tatueringstext

tjena bloggish
en vanlig onsdag idag som innebärt jobb,äta, träning, äta, laga mat, äta, BB, äta.
Adam är hos Marc, the norwegian filipin-guy. Fan dem är helt plötsligt supertighta. Har aldrig adam för mig själv nu om kvällarna.
Får sitta i köket o diskutera olika saker med Andreas o Barish istället, på engelska. Eftersom Barish är från Turkiet. Så ah, jag lär mig ju maaaassa engelska. HUR BRA SOM HELST JU :) :) :)
win win situation!!!

Nu tänkte jag skriva vad jag ätit idag, för jag känner att jag ätit mer än någonsin. Hade varit intressant o få det svart på vitt.

Sket i frukost dock, pga att min mage var fuckad imorse o då vet jag att det enda sättet för o få den lugn igen, är att inte äta just då, så den kan finna en balans igen. Så ah, tyvärr ingen frulle. Dagens bästa mål. Men drack ett glas med funlight!

10.30 Sen iaf, en kaffe.
12.30 Kycklingfärs, broccoli, paprika.
14.30 Banan, proteinbar.
16.00 Kaffe.
18.30 Kaffe.
19.00 Kycklingfärs, advokado, lök, paprika, broccoli, chilisås, 2 knäckebröd, skinka, majo, kaviar.
20.30 2 mackor, kaviar, makrill.
22.30 kycklingfärs.

Även druckit sisådär 5 st proteinshakes-behållare som innehöll vatten + funlight, ingen proteinshake. Men dem är så stora o bra så därför dracks det ur dem, viktig info.

Så, jag har idislat hela daogen lång jag. GRYMT BEFRIANDE och GOTT. Tänk att man "frivilligt" undvek tuggande förr i tiden!! Fan vad jag inser hur sjuk i huvudet jag var.
Förresten, jag tror jag hittat min framtida tatuerings-text. Den kändes helt enkelt rätt så fort jag såg den.
lyssna rå.

"The first step is always the hardest, but I've never regreted it". Det är sant det.




hahah

Enligt mig, sjukt kul inlägg jag hittade låååååångt back in time :D


svar

det var en anna som kommenterade o frågade om det var Amdal frisör jag jobbade på, och Ja. Det var det. Men sa upp mig därifrån i december eftersom personalen sög, reglerna sög, positionen av salongen sög, det fanns en fitta som hette Robar som SÖG. Hoppas du Robar läser detta ;) vi lever i 2000talet, då funkar det inte att betee sig som du gjorde, samt ha den syn på tjejer. Diska själv din idiot. Så, DU SÖÖÖÖÖÖÖÖÖG. Funderar på att länka detta inlägg till honom.

Fick reda på att min gamla klasskamrat nu fått jobb där dock, HUR SANNOLIKT är det liksom? inte alls :S så ah, jag tycker faktiskt synd om hennes ovisa framtid som hon inte har en aning om..
För först var dem hur trevliga som helst på salongen, men sen kom deras rätta sidor fram. The Devil Sides.
Men samtidigt så kanske hon trivs hur bra som helst, det är ju olika från person till person liksom, så grattis till dig!!

Förresten, hittat en blogg som enbart har massa goda frukost-recept o alla bilder är så fiiiiiina.
Tänkte lägga ut några bilder sen :D


Two and a half men

Ikväll sitter man ensam i soffan o ser på "Two and a half men". Inte askul. Men hade nyss roligare, lagat massa köttfärssås!! He he
Aja, imorgon är jag ledig o Adam likaså. DET är iaf kul utan ironi :)
Det var allt för ikväll.


Mums baby

Mums!! Ikväll gick vi till Poker o köpte lite frukt, och Adam köpte såklart även glass o choklad. För vi skulle göra Gino!!!! Fan vad najs det blev :) as you can see ;D
(detta inlägget skulle upp igår)


Mums baby


:)

"Du är söt. Du är min finis, som jag älskar".

herregud, det gick rätt in i hjärtat på mah! Det sas så plötsligt när pojken var påväg tillbaka till köket med chilisåsen han var o hämtade här inne hos mig i vårt sovrum. Det är sådana spontana meningar man (jag?) uppskattar mest.

haha NÄRbild som är totalt random


spinningmaratonet, recension hehe

egentligen är jag inte på blogghumör så jag lägger inte in någon glad energi på detta.
Men måste ju berätta om spinningpasset igår på tre timmar.. I DID IT!
över förväntan tillomed! :o
det var tre ledare som satt o spinnade, o efter en timme bytte ledarna med varandra så det var en ledare som var i fokus liksom. O efter första timmen när ledaren byttes, tänkte jag ba VA? shit liksom, inte trött. Måste kanske lägga i en högre växel eller VA? så ah, det gjorde jag. Men nä asså, faktiskt. Inte alls så trött eller trög i benen som jag förväntade mig. Typ tråkig känsla, men samtidigt en grymt STOLT känsla. Det betyder ju bara att jag helt enkelt orkar så himla mycket mer än vad jag inser.
När skärmen först satte igång o det stod "180 min." och så räknades det ner därifrån o man "tillslut" var på "162 min" så sa ledare "nu är det bara 162 minuter kvar :)!!" med ironi i rösten, så ba fan haha, fan vad sjukt detta är. Men helt plötsligt stod det 99 min. och sen 60min. och sen 30min. o sen MÅÅÅÅL. Och people, adrenalinkicken där alltså! fyfan, den kan man definitivt bli beroende av :) (i am).

Aja, måste skynda mig lite nu. Ska iväg på spinning & styrka core snart. Hoppas jag får med mig adam.. inte på passen alltså, men till gymet iaf satt säga. Tråkig lång promenad till gymet att gå ensam.

Ah, och igårkväll softade vi med johanna & david. Det var najsbajs :) vi skrattade som fan o var riktigt flummiga, men vet inte varför haha. Soft det iaf! älskar ju att skratta. Livsförlängande!!

fint väder idag btw! härligt det med. Då blir man pepp.
Ha det hej!

WOPPA!

woppa!!
ser ut som att lilla sofie fagerström fått lite sommarjobb på Glitter på Kvasten i kära Kalmar :)
grymt glad. Eller ah, lagom glad. Tror nämligen inte jag fattat det ännu. Brukar vara så!
Nu längtar jag iaf hem mer än mest!

27 maj <3 dagen då jag äntligen träffar mamma, pappa, lina, simon, victor, sigge, farmor, farfar, kusiner, soffa, tilda, becca, elin, anna, emelie, fanny, sängen, gymet, bilarna osv osv osv osv, igen!!
sommaren 2012 kommer verkligen bli den bästa. Ska festa på strand, bada i annas pool, äta glass, sola o bada, jobba, fika, vara med min familj, grilla varje dag osv osv osv osv. där med hehe ;)

















<3

GASH

Gashhhhh, tommorrow gäller de!
Spinning 1 timme, frukt o nötter paus, spinning 1 timme, frukt o nötter, spinning 1 timme, DUSCH!!!!!!!!
Inte sjukt säker på att jag pallar alla tre timmar, men hade varit soft o kunna checka av en sådan utmaning. Så ska göra mitt bästa.
Ledaren på dagens pass sa att man skulle ladda upp med massa kolhydrater dagen innan, dvs idag. Så nu har mackor, gröt, banan ätits! O choklad plus Adams gummigodis.. Liten bonus ;)
Ska bli grymt jääääävla skönt o chilladilla SÖNDER sen efter alltså. Med de andra kalmariterna! :)

Aja, sovgott alla! Nu ska jag iaf krypa ner i säng o gosa med min adam.


Örhängen, fläta, armband

Köpte lite söta örhängen idag. Älskade korset tsm med min silver Calvin Klein klocka. Flätan var mest på skoj. Tilllbud


Tjena!!

Tjena bloggen!

Att jag jobbat idag behöver jag kanske inte skriva men.. Jag har jobbat!
Även tränat, blev bodypump idag! Eller Elixia power som det heter här.. Låter lamare än bodyPUMP.
På lördag är det spinning maraton på gymet i tre hela fucking timmar, o jag har anmält mig!!
Nu hoppas jag bara att jag verkligen gör det också o inte bangar/fegar ur.. Hade nämligen vart kul o veta hur länge jag pallar efter alla år med träning. Det är trotsallt mitt näst största intresse. Första är adam <3....;) och smink..
Påtal om Adam, snutteprutte på honom!! Han kom med en bukett tulpaner till mig idag på gymet haha!? Kändes märkligt men soft o gå genom korridoren med värsta buketten ;) hihi

Javäl, nu ska jag se tv.
Puss!


Efterlyst

Spinning & bodypump avslutat! O nu slappar jag i soffan med Andreas som bor i vårt kollektiv. Vi ser "Efterlyst". Hemsk värld vi lever i..


Hoppas

Skulle visa kläderna jag köpte häromdagen, men det gick inte lägga in bilderna vafan.
Därför blir det en bild på mig, om det nu går..


dagen vände, lite.

livet blev bättre, iaf dagen.
Kristina kom hit och vi chillade, skrattade åt youtube-klipp och klippte mig.
Sen frågade hon ifall jag ville med o fika för 30 kr på svenska kyrkan här i norge, liksom random :)
först tänkte jag "kyrka.." sen tänkte jag "kyrka!!".
Tror jag behöver lite mer Gud i mig just nu i mina depptider. Så till svenska kyrkan gick vi!

nu är jag hemma o ser top model sverige medans adam är hos mark, en norsk soft snubbe jag träffade i lördags på vår förfest. Han var grymt kul haha..

aja, ha det bra så länge :)

har inga bilder o bjuda på just nu.

fan

ibland känns verkligen allt helt meningslöst, jobbigt, tråkigt, ensamt, händelselöst, hemskt, sorgligt, svårt osv osv osv. Så är det idag något extremt.
Jag vet egentligen inte varför helt exakt till 100. Idag skulle bli en soft ledig dag från jobbet med träning, fika, matlagning, mys och liksom, nytta och njuta av allt bara. Men näe fan. Jag känner mig ensammast i världen o helt misslyckad o hemma i kalmar fyller min storebror 21 år och familjen ska fira honom med middag ikväll o ha det trevligt. Jävla norge. Jävla fittnorge rent ut sagt.
Jag skulle kunna fika, klippa mig, lämna ut cvn för extraknäckande, handla osv. men jag vill inte göra ett skit, samtidigt som jag får ångest av att inte göra ett skit, har världens klump i bröstet. Idag skulle jag göra nytta men har hittills inte gjort något bra alls för männskligheten!!
Jag behöver komma hem, TA MIG HEM.
Jag har en kris alltså!!!! tycker allt suger.
usch.. :'/



emo.

blä

jag är verkligen sjukt otagg på livet atm asså, ÅH!

inte bloggpepp

jag ber om ursäkt för att jag inte bloggat på ett tag, men jag.pallar.inte.atm.
Speciellt inte efter idag med dåliga nyheter.
Aja, imorgon är jag ledig så då ska jag träna o sen ut o leta extrajobb. Även fika med min vän kristina. Det ska bli trevligt, hon är riktigt härlig :)
Festen i lördags var iaf askul. Riktigt kul verkligen. Älskade varje minut, men önskar att jag hade kommit ihåg mer. Blev lite för full minsann :) adam o min förfest rockade iaf!! alla var assköna nya människor.

HA DET.


kort blev till långt

amen tjenis alla med penis½ nä fan vad okul. Hej alla :)

Ska precis gå o lägga mig men sen kom jag på att jag inte uppdaterat, så ah, jag gör ett snabbt kort litet och möjligtvis något tråkigt inlägg dårå :)

Jobbat idag as usual, och ah, tiden har gått snabbt. Vid slutet av dagen hade jag 6 sms som låg o väntade på mig, OMG so not everyday on that one!! har kanske smsat 15 gånger under tiden i norge liksom hahah. så det var KJEMPEGÖY. Kände mig som gamla sms-jag igen. Eller?
Mötte då iaf upp johanna o kollade efter något o ha på oss på lördag. FEST då ju!! åh så kul det ska bli, verkligen pepp :) vi gick även till Vinmonopolet, vilket är Systembolaget här. Cooooooooolt att vi kan köpa vin själv här (H)(H)(H) men inte starkare än så... så vodkan jag o linda ska ha får david smuggla ut åt oss ;D haha där försvann alltså coolheten lika snabbt som den kom.

Javäl, sen kutade jag iväg till spinning o mötte även upp adamälskling o vi gick hem tsm, men innan dess förbi Arkaden (köpcentret där jag jobbar) o adam fyndade två mössor för 20 kr var. GOSH. Hittade även en läder-rem typ o hänga på byxan, men den lilla jäveln kostade 299:- så då var det tack o hej leverpastej.

Jag har även shoppat loss idag....... ångest!!!!!!!!!!!
kan visa bilder imån kanske :) är iaf en ball lååååång svart genomskinlig tshirt (lång baktill, kort framtill), en virkad vit tshirt, en "indian" tshirt enligt mig oooooooooch, nål och tråd :) haha. Måste laga mina söndriga kläder..;'(

OJ detta inlägg blev ju fan långt. Nu får jag ge mah!

Ha deeeee
(bilder från alla hjärtans dag, SÅ JÄVLA MYSIGT HADE VI DET. och maten blev superbBBBBbbBB!!)









fick en jättefin vit blus av lover :) kommentaren av min jobbarkompis dagen därpå var "kan han köpa kläder också?" med världens mest förälskade tonart och uttryck.. hm. Back off.. Men ja, det kan han :) han kan allt.

shoppaholic

i'm a shoppaholic. That's me confession of the day.

Och På tal om annat, på lördag är det FEST som gäller och jag är så satans T to tha AGGAD!! hemmafest dessutom, hur länge sen var inte de da!!



Här ser ni världens sämsta bilder tagna av världens bästa mig.










fint, fult, lagom? adam tyckte det rosa smycket var p12.. (f9). Men FAN vadå, jag tycker det är apsött ju. Speciellt o framförallt till sommaren när man är brun o asläcker så fort man vaknar o allt i livet är kul. Äsch jag tror på smycket!!


min kärlek!

- han ska få sova ut..... (kunde skippats)        CHECK
-jag tränar medans :)                                   CHECK
-kolla stan, but not totally needed :)               CHECK
-inte bråka minsta lilla!!!! Biggest challenge.   KINDA CHECK.. HITTILLS! :)
-handla                                                       CHECK
-Laga god middag :D                                   WILL BEGIN SOON!!!!!!!! OCH JAG ÄR LADDAD. VISAR BILD SEN.
-tända ljus                                                  CHECK
-ha på kärleksmusik haha                            CHECK SOM FAN, CELINE DION, WHITNEY HOUSTON ALL IN!
-se romantisk film                                       får jag som jag vill blir det titanic bara för det.. men där verkar killen relativt väldigt oenig hehe.. han föreslog Jersey Shore. GASH!
-pussas mer!!                                               CHECK
-......       
-vara lyckliga.                                             CHECK

Kan även lägga till dans till "my heart will go on", i vardagsrummet. Adam bjöd upp mig och vem tackar nej liksom?! DANS för fulla mugggar! haha fett kul vare.

Aja, som conclution, JAG ÄLSKAR DIG MER ÄN LIVET ADAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! du och jag är nu inne på vårt 3e år tillsammans, det är ju helt sjukt. Tröttnar du aldrig? hehe. Jag är ju trotsallt en "hand full" satt säga..
Jag tröttnar då inte på dig iaf :) iaf inte till 100% gubbsi.. hihi
Nä men faktiskt, du är den enda som känner mig ut o in, som hjälpt mig komma igenom den mörkaste perioden i mitt liv, som accepterar mina fisar för så illaluktande som dem kan vara, som upplevt mest med mig, du är den snyggaste jag någonsin skådat, du är den mest omtänksamma kille jag vet, du är grym på överraskningar (hell no att du var på gymet i 3 timmar..........du har något fuffens för dig), jag har grymt jävla KUL med dig!!!! du har helt enkelt den grymmaste personligheten och passar bäst ÅT MIG.











Glad alla hjärtans dag!!

Detta ska bli bästa dagen alltså!! Förhoppningsvis hehe jag o Adam låg o planerade igårkväll vad denna dag ska innebära och kom fram till:
- han ska få sova ut..... (kunde skippats)
-jag tränar medans :)
-kolla stan, but not totally needed :)
-inte bråka minsta lilla!!!! Biggest challenge.
-handla
-Laga god middag :D
-tända ljus
-ha på kärleksmusik haha
-se romantisk film
-pussas mer!!
-......
-vara lyckliga.

Haha så lama var vi när vi låg o bestämde detta, men en dag som är all in med tönterier o kärleksklichéer är myyyyyyyz :D

Ha en bra alla hjärtans dag ni med! :):)
Och alla singlar där ute, dont be sad. Ni kan ju alltid ringa en vän o förklara er kärlek för den istället!


Hejdå, time for work!

Och nu beger jag mig, snart :)
Imorgon är jag o Adam lediga o då är de ju alla hjärtans dag! Eller Valentin dagen som man säger här i Norge. Random people ;)
Myyyyyyys


mondaymorning

Anonym om lite om igår:
Mums det såg ut! Vad har du i när du gör sån tallrik smootie? :)

Svar: hm.. ja jo jag ska försöka minnas för det var ett tag sen jag gjorde den hehe :) jag gick all in iaf minns jag med yoghurt, ananas, blåbär, mango, kanel, pumpafrön, solrosfrön, banan och jordgubbsproteinpulver. Det var nog det! ASGOTT IAF.

Idag börjar jag 14.00 på jobbet. Men vaknade o gick upp när adam var påväg till jobbet vid 09.00. Så sen dess har jag väl egentligen bara softat sönder antar jag haha. Tvättat håret med.
Kollar på Topmodel 14 på tv, dock repris men. Alltid kul med Topmodel!??!

ha deeee


lite om igår

kan berätta lite om igår också förresten!
Ja då var vi lediga då med o dagen började med träning som sagt, o sen mat osv.
På kvällen sen så drog jag o adam till johanna david tor o linda o softade sönder. Hade skoj o mys o soft o allt sådant!
Tänker inte säga vad vi gjorde dock höhöhöhööh!!!!!!!!!! mer än att, vi såg film :) fan vad tur att vi har dem här alltså. Har kristina o natalie o lene o jobbarkompisarna med, men fan. Not the same thing som lite kalmar-spirit som man får från dem fyra hehe :)

Happ, det var det! ha deeee


bild från häromdagen på en god smooooothie! i skål.. hm.

fina söndag

svar till hanna: hurtbulle, jajamen vettu! det är du med ju! :)

HEJ SÖNDAG!!
Idag är en bra dag! :) solen skiner här i Stavanger!! tidigadare idag gick jag 45 min. tidigare till gymet bara för att jag skulle kunna ta en långsammare promenad, för att hinna njuta av livet typ hahah.
Jag stannade helt plötsligt upp när jag stod vid domkyrkan o kollade ut över den såkallade "Vågen", vilket är en hamn typ, mitt i stan som är omringad av barerna. Där stod jag o njöt ett tag som ett jävla random haha. Sen förflyttade (vände mig om typ) jag mig till den söta lilla sjön med fontän i och stod där o log istället.
Jag kände mig först lycklig som FAN, men sen ändrades det till ångest över att jag stod där ensam o jag började sakna familjen o kompisarna något enormt. Så jag gick med mungiporna nedåt till gymet efter det :(

MEN DET ÄNDRADES. För det var ett underbart spinning och styrka/core pass. Jag märkte att jag typ skrattade inombords när låtarna kom igång o vi stod upp på cyklarna. Lovely var det som sagt.
DOCK lite besviken på att johanna inte kom med david där som det var planerat ;) hade varit kul!!

Väl hemma sen så höll alla grabbarna på o storstäda, TACK GUD. Finally att faktiskt ALLA hjälper till liksom. Annars är det FAN bara adam som har vett i skallen här i huset. Och jag då såklart ;););)
Så ska vi även boka flyget hem över sommarn, saaaamt laga mat tsm. Mys.
En soft söndag helt enkelt!

Hoppas er söndag också är kanon :)


looki :D

jag har lagat mat jag! kolla så fint liksom! wie nu ska jag skicka bilden till mamma o pappa så dem förstår att vi äter mer än mackor och faktiskt kan, BARA VI VILL ;) höhö. Gjorde även detta pga att adam tar längre tid på sig att komma hem än vad jag hade tålamod till.




Lördag

Lördag. Spinning 10.00. 55minuter senare var det klart. Styrka. Dusch. Promenad hem. Tog med mig två gratis VHS-filmer jag gick förbi på vägen hem, till adam. Scooby Doo och Pokemon. Mest på skoj. Blev lite "ha ha".

Kollar på "I used to be fat" på mtv. Väntar på att Adam ska komma hem från gymmet. Då väntar storhandling på ica. Laga potatismos och fiskpinnar. Förhoppningsvis en promenad på det sen. Blir cp ifall denna lördag kommer spenderas i lägenheten. Happ. Det var det.

Jag ber om ursäkt för att jag inte har några roliga bilder o visa förresten. Så det blir en bild på vårt lägenhetshus.. Heh. Där uppe bor vi.
Ha det.



fredag

hejsan alla där ute

Idag börjar man inte förnst 14.00, vilket känns riktigt härligt just idag. Jag har tvättat håret o ätit en stor frulle o sitter nu här o behöver inte stressa ett skit. Adam frågade innan han drog till jobbet, vad jag skull fylla ut tiden med. Liksom, hallå? no problem dude.
Sket i spinningen imorse 10.00. Hade inte taggat redo, o inte i igårkväll heller, trots det gick jag, o därför blev det inget bra pass. Så då är det lika bra o skita i de, så man istället kan göra en asgutt pass någon dag senare. Det vill säga, imorgon :) Ledig imorgon <3
Jag har finallllllly fixat eget norskt mobilnr nu med (delat med adam dessa månaderna.. vilket varit slitsamt!!) så nu känner jag mig genast som en ny frälst människa typ haha. Och en säkrare människa. IFALL något hemskt skulle hända på fucking äckligaste gatan här i Stavanger som heter Pedersgatan som typ bara har massa utlänningar o är känd för våldtäkter, så HAR jag iaf en mobil att ringa från.. Puh. Innan har jag alltid sprungit på den gatan :) funderar på om jag ska köpa en liten fick-kniv också.. (till att sticka i benet så överfallaren inte kan springa efter!!) vad hjälper liksom ett larm i stundens hetta??????
Som ni märker är våldtäkter o att bli anfallen den största skräcken i mitt liv he he.

ÄE, nu ska jag tvätta! Ha deeee

bild på stavangers byterminal samt.. Badedammen(?) haha oppsan, minns inte.




Onsdag avklarat

Hej :) tuttduvor höhö

Här sitter jag ja. På rumpan. Rumpan på bilden! Som ser ut som en ladgårdsdörr på denna bilden hahah. Därför adam tog den i smyg.. Tack för den liks!! Byxornas fel jö..
Iaf, Lagat lax o köttfärssås för o ha nu några dagar framöver. Smiiiidiiiigggttt.
Ätit en hel mango också. Goootttt.
Påtal om helt annat, veckorna går SJUKT JÄVLA FORT?! Redan torsdag imorgon o nyss jobbade jag lördags-passet liksom. Vad fan händer.. Livet & tiden susar fortare än fortast nu för tiden.. Klaga eller vara glada? Hehe bli skrämda tycker jag o Adam iaf!
Adam vill förresten inte flytta hem till maj.. Wtf? Får se dårå?

Godnatt :)


1 timme & 50 minuter!

åh herreman. Idag har jag suttit o trampat på en spinningcykel i tamejfan, 1 timme och 50 minuter, NONSTOP!
det är ju helt sjukt. Att jag inte är trött som ett as nu liksom?
närå fan! relativt pigg. Däremot kissenödig som få :)
Hursomhaver, först var det 40 min. spinning imorse vid 09.00. Och sen vid 17.30 spinnade jag i hela fucking 70 minuter. Deeeeet kan jag väl faktiskt dock erkänna, inte var det roligaste där i slutet, just för att jag är relativt rastlös o där i slutet kände jag ba näe, nu är det inte ens kul längre. Näe nu är ingen musik pepp längre. Näe nu irriteras jag av ledarens röst, osv hehe. Men nu är det iaf done! been there done that så att säga, och det känns riktigt bra! Glömde packa upp träningsväskan förut när jag kom hem för jag sprang direkt in i köket o gjorde mat.
Så nu, några timmar senare, var det dem lökigaste snusk-kläder jag någonsin plockat upp från en väska.
Dem är bokstavligen talat lika blöta som om dem vore doppade i en sjö liksom.
Jävla snuskfia typ hehe Faaaaaast, svett är ju bevis på att man kör hårt, så hade jag tränat utan att svettats, hade det ju varit f.a.i.l.
Som man ser vissa tjejer göra liksom. Gå omkring sminkade som fan (dock har jag med smink ifall jag t.ex. kommer från jobbet direkt) o typ kör en repition på någon jäkla maskin och sen går o bättrar på sminket typ?! what the fucking fuck, DRA! ni tar upp plats.

Nu kom adam hem från hans grabb-poker-kväll! så ah, jag ska krypa ner med honom nu.
Imorgon jobbar jag 09.30-16.00, sen träning 16.40, sen heeeeem o käka. Så då uppdaterar jag igen, ifall ni bryr er..

Puss hej!


tisdag

Och idag var man ledig dårå. HAPP, vad skönt kanske ni tänker? men jag tänker PUST. Fan så tråkigt!
Har tränat spinning imorse vid 09.00, kollat Mammor & minimodeller, varit o handlat, ätit köttfärssås, kollat på I form med Anna Anka på tv3play oooooch... ah jag ska iväg o spinna sen igen, 70 min!! just för att jag vill ha något mer o göra (blir cp av o ligga här som en nolifer) plus att jag älskar ju faktiskt spinning, so why not.
Sen duscha efter samt o ta en kopp kaffe som belöning.

Det var väl allt jag hade o säga för tillfället...
Och att jag saknar beccis.. :/ här är en bild där jag tar på hennes lår. Random DOCK haha.



Slut

Ahapp, då kan man redan bemärka helgen som slut dåja. Den gick mig jävla fort alltså! Bara för att jag jobbade igår säkert.. Aja, är ledig tisdag så det går heeeelt fiiiint.
Idag har varit en väldigt soft dag. Lite för soft för min smak kanske hehe får lite panik i längden. Jag kom hem efter gymet o Adam var väck. Jag tänkte HMMM.. Sen kom han hem o jag sprang fram med macka i munnen, osminkad o dan o så kom Adams polare Abdi bakom. Aldrig träffat han förr, så första intrycket av mig för honom lär ju varit: ful, ovårdad o matvrak i lök-kläder.

Nu har jag bakat andra brödlimpan för ikväll så vi ska ha ett tag framöver. Men den ena är fan slut redan. Adam jag o Abdi åt upp den i ett nafs? Dock mest Adam, sen jag.. abdi tog ju faktiskt bara 1 bit haha.. Javäääl. Nu Ska jag sluta svamla o hålla tummarna på att Johanna är frisk nog för att morgonträna imorgon innan jobbet! Hade varit trevligt liksom! O kul o slippa testa nya passet "500kcal" ensam första gången liksss. Det brukar kännas nervöst :)
På tvn ikväll visas norska versionen av 4 stjärnors middag.
Puss o godnatt på er!


Negerbollar / chokladbollar

hahah fult. Tog kort på datorn hehe men tyckte de såg så fina ut o nyttiga dessutom så ville dela med mig av receptet!! Jag har o kan inte göra dem själv eftersom det inte finnas vaniljkesella i Norge (jo en "kesam" men den är äcklig som fan), men ni i Sweden är lyckostar :)


SUNDAY

Godmorgon världen!!
Oj där blev jag förvånad över hur glatt jag skrev. Jag som har ont i maogen liksom.. Hm. Det skrevs nog glatt pga att Adam har varit så dampigt kul hela förmiddagen!! Vänt mig upponer, killat mig under fötterna medans jag var fasthållen osv!! Not okey dock..
Aja, nu ska jag iväg på spinning och styrka core förhoppningsvis! Skönt. Då brukar magontet försvinna något så jag hoppas på det nu med.

Igår var johanna o David här på lite chill snack skratt film, typ! Det var mycket trevligt! Vi såg "himlen är oskyldigt blå". Bra skiit, dock somnade ju jag där i slutet. Det var ju lite typiskt :)


summerfeeling









give us summer

nyheter

Jag sötte på två narkomaner på toaletten på köpcentret igår vill jag få lov o tala om. Jävla loosers alltså. Finns massor här.

IDAG vaknade jag en halv timme för sent. De sög lite :) ska iväg o jobba nu snart nämligen! Halv 10-16.00.
Ska visa vad jag köpte igår så kolla in senare höhö ;D


Snö

Vi har snöKAOZ!! här idag. Norrmännen borde vara chockade, dem som anser att 1feb är årets första vårdag :D nötter ;)


Såja(a)

Lugnat ner mig hehe

Here is min nya sjal, sööööt är den! Eller?


blogg.se är fucked up

tjenamors! VAD FAN ÄR DET MED BLOGG.SE? är det bara min blogg som nuförtiden inte tillåter bild-utläggningar och inte kan man välja mellan fet/kursiv stil osv!?????! asså tekniska problem gör mig till djävulen inombords. Får mobilblogga istället alltså, för detta lackar jag över. Jag som tänkt visa min nya sjal jag köpt!! jag byter till mobilen.. brb

Svenska Hollywood fruarna vs Norska Hollywood fruarna

Då vinner svenska med enorma hästlängder, draklängder och, ja.. Vafan heter djuren med aslång hals på savannen? Öh.
GIRAFF. just ja. Girafflängder.

Den ena norskan är ett stort LOL o allt kretsar runt hennes fula chihuahua. Ha en riktig hund för fan. Som min whippet!! Eller en bastant som pitbull eller rottweiler. Plus att hon lever på pengar från hennes frånskilda make. OJ så fascinerande, inte.

Dem andra fruarna är väl helt ok eller något. Men äe, ingen slår Maria Montazami.
Förövrigt borde jag verkligen sova nu. Ska upp 08.00 imorgon och tyvärr är min morgonmänniska-period helt borta. Fuck.

Love yellow btw.


28 maj var det tänkt!

läste precis på min norge polare johannas blogg att deras slutdatum för denna norge-trippp är 28 maj. FUNNY THING LIKSOM, jag o adam har samma slutdatum ju! osannolikt likzz.... varför det just är 28 maj är för att adam ska på jay-z och kanye west konsert i stockholm den 29onde, o det är ju superviktigt ;) så ah, sen är det tänkt att spendera sommaren hemma juni juli augusti, för att kanske dra tillbaka sen igen. Ifall man då är jobblös, det vill säga. Så det håller jag alla i världens tummar om att jag (o lover) inte är.. omg. Happ, det var väl typ det jag hade på hjärtat, o hjärnan. Och att jag äntligen tränat idag igen, blev spinning och bodypump. Fan jag har blivit svagare i ben o rumpa lustigt nog, sen t.ex. i sommras. WHY GOD. Knappt rättvist. AJA! HA REEEEEE !

RSS 2.0