Hon sket i spinningen..svikare,  men kom som en tapper krigare till styrka & coren. Det jag märker en klar skillnad i, är att jag numera kan göra dips utan problem, tillskillnad från förr. Triceps, high five!
När jag kom hem lagade jag och adam schnitzel, sallad och chilisås. Det var hur gott som helst, men insåg efteråt att det nog var såsen o salladen som gjorde allt.. för schnitzeln bidrog mest med knaprighet, ingen direkt smak. Lite synd! men med tanke på att dem kostade 4 kr på Coop, så var det ingen vidare förlust hehe ;D lönar sig o ha en pojkvän jobbandes på lager!



Nu har vi varit på Joker, en liten butik som har öppet söndagar då alla andra matbutiker så som Coop, Ica osv, är stängda. Köpte kakao för vi ska göra.. negerbollar :D wie

Angående igår nu då, som jag sa att jag skulle återkomma till i förra inlägget, så jobbade jag som sagt på det andra Glitter på ett annat köpcenter långt bort som fan. Det gick bra och allt flöt på, TILLS!! kassan med kortläsaren gick sönder, o vi enbart kunde ta kontakt.. damn liksom. Ingen har kontanter längre!! det är omodernt det ehe. Så alla kunderna blev sura på norska haha, o jag försökte lugna dem på svenska, o dem blev surare haha. Tillråga på allt, så drog min kollega hem då, och jag var ensam med en kassa som bara tog kontakt, o som dessutom var hur seg som helst o den man scannar smyckena med, PEP som FAN för den hade också damp helt plötsligt. Det var kaoZ.
När jag äntligen slutat, hittade jag inte ut från detta kolosala köpcenter -_- liksom vafan. Skojar köpcentret med mig eller. Hur fan är det byggt liksom. Som en fucking labyrint. Jag frågade en vakt, en frisör, en random och en kvinna som stängde sin affär, om vägen ut. Och då släppte hon ut mig via bakvägen..
Finally ute !! haha. Då återstod bara en bussresa på 40 min.

Näe, jag föredrar mitt Glitter på Arkaden jag. Men snart på Kvasten :D:D:D

Men nu är brödet klart, seeee yaaa :D


Lördag!!

Eller nä fan, söndag! Klockan är efter spöktimmen ju!!
Adam ligger o sjunger som fan alltså. Han sjunger bland annat meningar som "running om My bike bla bla" och "wzup dauwg, i Said are you a dog or a dauwg?!" osv. Riktigt osammanhängande och sjukt.
Tänkte berätta mer om Hur mitt första pass på kvadrat var idag, imån hehe för nu gidder eg iche (pallar jag inte).

Natti på er! :)


Som sagt..

Vackert!
Sugigt ljus bara..


Vackert

Vackare vackrast är vad detta smycke från Glitter är. Det kostar 400st hundralappar, vilket kan kännas lite, men det är det fan värt. Ni kommer hålla med mig när ni ser det o håller det framför er och känner av makten, haha okej overkill där men.. Det är väldigt vackert iallafall!


blandning av det mesta

Tackar mamma för ett otroligt fint och peppande samtal igår, över en timmes pratande för mig sittandes ute i "trapphuset". Jag känner mig ännu inte fit for fight så att säga, men definitivt mer än innan. Du är helt klart den bästa mamman åt just mig. Ser något enormt fram emot att se tavlan du målade häromdagen, haha.. tror den är ruskigt vacker. Jag älskar dig till 78 000 % iaf.

Tyvärr var det först när jag kom in igen o la mig hos adam som var varm som fan, som jag insåg att jag antaligen givit en urinvägsinfektion mina öppna armar. Men peppar peppar ta i trä, så känner jag inget av något sådant idag..
Däremot känner jag en härlig träningsvärk i rumpa, sen bodypumpen igår. Jag la på mer vikt än någonsin skådat för min del och körde riktigt djupa benböj. Antal repetioner kan jag inte ens lägga en gissning om.

Kollat klart på två avsnitt BB nu. Lol på alla. Hanna W är ibland kul men ibland en stor klagande barnrumpa, Annica är inget mer än ett sött ansikte, dvs skit tråkig!! marcel är en gigantisk mansgris, kija är en attention hora som inte kan behålla kläderna på, joe har helt klart ett fel o det är konstigt att man är "skön" så fort man är cp, hanna R är lätt en person jag skulle kunna hänga med ena sekunden, men i andra sekunden så stör jag mig något enormt på hur fjantig hon är; "jag gör inte det där bla bla bla", fan har du ställt upp i Big Brother ska du fan visst gå på musfällan. Big fucking deal. Tenny är äcklig.. spelar ingen roll hur rolig han är, jag tycker han är uuuuuuwWwW.

Och ahapp, nu började det regna här i Stavanger. Som vanligt. Jävla depritionspiller Norge kan vara. Ska ut o skriva på Whiteboards-tavlan nu.


Haha

Fan vilken äkta snål-svenne jag var idag. Såg en shower gel Musse på h&m som mist ett öra (såg väldigt
sorgligt ut förresten.. En en-örs-Musse bland alla två-örs-mussar..) o pga detta var på rea, dvs 20 kr. Asså vilket kap tänkte jag då ;););) perfekt o ha med till gymet!!


Lady-power

Kvinnodag även här i Norge. Möttes av ett "kvinnotåg" hehe påväg hem från gymet. På ett plakat stod det "skikkelige menn voldtar ikke!!" nej men eller hur snuskopeddo män där ute! You Do Not Rape!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/702399/images/2012/pic_193037627.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/702399/images/2012/pic_193037627.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/702399/images/2012/pic_193037643.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/702399/images/2012/pic_193037643.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/702399/images/2012/pic_193038553.jpg" class="image">


Kan ju inte mer än älska "Ha det hej!"

Säger de hela tiden. Så fort man ens NästaN kan säga det, säger jag det! "Ha det hej!!!"
Ibland klinkar norska kul.
Men vädret suger fortfarande hästballe o getpung. Skrev det på vår töntiga whiteboard-tavla imorse, när jag kom hem hade norsken i vårt kollektiv skrivit "because OF norway you get cash!"
Hm, of...... Ja alla kan ju inte vara bra på engelska.

Imorgon vill jag göra chokladbollar!!!!! (....negerbollar.....) Adam blir sur när jag kallar dem det.. Men det är ju barndomsnamnet för dem vafan.....


Röda tanten

Inte haft besök av henne på mer än ett halv år alltså, pga magiska pillret (<3),
Men av någon sjuk anledning tänkte jag att det kunde vara "kul"?! att träffa henne denna veckan, så jag sket i magiska pillret?!?!? Fan, ångest på den nu. Nu minns jag varför jag valde bort tanten. Hon skapar smärta i magen den jäveln.
Ska jobba nu, det är r.u.s.k.väder. Storm, regn.
Inte kul o gå till jobbet med en asfet väska i detta.
Efter det är det iaf spinning och bodypump inbokat.

Ha det hej!


bögskratt, BB, uppringd av jobb, bild :) ALLT I ETT INLÄGG!!!!

herreguiewd, vad killarna i köket skrattar, dvs. bögskrattar!!
Funderar på om jag ska härma dem högt som fan här innefrån mitt o addes rum.. så dem kanske inser hur dem själva låter. Som fnitter-hyenor typ. I'm not kidding!! borde försöka spela in åt er o lägga ut deras jävla oljud..
Och så säger svensken som vanligt "fucking" i varje mening, för han är den "coola" av dem i guess ;)
haha, adam o jag bara skakar på huvudet och skrattar.

Nu är det iaf BB TIME!! jag diggar det programmet som fan! händeserikt, soft, kulT, oansträngande osv.
Vad syns dere?
OH, idé! ska jag börja skriva på norska kanske? hehehe
det vore nok kjekkt!

Förresten, jag sökte jobb till Barnehage här i Stavanger, dvs Dagis. Bara för skoj typ, o hade vart soft o tjäna mer extracash liksom. Men dem svarade för ett tag sen att jag måste ge dem ett politiattest från Sverige innan, vilket jag inte vet vad det är, så jag sket i dem o svarade inte helt enkelt. NU mailar dem igen ba "hej, hör som sagt gärna av dig igen när du fixat politiattestet! :)"
liksom, tack! känner mig ganska wanted :) tillskillnad från vad man gjort sina tidigare 18 år i Kalmar. Fått jobba från allt mellan städare på hotell brofästet, till reception på ölands djurpark, reception på Matgrossisten, Barnpassare på Malkars, servitris på pizzeria, servitris på golfrestaurang (det gillade jag som fan dock, adams pappa som var min chef ju <3) osv. dvs, inga dreamjob...
Här ba hör alla av sig, glitter, frisörsalonger, CMYK, barnehagar, Lucky Duck, Bianco osv osv osv!!!! fan vilken egoBOOOST.
Så sitter ni fast i träsket hemma i er hemstad i Sverige, TESTA för gudsskull Norge ett tag, det är värt det alltså!! :)

Slutbild i Adams bildspel, som visar från hur han myser med mig, till att han tillslut attackerar mig. Riktigt kul o se alla bilderna efter varandra hahaha. Kanske tar o visar alla nångång, OM jag får adams permission..


Jävla nötter

Asså vilka jävla nötter man bor med. Den ena lämnar gröt i sinken så det blir stopp och ser jävligt nasty ut. Den andra nöten diskar därefter i detta och lämnar vatten upp till kanten.
När jag säger "du tänker väl ändå inte lämna det så?" så säger han "det var inte jag". Men jo ditt jävla stolpskott, det är bara du o jag hemma. Då ändrade han sig till "jag såg det inte".
Herre min jävla Gud, rädda mig från dessa äckliga missfostren. Det kommer snart ske en olycka alltså, igen.


Måndag

Imorgon skulle jag egentligen njuta av min lediga tisdag men icke sa Nicke. Jag hoppar in o jobbar istället för min sjuka kollega. Och istället för min lediga framtida lördag, så ska jag jobba på det andra Glitter som ligger i ett annat köpcenter som heter "kvadrat".
Där har jag o adam varit EN gång o det är stort som fan och designat som en jävla labyrint!!! Haha kommer inte hitta.se alltså. Ska ta bussen 2 timmar innan bara för o ha god tid på mig o leta... Yes sir. Thats a fact!

Nu ligger jag o addeälsk o kollar på BB-finalen. Spännande.....


Pannekaker!!!!!!

In My ASS att jag inte åt alltså!!! Fan dem vart ju sviiiingoda!!
Jag o Adam använde ordet "magiskt" vid varannan tugga!!!
Haha herregud. Adam var sjukt rolig också, eller snarare dampig. Han hade nog ett anfall.

Pannkakor, topmodel o kvalitetstid tsm, ah magiskt var rätta ordet! Oslagbart


Söndag

Och det är fint väder idag igen här i Stavanger! Mys :)
Gick tsm med Adam till gymet, körde pass på varsitt håll, återförenades (haha) o pratade om pannkakor. Så nu när Adam kommer hem ska vi göra just det. Dock är det hans fel att jag inte kommer äta någon, eftersom jag just ätit gröt för han tog/tar för lång tid på sig o min kropp krävde energi efter tungt arbete. jefla adam..

Igår softade vi med johanna o David, wie! Men sen somnade vi alla utom Johanna... Så det vill jag be om ursäkt för!! Haha måste ju varit astråkigt för hannis..

Ser project runway nu btw, good shit!


Lördag

Blev ingen träning efter jobbet. Kollade i affärer o handlade istället hehe.. Kändes mer lockande. Var nog pga att jag var pepp efter snusen min kollega bjöd mig på haha.. Usch!

Förresten, bo aldrig i kollektiv med folk ni inte valt o bo med. Dem kommer suga musten ur er.
Liten plötslig parantes.

Adam o jag åt just middag o ikväll kommer Johanna o David hit. Dem ville se på just, TV3. haha? Söta.

Godhelg på er!


Work

Work ---> träna lite pump ---> åh herregud, helg

Och jag gillar dessa skorna. Massor.


fredag

fan vad det är lite smått till tortyr att jobba till 20.15 varje fredag.. då vill man ju ba BOOM, ta helg. Men äepp, imorgon är det jobb igen 9.30-16.00. Men det är helt ok det, gillar lördag, då är det hektiskt.
Plus att jag atm knäcker på jobbet, högast snittköp ;);););) kul när det går bra.

Fick förresten ett jobbsamtal idag här i stavanger, från en annan smyckesaffär, som ligger PRECIS ovanför Glitter på andra våningen haha. Fult. CMYK heter den affären iaf. Alltid lika smickrande när butiker ringer upp.

Happ, nu ikväll har jag o adde smällt i oss en varsin Benny, och ah, ska väl sova snart dårå. Adam börjar 07.00 imorgon så.. inget mys ikväll inte!! hehe skoja

ÅH vad totallly irriterande, jag spillde saft i knäet. Skulle sörpla o trixa lite coolt liksom, så blev det en total flopp.. aja puss, haaaa deeee :)

miss becca

Tjenis mandelpenis

Svisch, så var torsdagen redan slut o det drar mot helg. Det är helt sinnes vad veckorna går fort i Norge. Man har liksom ständigt fullt upp, typ, så man hinner knappt vakna förnst det är läggdags igen. Det kommer alltså gå fort tills det helt plötsligt är 1vecka kvar tills vi äntligen ska åka hem. I know it.

Nu ligger jag här i sängen, dödsmätt, och Adam är bredvid med datorn. Han skulle tydligen skypa en snabbis innan vi ska kolla BB. Det är underhållande det.
Och sjukt som fan. S.o.m. F.a.n.

Happ, har inget spec o skriva ikväll känner jag..
Visar en vild bild på en fin frulle.
Heh, så tack o hej :)


RSS 2.0