VALBORG

svar; ja min pojkvän ser utländsk ut pga att hans pappa är från algeriet i afrika och hans mamma är swedish!

dagen

spinning

sola med becca i norrliden

köra till stan så becca kunde pierca tragus, detta blev inställt pga att vi kom 17 min. för sent. BAJS

becca ledsen. Tröstade henne med donken, två cheese. Och läsk på Lidl.

Nu? ätit. ska duscha. FETTTTTT bränd i ansiktet and me love!

Sen? supa. Vallen. Och tydligen efterfesta? beccas påhitt. Hon är smittad av napa-galenheter. Men det blir kul!

PUSS :D ha en bra valborg alllaaaa!

 


lite nytt : )





såpp! finigt va? : )

förresten vaknade jag 06.00 idag, sen 30 min senare, sen vid 07.00 igen och slutligen vid 07.40. Och då fick det vara nog. Vid 08.10 hade jag ätit upp min frukost : )
varför kan jag inte sova längre än till, ja iaf, max 08.30 ?! :( adam sover liksom vidare till 12.00.


fisa i sängen

nu har mamma sagt "kom ihåg o ringa tandläkaren imorgon" sisådär 7999999 0000 gånger och jag skrek tillslut slyna till henne, PÅ SKOJ SÅKLART!!!!!!!! så nu lär hon inte säga de en gång till, mohaha..
äe men hejdå, nu ska jag nana! och ligga och fisa helt ensam i sängen eftersom adam är ute och festar tydligen. FISA <3

sola sola sola sola

byebye BB & nytt i garderoben

åh jissenamn vad sorglig denna kväll är. Min storebror kom just hem i 5 min. och hämtade hans sista prylar och sa i dörrkarmen innan han stängde, "hur känns det?"
JO DET SKA JAG SÄGA ER. DET KÄNNS SKIT ATM.
Har fan inte tänkt på det riktigt riktigt ordentligt innan och verkligen förstått, men nu så.. och så när han kramade om mig och sa "älskar dig, Sofie" och stängde dörren och plingade på ringklockan tre gånger som han gjort enda sen Alltid. Det har verkligen always varit jäkligt irriterande men nu ville jag att han skulle plinga sönder.. asså damn. Jag är fan ledsen. 
Ensamt barn här hemma numera. Inget för mig.. 

så idag har jag tröstshoppat med adam. 

 







imorgon hoppas jag på fortsatt sol MEN att den JÄVLA vindsatan kan sluta blåsa varenda jävla dag för jag blir snart galen. Den förstör ju så satans mycket. Den gör det alltid kallt hur mycke sol det än är och den är bara UUUUUUSCHHHHCHCHCH.


onsdag

sprang en skön runda imorse, 37 min. Men sen tog det tvärstopp pga magen som blev blixt & dunder.
Drog sen med mor min och köpte färgen och tapeten. Idag kommer tapetnissen :D

men nu ska jag och adam dra till stan o kolla lite grejer. Sen bodypump! och chilla sönder ikväll. Ingen utgång, men valborg närmar sig! Och jag är fan sugen på vallen. Får lov o övertala min lilla grillsugna becca-vän som inte lär vara festsugen efter napa.. fandå!
puss


kepa

måste skaffa mig en kepa.
kepa kepa kepa, allt jag tänkt på denna dag.
så stört najs ju:o
eller nä, inte allt jag tänkt på hihi. Även tänkt på hur mycket jag gillar att jobba på Golfrestaurangen, på hur mycket jag gillar min pojkväns familj då hans mamma o pappa är så härliga människor och att vi hade det väldigt trevligt idag & på att Ben & Jerrys tsm med mamma är jättemys. Även haft väldigt många funderingar kring HUR I HVETE RODNEY KUNDE ÅKA UT FRÅN BB? jag bryr mig egentligen inte alls, men han var ju den enda roliga och han är iaf attraktiv jämfört med de andra nötterna där inne. Alla mina vänner verkar vara kåta på han Martin men vad är grejen med hans äckliga dialekt liksom? uw. 

imorgon ska jag fixa fram rätt färg till mitt rum och tapeten så nissen kan börja med rummet mitt, och sedan träna, försöka hitta balskor och sola! 


jobb jobb och åter jobb

svar ; jeansvästen är en gammal levi's jacka jag klippt av ärmarna på : )

söndagen och måndagen har bestått av jobb. Det flyter på riktigt bra och jag kan det mesta, tycker jag allt. Adam föredrar köket, disken, fönstertvättning osv för han tycker inte om att träffa folk he he och jag kassan eftersom jag love att träffa people :o :D

vi slutade halv tre idag och då drog vi dirr hem och smörjde in oss med olja och schteeekte sönder!! adam är niggah nu .. :/ men jag ska inte klaga. Jag är typ.. mulatt. HE HE.

sedan drog vi på oss löpardojorna och sprang hela 57 min.  längst med golfbanan och definitivt mitt i skogen haha. Vi hoppade över elstängsel och allt haha, fan va najs det var.
Nu har vi ätit knäckebröd och druckit oboy och ska nu se en movie. (eller ah.. jag kommer somna så stört hårt och adam kommer få kolla ensam fast han vet inte om det ännu.)
imorgon är det jobbdags igen och sen hemfäääärd : )
puss på er



förresten åker vi snart till sthlm jag & adam och hela min familj + äldsta storebror och hans tjej och min syrras boy. Ska bli myyyyyyyyyyyyyyyyyys.

lovi

och just ja, mina "nya" mjukisbyxor också. LOVE THEM


nya shorts + jeansväst

ÅH VAD UNDERBART, DET ÄR LOV FRÅN OCH MED IDAG. Ska därför dygna bara för att. Ne.. vem försöker jag lura. Skulle jag aldrig klara :/ fast KANSKE:o nu när jag tänker efter. Jag somnar nämligen bara tidigt när jag är med ex. adam. Men som nu, när mamma o pappa ligger o snarkar här bredvid i soffan, så är jag långt ifrån trött. Ikväll kanske blir dygna-kvällen :oooooo
jag är förövrigt grymt godissugen ikväll. Hittat lite smått o gott.. men inget fantastiskt. Besviken -.-

imån ska jag iaf grilla med några godingar hos Lorentzon :) kul! <3

här visar jag nu mina nya shorts och jeansväst!! och längtar liiite mer till ultimala sommaren. Synd att man blivit fläskig bara :)

bruna skinnshorts typ.


vanliga jeansshorts som funkar i alla lägen he he


aja, ska ändå jobba i vfjärda där ingen ser mig, haha!

gooooodnatt


projektredovisning

oj, jag har glömt svara på en kommentar kom jag på nu!
men JA, jag visar bilder på det slutgiltliga resultatet av rummet sen hihi :)

idag har jag solat 1 o en halv timme, slummrade tillomed till en stund och väcktes av en nos i fejjan. My doggy!!
vi hade även projektarbetesredovisning imorse i skolan och ja, de gick väl bra! man satt ju mest ner och lät folk kolla på det vi gjort och ta en varsin liten lott som vi gjort iordning he he så man kunde vinna boken vi gjort! och gick omkring o kollade på de andras grejer, och åt deras godis o kakor he he

har även chillat lite med becca o nina o klippte hennes små slitna toppar. Mina är desperata dem med vill jag omg lova..

äe men nu ska jag kolla lite på tv o bara, mysa. mysa med mig själv.. ensam ikväll. tråkigt och fan fruktansvärt haha.

bjuder på en liten tråkig bild


goooood day!

en fiiiin dag har passerat!
jag har varit duktig och storstädat rummet och slängt en massa skit rent ut sagt! och källsorterat med mamma o slängt allt på rätt ställe på stationen hihihihiihi jag tycker sånt är asviktigt och känns skitbra för samvetet haha!

sen kom martin hit och blev finklippt, även lille kevin o pappa o mamma. he he , så en hel radda människor är nu glaaoooda! och fina.

sen ringde becca o sa att hon var opepp på spinningen pga det underbara vädret.. och jag höll sååååå med. Men ändå blev det, det sen. BRA :)

nu sitter jag med besvikelse och äter mina massvis med knäckebröd och filmjölk med honiiiiing, eftersom jävla italia inte hade isbergssallad hemma!???! när man äntligen skulle få sig en ceasarsallad eller kycklingsallad eller nåt.. AJAAAAAA, jersey shore visas på tv nu iaf o i like it!!


asså handen :D?!! så stört ful och kul.

ÅÅÅÅH, SÅ LADDAD!!

KÄR i mitt framtida rum alltså!!!!
ska ha vitt, rosa & silver accesoarer. kommer bli så jävla bra!
köpt rosa överkast,
vit päls som ska ligga vid fotänden på sängen,
silvirga ljusstakar,
orkidéer i vita krukor,
hittat aaaasstor garderob med världens goaste inredning och spegel på dörren,
en tvbänk som ska avskärma sängen så det blir som ett "eget place" typ och på den ska tvn stå med massa fina fotoramar och blommor osv, vad mer.................
jo jag har kommit på hur jag ska inreda med sminkbordet mitt och vilka gardiner jag ska ha också! :D 
de är vita och genomskinliga, jätte romantiska vackra, gaah. Och så kommer det upp nya tapeter v.17 (efter påsken.. fuck.) som en fondvägg och den ska vara ROSA. Och de övriga väggarna vita. Fondväggen ska antingen vara rosa&vit randig, ljusrosa eller vit & rosa blommig typ.. har sett en sådan nämligen, asfin. Lite skimmer i den med.

ÄE herregud vad taggad jag är!
imorse var jag ledsen pga att bror min ska flytta men nu är jag redo att KASTA ut honom HEHE.

och justja, en asnajs morgonrock också! :)



oj, köttiga ben. två små stubbar.


lördagen & fredagen

då var det lördag.
jag har redan varit och morgontränat med damen beccis, och nu har jag duschat o gjort mig iordning o ätit o hållt på. Mamma storstädar våningen längst ner pga att simon ska flytta nu om nån vecka... mixade känslor alltså!
jag kommer vara som ett ensambarn efter att han dragit?! askonstigt.
Även att man stör sig till döds på att han alltid äter och paxar mat och köper eget och tror han ska bestämma allting o går omkring i kalsonger o ber om klippningar hela tiden o alltid glömmer nycklarna så man får komma o släppa in honom osv, så kommer jag nog fan sakna det alltså. Lite liv o rörelse här i huset liksom.. stooooora huset. Som kommer bli så lonely :((

MEN, jag ska iaf få flytta ner nu så jag får min alldeles egna våning med badrum och vardagsrum o hela köret :D DET blir härligt. Ska inreda det med så mycket rosa så.. heheheeee.

men nu ska jag la sluta svammla för jag ska med mamma till bauhaus osv för shopping till simons lägenhet dåja.
Och kanske köpa denna snyggingen till lampa! till mig då ;) den stora ofc. Större desto bättre.
Och ikväll blir det att mysa i färjestaden hos emelie :)



Och här är en bild från när jag, hunden o becca var ute på en långprommis igår!

han började slicka o gräva nåt enormt där vid bänken och tillslut sket han. Haha.

fredag!

här sitter man och bloggar innan skolan, how nerdy? :D

det är iaf FREDAG idag och jag är så laddad för denna dagen och helgen!! he he. ska träna tsm med lorentzo & beccis och sen ha fruktsalladsmys med beccilicci :) jättetrevlans och kul o träffa elin :D
resterande av helgen vet jag dock inte vad den kommer bestå av men, ändå laddad!! kan man vara annat när helgen står framför en.
aja, nu ska jag bege mig till engelskalektionen på jenny..

ni får ha en fin fredag allesammans!



hejski

hejskihejski!
kom till engelskan imorse oooooooooch guess what!!!!! ingen engelska pga nationella i svenskan som de andra gjorde. Kul. Ne. Ensamt. Ja. Som tur var kom becca med. He he.

ikväll ska vi spela innebandy tsm med pappa o dem andra gubbarna, blir kul!
och jag längtar stört äckligt mycket till lovet &&&&&&&&&& studenten. 
tja

bilderna!

nya jackan!
har ju en svart med men jag känner att denna är mer sommrig så den passar nog bättre sen!
och min kärleksförklarings-bok jag fick som en liten överraskning av adam igår :) ack ack vad glad jag blev, kom tårar! haha, men det stod så mycket fint i och så fina utvalda bilder och han kallade mig stark osv och äe, då brast det! hihi







erkänn, extremt fint, omtänksamt & påhittigt? :)


present, fotboll, magont & bästa pojkvännen

jag cyklade igårkväll bort till min syster för att ge henne en present, och hon blev så glaaad. Det är en härlig känsla jag älskar! därför frisöryrket passar så bra he he, se folk nöjda o glada!

jag ångrar även att jag inte gick på fotbollen igår. Jag är dock absolut knappt intresserad alltså ha ha .. men KÄNSLAN!!!!! känslan av en ny arene som invigs. den kommer man ju aldrig få uppleva igen.. bajs. Det tänkte jag inte på när päronen o min bror gick..
men jag tränade med beccis o hade skoj så AJA.
ni som var där, hoppas ni uppskattade the feeeeeling iaf!

jag har iaf jävligt ont i magen atm och känner mig down. Så jag ska gå till min säng nu igen till min boy o bara glömmaglömma..
visar bilder sen btw på min nya jacka, och jäääättefina bok jag fick av min älskling igår.
Helt seriöst så är han den mest älskvärda personen på denna jord. Och det finns verkligen ingen bättre pojkvän.

babbel

vfjärda igår! det var en bra o läringrik dag. Kassan, disken, kiosken osv, check!
idag har jag och becca varit på min praktik salong backstage och blekt bort min hemska utväxt, samt gjort mörka slingor i hennes :D asfint blev det!

nu sitter jag här med mitt magont, efter dagens fylla igår.. får alltid ont i maggen :( och lasagnen jag nyss tryckte i mig gjorde bara magen värre!! åh.

träning senare. och SLAPPA i SÄNGEN.

me and my new hair

middag

här sitter jag i vjärda! ska äta middag med fam.louli nu. Klyftpotatis, rotfrukter, lamm & beaneise! och salllad <3<3
smakat getost redan också. Riktig höjdare!
Imorgon ska vi jobba och jag är laddad!! älskar att prestera och känna mig duktig och hjälpa till, ärligt talat.
Och sommaren kommer spenderas här med jobb den med! så alla mina vänner.. vi lär inte kunna spontan-hänga på stranden lika mycket denna sommaren :/ men you know i love you :*
och sen efter sommaren blir det ju mer enkelt igen :D

näe men nu blir det middag som sagt!

color

color <3

6 april

Kyckling, potatissallad, sallad & en klick cremefraiche & vinbärsgelé. Real housewives of New York. Trött och opepp. Snart iväg för viktigheter. träna. tvätta håret (asså längtar verkligen..). sova.
ny dag vid 07.00.

på lördag ser det ut o bli fest igen, efter lite jobbande i vfjärda! och fest var det länge sen som det stod på schemat!!!

svar & ett stort tack till min syster

kajsa :
hej! Har fått för mig att du är grym på att klippa ;) klippte mig på kagg hos en i tvåan förra torsdagen och känner att håret känns väldigt hackigt klippt. jag undrar vad det kostar att klippa sig hos dig och vilka dagar man kan göra det? :)

svar:
hej kajsa! säg gärna efternamn he he. Ja om du vill komma till salong Backstage kostar en klippning hos mig 200 kr, jämfört med 420 hos de behöriga frisörerna. Där är jag måndag-tisdag 09.00-18.00.
På skolan kostar det 140 kr :) och där finns jag torsdagar 12.30-16.20.
välkommen!

tänkte även passa på och skriva ett stort tack till min stora syster Lina, för presenten som låg på min säng när jag kom hem. Det var ett nagelkit med nagelbandsolja och olika nagelfilar och handkräm o grejer. Detta köpte hon till mig idag pga att hon vet hur mycket jag har som kretsar i mitt huvud så ofta och hur jobbigt jag har det. Hon är verkligen en sjukt omtänksam person och så himla snäll rakt igenom. Trots att jag för det mesta är en kall och hård jävla lillasyster, så ger hon bara vänlighet tillbaka. I love her.




underbar cypern resa 2010!

haha


haha, fan vad vi var fula, men fan var kul vi hade! tur att ingen såg oss ;);););););) eller..

idag var jag fullbokad igen, kulkul! efter det klippte jag shan och sen tränade med becci. good day men en lång sådan. hemma.. 21.00? färdig äten och duschad vid 22.00 typ. och nu 23 min. senare sitter jag här. Ledsen. pga adams jävla påhitt om ett lamt töntigt fucking telefonjobb!!!! vem vill ha ett sådant en hel sommar liksom. nobody.
imorgon är det tung skola igen och grejer till klockan 18.00. så en lång dag igen. Men i'm used to it!
godnatt på er nu, have a good night

dagen

heeeey bloggen
fullbokad dag på salongen idag, riktigt trevligt!
michelle sjöholm på besök, damklipp, lunch med becci, kollade in malkars i stan och sen tillbaka till salongen för en till herrklipp som tog lite tid då det var en rätt speciall klipp. KUL VARE! :) faktiskt. gillar killfrisyrer och deras utmaningar.

imorgon är jag nog inte fullbokad men har en herre, dam, herre och förhoppningsvis adam!
(men är ni sugna kan ni ju höre av eeeer!)

nog om frisörsnack nu, kanske inte intresserar de flesta. Men jag har inge mer o berätta om denna dagen typ faktiskt he he.. jo, jag köpte malkars kort idag på en månad för att hinna känna av om de är ett gym för mig.
NAJS.
men nu ska jag krypa till kojs med min lille louli (eller lille o lille, fett stor har han ju blitt den björnen!!) grr.
jag har även sökt massa jobb idag, igen. Gotta have one gotta have one gotta have one! har typ extrem ångest angående detta bekymmer!!



svar

Elin :
Hej på daj du!
En "liten" fråga angående hår...
För några år sedan hade jag ganska tjockt hår (föör tjockt enligt mig). Helt plötsligt började jag tappa massa hår när jag duschat, borstade det osv. Inga stora bollar men om man drog handen genom håret så lossnade flera flera hårstrån liksom. Min frisör frågade om jag bantade eller åt dåligt, men det gjorde jag icke! Detta fortsatte i typ ett år och min frisör sa tillslut att jag var tvungen att göra något åt det. Åt "hårkontroll" vilket bara gjorde att håret växte. I typ rtt år har jag använt värmeskydd, schampoo och balsam från Loreal (absolute repair tror jag det hete? Vinrött..). Jag slutade tappa hår men mitt hår är extremt tunnt.. :(
MEN.. (nu till min fråga, finally)
Jag har börjat tappa hår igeeen. Vet du vad jag mer kan göra? Kan man få tillbaka sin vanliga tjocklek? Tips? Kan jättemycket träning leda till att man tappar hår?

Svar:
ajsingbajsing.. jag har tyvärr inget bra tips till det nej. Jag vet bara att man kan äta tabletter för håret, ha en bra kost och träna regelbundet och nyttigt liksom (jättemycket träning som du skrev, kanske inte är det bästa, jag vet faktiskt inte), för att allting i kroppen ska må bra. Inklusive håret. Och möjligtvis att inte tvätta det varje dag för det sliter ju det med, med hårets naturliga fetter osv. Men om du nu redan testat detta och det inte hjälper, är jag ledsen för din skull :/ jag har inget mer tips..




btw, detta hör inte till frågan men, jag ska testa på malkars västra nu en månad :D fan vad tagg!!!!!!!!

kolla även in min nya muskulösa arm & axel och mitt förvånadsvärt lustiga blåmärke som dykigt upp helt random? adam tänkte först om det var han som hållt i mig lite hårt men.. äe tror inte de va!
iaf, trodde aldrig jag skulle säga det men, muskler är roligare än spagetti!

nytt

tjosilosi
ja som ni ser är min header lite blandad atm he he, men den är under OMstrukturering ;D behöver beccas hjälp lite till bara... "så håll ut"
iaf, här tänkte jag visa mina nya clothes jag köpte i fredags med älskling på hansa.


en långklänning som är fiiiiniii
ett gulligt vitt sommarlinne bara som funkar till det mesta
en asmys tjocktröja i aprikos
ett par sköna chinosliknande bralls med brunt skärp
örhängen
och i en liten "goodibag", ett par trosor.. som jag tänker säga byebye till...............................

nu sitter jag efter lite mat i magen, och väntar på att klockan ska gå bara he he, så jag kan dra och träna med beccis sen, som jag dessutom blekte bort utväxten på idag. AVIIIIZ!!! eftersom min finns kvar, trogen som den är! :)


hej vilt velande

hejsan hoppsan min sooon...
jag har varit riktigt flitig denna lördag alltså!
gjort klart alla småföretagande uppgifter som jag nu ska visa monkan så hon have no more to complain about. Och skrivit en engelska recension angående WINNIE THE POOOH och en läxa angående en text vi läst.
SÅ BRA och HÄRLIGT att ha det gjort!
så nu ska jag bara relax ;)
ätit chokladboll, mazarin och en dammsugare idag med.. not awsome. Men ändå acceptabelt? med tanke på att det är suveränt gott när det smällter i munnen och man är ju inte mer än människa, aight? jag tycker så iaf :D

planerna för kvällen har ändrats drastist hit o dit hehe
först skulle jag elin alsen o tilda chilla, that didn't happen, för de var sugna på utgång. Men Elin skulle sen ist dra o träna. jag ba jahapp..
då skulle jag med o träna med becca elin o anna, but that didn't happen, för jag har överansträngt mitt knä och det gör ont, buh.
då skulle jag ist vänta tills dem tränat klart, och sen chilla hos becca med henne o alsen. that didn't happen?! för då skulle alsen skjussa hem elin efteråt till tilda som satt o väntade på henne.
då skulle jag själv dra till becca efter för att bleka bort hennes fruuuuuuuktansvärda utväxt (hehe blinkis beccis ;) but that didn't happen!!! för dem kommer inte va klara förnst typ 22.00 och sen basta o skit. då kommer ju min kväll va astråkig haha! sofie-the-waiter typ. Bara väntat en hel kväll.
såååååååå nuuuu sluuuutligen bestämdes det att min pojke ska komma hit och vi ska make some loving<3
och så får beccas utväxt hänga sig kvar på hennes hjässa tills imorgon då jag fixar den då ist... det var alltså ett hej vilt velande denna kväll!
jag som hatar velande o vill ha det mesta planerat, är nu helt totally slutkörd.
i'm done.








now i'm back.

totalllt slutt

skönt. nu är projektarbetet totally slutt.
OCH det fredag, HUR KUL???


RSS 2.0