Fyfan

Vad kasst jag mår. Vet inte hur en laktosintolerant person skulle beskriva sin magsmärta? Men just nu tror jag faktiskt jag är laktos Jag med.
Jag har så j.ä.v.l.a. Ont i magen alltså. Känns som att magsäcken inte pallar längre o jag går ihopvikt. Det kommer som ett sug o typ sticker i magen. Usch. Tredje dagen nu så fort jag äter något. Jag kunde knappt äta igår pga detta maghelvetet. Jag är helt svullen också. Känner mig asfet. Jobbade såklart trots detta. Jag ser nämligen mig själv som en sorts stålkvinna som alltid måste ställa upp o aldrig "på riktigt" mår dåligt. Jag brukar tänka att ooom jag tex går hem från jobbet o jag sen mår bättre, ja då kommer jag ångra mig o de kommer kännas onödigt.

IallafalI, sen igår fick jag hur ont som helst i nacken också. Kunde inte vrida åt höger/vänster. Jag nojade sönder. Trodde seriöst jag skulle bli förlamad. Värken gick från svanskotan enda upp i nacken och hela huvudet.
Somnade av utmattning i soffan 4 timmar.
Och idag efter frukosten blev magen likadan. Jävla fan :'( jag pallar inte


Nattipatti

Ikväll blev jag KONGE.
(kung)
Klippte dannes Coop-polare. 600 norska kr rikare. Klippte Emil igår också. Så Johanna o David var här o såg fotbollen med. Fan vad jag är en fotbollsfantast :):)):)):)
Iallafall, Så nu har jag mindre dåligt samvete för de dyra ringarna hehehe.... ;D
Träningen idag gick konge den med. Studsade som fan på cardio energin och pumpade som fan bodypumpen.
Och jobbade som fan på jobbet hö hö
Näeeee nu är det BB dags. Sen måste min Adam sova eftersom han ska börja jobba imorgon kl.07.00.... Bebis. Stackarn. Sånt är inte normalt för ett företag o kräva..... Arghh.

Glad sofyyyyyy ;)


Puh

Så var man hemma helt nyduschad, färdig-äten och har precis andats ut. phjuw
Jag vet inte vad det är med mig men jag har börjat känna mig så yr, illamående och svag typ. Reser jag mig för fort så gungar allt och jag tappar synen några sekunder. Känner mig även helt slut så fort jag slappnar av efter tex en jobbdag och orkar knappt röra mig. Sjukt obehagligt.
Kände mig som en trött strandad säl när jag la mig i sängen innan träningen förut.

Snart kommer iallafall Adam hem från hans benpass på gymet, o sen kommer Johanna, David o Emil för nu var det klippningsdags igen. Jag agerar Norge-frisör jag så fingerfärdigheten ska stanna kvar :) men no problem, det är som att cykla. Har man en gång lärt sig det så sitter de.


I love My rings, yep yep

Något dyra för mitt snåla svennearsle kanske, men det får dem vara värda! Så jävla fina ju, jag är helt till mig!! Nu vill jag bara unna mig en riktigt maffig guldklocka också så kommer min arm+hand vara perfekt ;D;D


Älskling, du har blivit en tjockis

Men inte min älskling inte hehe
Dagen har rullat på som vanligt. Relativt fort också. Nu börjar däremot nerverna kännas litegrann... För imorgon hade jag tänkt säga upp mig. Usch :( hatar att göra andra människor besvikna, och det är exakt det dem kommer bli imorgon. Jag märker ju verkligen hur mycket dem förlitar sig på mig och räknar med mig i deras framtidsplaner osv. Fan.
Wish me luck

Kolla förresten vilken fiiiiiiin hårring vi säljer på Glitter :) finns guld o silver


"äntligen måndag"

åh, fått en kommentar av mamma för första gången nånsin här på bloggen. Wie :') tack mor min. <3
(du vet ju nu att det är ett hjärta, o inte en rumpa hihi, eller om det var pappa som trodde det..hm. jo tusan, det var pappa.)

jag kollar BB. Redan läst på twitter att Hulda åker ut, så spänningen är ju borta hehe, men ändå något jag måste se. Hemskt o erkänna att jag är besatt av detta årets BB.
Aldrig kollat innan nämligen, iallafall inte följt det varje dag liksom.
Var ute och gick innan. Var tvungen o få igång magen haha.
och jajamen, Den är igång(Y)

Förresten så är jag väldigt less över lag atm. På detta livet. Längtar hem efter mitt riktiga liv. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. Inte för att det är så mycket mer spännande, men det är ändå ett liv MED min familj och vänner och hund och bil och gym och stad och rum och och och och.




American pie the reunion

Var ju helt klart en höjdare!
Jag brukar liksom aldrig riktigt skratta ut högt till komedier, utan bara le lite inombords typ he he, men till denna gaolna film skrattades det rakt ut!
Och att chris klein, som spelar Oz, är världens snyggaste sexigaste jäkla HUNK gjorde filmen ännu bättre. För herrejävlar alltså, alltid smält för honom i varje film!!!! och han är inte ens en gnutta utländsk, det är ju det jag brukar smälta för?!?!? Gosh fattar Ingenting va ;D;D;D
Det var då alltså jag adam sam Johanna o David som hade det mys och trevligt på bion.
Rekommenderar filmen :)


längtar hem

asså helvetes jävla fan vad jag rent ut sagt bara vill hem just nu.
jag saknar så sjukt mycket alllllting hemma.
det känns som om jag mist allt och alla hemma i mitt "riktiga" liv, för det här jäkla "pause" livet.
fan. alla mina tjejer har skaffat pojkvänner och är nykära och är uppe i sitt liv med lägenhet, jobb, plugg osv.
jag känner mig så efter och utanför som sen måste börja om efter detta här i norge.
när jag kommer hem är det min tur att börja lista ut vafan jag vill göra härnäst och hur jag ska få adam att "stanna med mig". ta mig inte fel, han vill vara med mig. men vi vill olika saker. han verkar älska norge.. jag verkar göra motsatsen förtillfället jag. han vill alltså tillbaka. det vill alltså fan inte jag. osv.
jag hoppas verkligen så innerligt jävla mycket att jag har kvar alla mina vänner där hemma och att jag inte är bortglömd och utbytt och kommer vara så sjukt ensam sen.
för som jag känner just nu, så har det ju knappt varit värt att mista så mycket tid med mina nära och kära, för att man är pengarkåt typ?
men visst har denna resa gett mig erfarenhet här i livet också.. men näe, jag längtar hem :(
usch. gråter snart. har en sådan tung ångest känsla i bröstet.
hoppas att bion ikväll får mig på gladare humör och med mindre tryck mot bröstet. men i doubt it.

behöver mamma.

NÖJD

träningen med Wing gick apbra! gud så nöjd jag är :)
han sa tillomed att jag är FIT och därmed gjorde tyngre övningar till mig som han inte ens ger många andra. Det gick in i hjärtat på mig.
Just för att det betyder att jag numera tränar på ett sunt sätt och mår bra på ett hälsosamt sätt liksom, och inte längre är i någon krisnivå där jag överkonsumerar träning eller underäter eller gör massa andra dumheter.
Utan jag är helt enkelt en något klokare person numera. Det gjorde mig därför väldigt glad, när han sa att jag är fit. Det hade man nämligen inte kunnat säga innan, då skulle man sagt övertränad, nedbryten, svulten osv.

Iallafall så mötte jag nyss Adam o Sam påväg ner till stan, o det var ju passande att det är livemusik och typ marknad osv nere på stan just idag. Till Sams ära liksom hehe. Jag ska väl också bege mig ner mot stan snart kanske, om jag orkar.. är relativt slut hihi..
Ikväll kommer johanna över och ah, antingen "festar vi te att", eller så umgås vi bara. Något har man ju iaf lust att hitta på, på sin lediga lördag.

puss på er!!!!!!!!!!!!


en till bild från vår tvätt-torkning.

Lördag for the win

Är leeeedig. Prisa Gud!
Men hade det inte blivit ändringar i sista hopplösa sekund, så hade jag däremot jobbat imorgon, söndag, med att rensa glitters smockfulla lager.
Så som sagt, GOD IS GOOD.

Igår kom Sam hit som jag nämnde. Naw, min gubbegos var så glad haha han får leka med sin polare liksom hihi. Så sen jag lämnade dem vid 13.45, tills jag kom hem vid 20.30, var dem tamejtusan FNITTERS haha. Dem spelade Playstation o gjorde hemlagad pizza osv.
Själv somnade jag tillslut i soffan.
Och vaknade nu i sängen hehe..
How did i get here!

Jaja, nu ska jag piggna till lite o sen träna med PT-Wing igen. Fan, mådde verkligen piss igår på jobbet, snurrig, svimfärdig, varm som fan, ont i magen o blabla. Så hade nog smartast nog vilat idag..... Får se hur det blir.

Och här bjuder jag slutligen på en lite halvkul bild där vi torkade alla kläderna efter tvättningen, på just galgar på alla häng-möjliga-ställen vi kunde komma på. Detta var när norsken precis hade tagit "hans" tvättställning och sa "sofie får inte använde den för hon skrev skit om mig på sin blogg". Oh yes Indeed att jag gjorde, jag är en ärlig person som står för mina åsikter ;)


Piss också

Har skitont i magen men ingen kan ställa upp o jobba i mitt ställe. Det suger. Jag kan knappt sträcka på mig liksom. Går ihophukad.. Feeling awsome.

Adam drog precis ner till hamnen för att möta upp Sam som kommer från bergen för att hälsa på :)


10 h 45 min

Blev en längre dag än förväntat.
"du är snäll du Sofie, du är duktig, dig kan man lita på, se så duktig du är".
Mjo........ Visst, relativt schyrre kanske.
Tog alltså dubbla jobbpasset från 09.30-20.15. Skulle egentligen ha pause i vanlig ordning vid 14. Och gå hem vid 16. Träna vid 17.30.
Men inget av det blev alltså av. Men det gör fan inget :) extra cash o min träningsvärks-rumpa fick sin vila.
Likaså nu, för jag o gulleprutten min ser film i soffan.
Förresten, följ mig på twitter om ni vill ha uppdateringar om kollektiv-fighterna här hemma. Idag ringde norsken polisen HAHA. Ler mig ihjel ;)


Jobb jobb jobb

Som vanligt. Är tillomed nervös inför idag, för regionschefen kommer.. Damn -_- hoppas hon inte sågar mina väggar jag gjorde igår!!!
Ikväll tänkte jag förresten berätta om hur brutalt bråket här i kollektivet var igår. Polisen blev indragen! ;) Hahah
Fan. Så kul.


tisdag

hej allesammans! :)
har inget direkt kul o uppdatera er om egentligen. Jobbat idag.......... sett bigbrother nu.......... ska träna med PT-Wing sen vid 19.15......... och innan dess ta ett sådant där bodymass-test så man vet hur mycket fett man består av he he..
Återstår o se om det blir ångest på den eller!! haha ne men ska bli najs o få veta svart på vitt lite hur ens resultat faktiskt ser ut. Om man är i så jäkla go form som man tycks tro.. eller om man är kass inombords!
så återkommer (kanske) med testresultatet. Lägg märkte till parantesen :)

idag på jobbet var jag iaf jävligt aktiv. Studsade praktiskt taget mellan väggarna o kassan. Gjorde klart två helt nya väggar med två nya kollektioner. "ocean" och "raw black". Färgrikt som gäller i smyckesväg denna sommar! mycket blått och korallfärgat. Så våga våga people!!

(usch, hörde just norskens skratt ute i köket. Det skrattet får verkligen mig att må illa alltså. No joke. Riktigt peddo-aktigt.)


-_-

Tänk vad många gånger man (jag?) kan jämföra två näst intill identiska bilder, för att se vilken man ska lägga upp. Langar ett LOL!


Crap

Jag mår fan skit. Helt snurrig och slut i både kropp o knopp. Känner mig som jag tror att en 90 årig tant känner sig. Slapp och energilös.
På jobbet idag började jag redan vid 09.00 för att göra pappersarbete innan köpcentret öppnar vid 10. Lite fail dock att jag aldrig gjort hela veckans sammanfattning förr :):):) men det gick fint (i think..My god). Hade Susanns hjälp i telefonen, men att snacka med en norsk i telefon är faktiskt ca 10 gånger svårare än att snacka face to face.
Nu ligger jag död i sängen men ska iväg på ett nytt pass som heter "Fit for beach".
"Hoppas ett pass räcker!"


viste puppen

satt och väntade på adam igår i väntsofforna typ, på gymet. Jag pallade inte träna så jag softade där istället haha.. drack lite kaffe, läste lite norska tidningar, fotade mina nya örhängen jag köpt, som förövrigt gick på 50 kr hehe.. det är inte illa pinkat liksom.
Men men, jag reagerade iaf på meningen "viste puppen" haha.. visade brösten liksom. Puppen!! norska har lite fjantigt klang, men kul är de.


vita blommer, blanka korallfärgade och ett par likadana rosa blommor som de vita.




ny kille i kollektivet

fan har jag glömt berätta om att en ny kille flyttat in? tror de asså.. tror bara jag la en liten twitterupdate om det.
Men iallafall. En ny kille har alltså flyttat in.
Han heter Wing, inte Wayne hehe.. trodde fel namn i några dagar.
Han är en PT från north irland, ASBALLT?! så nu har han o jag bokat in två PT-timmar, tisdag och lördag :D wah! så grymt laddad är jag, ska verkligen bli K to the U to the L!

Kom förövrigt hem från gymet för ett tag sedan och sen dess har vi käkat lunch, och storstädat hela lägenheten. Hunnit bråka lite med det norska miffot också.
Nu ska jag löka vidare.. det är nämligen det jag gör nu. Lökar i soffan framför LA ink.


Feeling awsome

Trots att jag demonstrativt sov i soffan inatt. Man måste visa att man menar allvar när det blir bråk med sin käraste ;)


Gud så bra!

Adam kom hem med 10 paket tärnadkyckling, 1 paket kycklingklubbor, 10 små hallon/granatäpple yoghurt, honung osv osv. För ynka 150kr. Det delar vi på oss båda o de blir då alltså 75:- var. Och vi har mat en bra tid framöver. FYNDA FYNDA FYNDA

Men nog om fyndarkärringen inom mig. Ska iväg till jobbet nu snart. En hektisk lördag väntar! Folk blir ju som gaolna på helgen. Dem vill alla fynda o fynda.....;)


My honey

My red honey dessutom.
Såg den från Glitter borta hos grannbutiken Bianco och kutade över. Hann inte tänka några spara-pengar-tankar o vips var den köpt.
Jag har ju faktiskt en del pengar nu så... Den ville jag fan unna mig!!
Synd att jag inte kunde rotera bilderna bara he he


HEJ!

Alla pigga Goa OCH glada!
Hinner inte med ett jätteinlägg, ska på BP!
Men igår jobbades det igen, o på kvällen kom hyresvärden hit o vi chillade framför svenska programmet "'min pappa är bättre än din pappa"... Haha random. Kändes akward. Men fick reda på att han ville slänga ut ena killen här från kollektivet i början för han var så jobbig... Haha!! Feeeel ya liksom!!!!! O att den andra är trög. FEEEEL YA!!!!!!!!!!

Sen kom David o Johanna. David skulle klippas! Så det kirrade jag o vi alla blev jäkligt nöjda dessutom. Greit!
(på norska. Så ni inte tror de var felstavad engelska, dah)


Ojojoj

Ojiliojoj
Glömt blogga om detta spektakulära jag köpte idag.
Britneys parfym Fantasy, den billigaste deon jag kunde finna, samt den billigaste mascaran; som dessutom är bra! Vilket fynd omg


Måndag

Imorgon är sista lediga dagen på denna påskledighet.. Det suger ju. Något enormt! Känns typ som att jag går i skolan igen o lovet är slut ehe.
Men jag har haft riktigt bra dagar så jag får vara nöjd.
Igår åt vi nämligen resterna av påskmiddagen hos Johanna David Linda Tor och såg skräckfilm. Vi testade även nya Ben&jerry Oh, My ApplePie. Helt klart god, men lite under förväntningarna.
Och ah, i lördags åt vi den riktiga påskmiddagen då. Det var verkligen supertrevligt :) vi hade gjort iordning ett buffébord (eller "gående bord", som Johanna säger) och allt var så himla fint. Har tyvärr inga egna bilder så jag har tänkt o sno av johannas blogg sen hehe... När jag lnte bloggar från mobilen dvs.
Aja, nu ska jag se BB och äta frulle.


bitter med twitter? upp till bevis ;D

JAG HAR BLIVIT MED TWITTER.


lite pinsamt att inte ha en enda följare liksom.

sooo addicted ;)

förresten så var det så sjukt kul igårkväll när jag kom in i köket, tittade ut mot balkongen där regnet öste ner, o så satt adam där på vår köksstol, med paraply och rökte, med hörlurar! hahah skrattade ner mig.
Han såg så patetiskt ut (sorry lover), typ "mååååååste ta en ciiiiggg, skiter i omständigheterna"



långfredag

kom hem från en långpromenad för ett tag sen för jag pallade fan inte gymet idag, adam fick gå själv.. Sparar på krutet tills imorgon istället.
Nu har jag ätit en något sen lunch.
Det blev äggöra, kyckling, broccoli, keso och 4 små sesamknäcke med smör. Nu mår man ;D
däremot mår nog inte människorna på "Lyxfällan". Vilka sitsar dem sätter sig i va.

Påsken till ära har jag fått en vacker röd finne på kinden. Så nu matchar jag påskens färgglada tema.
Vi struntade i hotellfrukosten jag och adam imorse, som dem andra kalmariterna skulle på. Vi var helt enkelt för trötta för att käka frulle vid halv 9 och för sparsamma för att lägga 170:- hehe(a)
men nu längtar vi desto (?) mer till påskmiddagen imorgon, JAAAAAAAAAAA! ska bli asmys.

Nu tänkte jag önska er en fortsatt bra långfredag.
Ha deee :)



fint ute idag vare. Båt båt


GOD PÅSKE vs. GLAD PÅSK!

hejhejhejhejhej
gillade den inledningsfrasen starkt.
Fan från o med idag är det långhelg!!!!! tack påsken!! får även betalt trots ledigheten, awsome!!
Förövrigt tycker jag "god påske" är rätt sött sagt, men föredrar vårt svenska Glad påsk! <3 he he.
Moving on.

Idag när jag kom till jobbet imorse såg jag ett litet paket, jag tänkte oh! spännande. Vem kan det vara till måntro?
jo, "til sofie". Liksom mig!! jag blev asglad där på morgonkvisten hehe, och slet upp det i ett nafs.
Jag hade nämligen bäst snittköp i mars månad och fick därför detta som en liten belöning. Känner mig alltså både glad, och GRYM på mitt jobb som serviceinriktad & säljare! hehe :) faktiskt.
Det är ansträngande att jobba i butik. Du måste alltid ha humöret på topp även fast du kanske har asont i huvudet, är hungrig, dålig i magen, kissenödig som fan osv. haha. Du ska även Vilja hjälpa, Kunna hjälpa, hälsa på alla som kommer in, fråga om de behöver hjälp, pressa på till merköp, vara stresstålig som fan, trevlig som fan. OSV. Tar ju aldrig slut. Dessutom jobbigt att stå upp hela dagarna. Den lilla halvtimmen man får sitta ner under lunchen är ju; Gudomlig.





Alltså en charmig bodyscrub-tub, vanilj-handkräm, vanilj-bodybutter & ett Isadora nagellack. Tusen takk Helene!

Efter jobbet tränade jag. Mötte upp Adam & Tor, handlade, gick hem o lämnade matkassarna (affärerna har nämligen stängt nu torsdag-fredag pga påsken), gick vidare till johanna & david, gick till rema1000, handlade inför påskmiddagen vi ska ha på lördag, räknade ut att det blev 78kr/ var. HAHA! skrattretande billigt för allt som vi köpte! Är därmed ännu mer pepp på lördag nu. Tillomed pepp inför att dricka vin. Jag som hatar vin :D

Godnatt nu på er alla främlingar/nära o kära

Grym idé för oss rastlösa

Finn en anledning att sitta i solen. Min anledning blev genialiskt nog att; raka benen.
Så nu har jag suttit med en skål varmvatten o rakhyvel o bara rakat rakat rakat. Nu är benen helt maaaagiska höhö Skedde dock en liten olycka nere vid fotknölen som resulterade i blooood. Damn it. Alltid. Varenda gång.
Skulle vilja visa bilden jag tagit på skålen. Där det ligger en hel liten hårhög på botten. Men vill inte riskera att skrämma bort er trogna läsare.
Var tacksamma!

(ahapp. Sjukt typiskt. Kan inte ladda upp bilden nu bara för det. Hela inlägget förstört.)


Nu mår man

Ja det JAG! Sitter på balkongen o steker. Steker fejjan iallafall :) utan braller kan jag inte sitta för jag känner faktiskt ett ansvar att skydda Norge mot mina vinter-håriga ben som ännu har pälsen på. Vill inte bli utslängd riktigt ännu. Tröjan behåller jag också på pga brist på ork att gå in o sätta på mig bh under tjocktröjan. Så jag svettas heldre.
Tyvärr är jag en rastlös o stressad person, så trots hur skönt det är, har jag som mål att klara av att sitta här en kvart. Dvs tills klockan ringer, då är brödet klart!
Senare idag blir det spinning och ben. Har haft en ganska så lugn träningsperiod en vecka nu ungefär. Har känt mig väldigt sliten faktiskt så tror det behövdes. Men nu får det börja bli lite allvar igen. Så man inte blir bortskämd ;)

Igårkväll efter jobbet gick jag Johanna o Linda en riktigt liten runda haha och satte oss istället vid en bänk i en assöt liten park vid en av alla miljontalskyrkor som finns här. St. Johannes hette denna vettni. Snackade om våra påskplaner. Här är dem :D
Fredag: hotellfrukost allesammans
På Clarion hotel!
Träna efter.
Lördag: träna, göra oss påskfina för att klockan 17.00 ses hemma hos dem och börja laga påskbord :) ska bli riktigt trevligt alltså!
Ska köpa vin också. Här slår man te på stort!!


hejhejhejhejhej

hejhejhejhejhejhej alla.
Idag har jag gått igenom ett big life-changing-moment. Mer om det senare. Drar med flit ut på tiden lite just för att jag är en liten djävul..

Eftersom jag är ledig idag hade jag planerat att gå o köpa jäst nu snart, föööör aaaatt.... BAKA! så det är överraskningsklart tills adam kommer hem! hade inte jag varit asschyst då eller vad? jo.

Fan förresten att jag inte tog någon "outfit-bild" igår. Jag var rätt tufft uppiffad. Hade svart cool klänning/oversized tröja med leggings och sen nya jeansjackan på det. "vita" converse och ett rosa hårband. Men hann liksom inte komma på tanken att fota innan jobbet, och på jobbet var det kaos med folk så det blev inte av då heller. Mår skit över detta.

Men jag bjuder iaf på bildbevis på hur dyrt det är i norge för exakt allt. Så inget påskägg för oss inte!! :(


Äckliga jävla städsöndag

Har egentligen inget problem med städning. Gillar att göra ex. Handverks-saker bara för att se hur något skapas fram. Samma sak med städning. Se hur det blir renare o renare. Men i denna jävla lägenhet där det fan inte ens är jag som lökat till det, då HATAR jag städasöndagar!!!!! Det är så ÄCKLIGT SÅ JAG SPYR. Vafan vi har ju inte ens en mopp?!?! Det är kladdigt överallt på golvet där man går. Nya strumpor är fan inte rena i mer än 4 minuter. Och liksom kan alla förstå hur många döda hudceller och skit som denna matta säkerligen innehåller? Till att skapa en helt ny person skulle jag tro!!
Usch så äckliiiiiiigt.



Wo

Ikväll har vi ätit alldeles för mycket negerbollar och glass. Så himlans ont i maogen. Till detta ser vi en dansk fängelsefilm. Jag är helt hög på socker känner jag för huvudet snurrar he he. Ska nana nu snart och sova ut imorgon. Fan vad skönt.. Max till 11.00 dock. Det är dags gör söndagspassen vid 13 :) (hoppas du är frisk nog för att hänka Johanna!)
Puss godnatt


RSS 2.0