LOOKS LIKE IT!

JÄVLAR, VAD ÄR DET NI SKÅDAR? ETT NYTT BLOGGINLÄGG? YEBUDDY, LOOKS LIKE IT!

som ni alla extremt envisa människor som fortfarande kollar in här (?!) märkt, har jag haft en lång jäkla bloggpaus alltså :) men ni förstår att, jag har inte pallat. Eller prioriterat bloggen.
Haft fullt upp med att komma in i nya jobbet, letat lägenhet, fixat skattekort, fixat norskt bankkort, lärt mig alla bussar, lärt mig förstå vad norska folket säger (vilket fortfarande är ett mysterium vissa gånger. Varför ska alla ha så extremt olika dialekter bara för att dem bor typ 10 min. ifrån varandra med bil? det är som om vi på Lindö där jag  bor, skulle ha värsta annorlunda dialekten mot dem som bor i Berga t.ex.?! sickest.)
Vad mer, jo jag har ju såklart skaffat gymkort och lite friend, JIPPIEEE! hehe, faktiskt. Socialt liv är ett måste, annars överlever man ju inte.
Adam är faktiskt förtillfället ute på personalfest med hans kollegor på G-max (som ett gigantiskt Stadium eller intersport typ.) Och jag skulle egentligen dragit ut o festat jag med fast med min kollega istället, Natalie, o hennes boy osv, men så kom jag på.. VA? är jag ensam i lägenheten denna kväll? ohshiet, måste ta vara på detta moment ju! så jag avbokade utgången och ställde mig lustigt nog och lagade köttfärssås, kokade broccoli.......och....
(hm, var det verkligen inget mer.. nej det var det nog inte. Det tog helt enkelt lång tid då I guess..)
och ska nu fortsätta där vi avslutade på filmen Hangover 2 igår!

happ, då får jag tacka för mig, så kanske jag skriver snart igen :D hade ju faktiskt varit najs att börja småblogga lite nu igen men ah, det är svårare att ta tag i det än ni kan ana höhö. Får alltid för mig t.ex. att "ja justja, jag skulle ju gå o koka ris, vika kläder, kolla till diskbänkens situation, kissa" you name it.
Men men, puss på er nu! gotta go


RSS 2.0