lite franska ord!

bonjour! ca va? tre' bien! hehehehhehehe ingen javla aning om nagot av det dar ar rattstavat men det ar iaf ratt uttalat i mitt huvud ;) betyder "hejsan, allt bra? mycket bra!" typ.

aven lart mig:
okej - d'ccord
akta dig - attonchon
titta- choff (arabiska dock)
titta - regard
vanta - attu
bil - avatu
godis - bobo
ja - oui
stranden - la plage
fan - puta
fan pa ett mildare satt - purre (hahah alskar att harma adams farbror nar han ar arg i trafiken med att saga PURRE!!)
gris - kocho
och ah, en jakla massa faktiskt. DOCK, som sagt, kan jag inte stava till nagot av det!!!

har i Nice har vi iaf just atit och nu chillar vi bara. Aker hem imorgon, AH SA UNDERBART det ska bli att ga av planet I SVERIGE. Har dock 4 timmar att sla ihjal i goteborg innan vi kommer hem till kalmar.


hej hej och forlat

amen javlar vad jag ar dalig. FORLAT! hemma fran frankrike pa mandag, dock sent, men da ska jag borja uppdatera igen o visa massa bilder osa fran resan!

livet har nere har varit jattebra kan jag iaf meddela! solat, badat (trots att jag ar en stor badkruka), akt parachute, storhandlat pa en fransk mataffar vilket fan var en upplevelse, vart i italien, vart pa marknad, vart pa restaurang, atit glass, pizza och baguetter, lekt och varit barnvakt till adams sma kusiner, varit pa strandpromenader osv osv OSV!!
sa ja, verrkligen haft det as mega bra!
visst har mitt huvud haft det jaaavligt tufft ibland, angest sa in i helvete heh, nagra panikattacker och nagra tarar, men min adam har alltid funnis dar och aven ett samtal bort till mamma har hjalpt. Men nu langtar jag faktiskt hem sa jag kan borja med mina rutiner och vardagslivet igen. Det ar verkligen nagot jag behover ha alltsa.
Men ah, snart ar man hemma igen och drommer sig bort fran verkligheten igen sa det ar val egentligen ingen ide att sakna hemmet. Men men, drar btw till Napa den 19 augusti (sa jag hinner fan inte va hemma sa lange hehe) med becca, fanny, nina och lotta. Fett EXCITED!! vill veta vad alla snackat sa mycket om ;)

aja my people, nu ska jag ga in och kolla pa Tom och jerry och kanske lite Garfield.. kanske ta en till glass ocksa. Som sagt, snart ar man hemma till vardagslivet igen och allt vad det innebar sa det ar lika bra o leva livet har nere nu medans jag kan och ata nagra glassar for mycket!
ha det sa bra dar hemma!

18/7

asså fukk, FUKK IPHONE! stänger av sig, sätter på sig, stänger av sig, sätter på sig, fungerar inte att ringa till, men från, utan att jag sedan hörs o blabla. Hate it alltså.
skona er medans ni kan, ni icke-iphone-ägare..
och pga att den som sagt nu då, är dum i huvudet, har jag inga nya bilder. Så får bjuda på lite gamla i slutet av detta inlägg he he. Ett BILDSPEL tillomed höhö.

nu till lite mer positiva saker :D sitter o ser Jims värld och har precis ätit frukust, samt som jag innan dess var ute på en promenad. SKÖNT.
imorgon 08.04 går tåget till göteborg, för att stressa till landvetter och hinna checka in på en timme hehe, ups. Och sedan går flyget mot Nice (frankrike) 14.00 :D waaah så underbart!
jag och min älskade ska bo i en egen lägenhet och bara ha det bäst enda fram till 1aug!
adam tjatar om "jetski jetski jetski!!" och jag ba "neeeeiii, museum museum museum!!" ELLER? näää :D fan vad KUL med jetski!! ska även ta en tripp över till italien och äta på adams morbrors restaurang och hyra cyklar osv haha. riktigt pepp iaf.
När jag sedan kommer hem är jag bara hemma 18 dagar för sedan går flyget mot aiya napa med lite tjejer ist. Grymt spännande!


så här är det sisådär varje morgon. Min hund kommer mot mig.



han upptäcker att jag inte är mamma, utan bara jag.. = inte lika intressant tydligen. Och vänder på klacken.



sigge?..



fortsätter gå utan att bry sig.



.........



and he is long gone.

 


blabla

hejhopp
sitter o kollar på gossip girl. (Min storebrors älsklingsprogram btw...hm..)
har jobbat idag med, serverat lite golfare osådära.
Vädret är lika pissigt som igår. Fick liiiiiiiiiiiiite hopp i morse när solen sken när jag vaknade men icke sa fucking nicke.. vi är ju i sverige, forgottt :)

aja, ikväll ska jag iaf på potter i guess, med adam i emmaboda. Blir spännande o se hur deras biosalong ser ut..
och nu ska jag dö av uttråkighet. ses

har inga bilder btw, excuse moi

14/7

men what, är folk fortfarande inne o kollar in min blogg? fan vilket tålamod & hopp ni har! hihi

aja, jag kan ju ta och tala om att jag är väldigt stolt över mig själv för tillfället. Jag tror inte det är någon som undgått att jag haft/har problem med maten och lidigt något enormt av detta, så nu kände jag bara att det fick vara nog. Och tog tag i saken. Och går nu på ett sunt matschema istället för svält.
Och jag har aldrig kännt mig lyckligare, sundare, finare, bättre, stoltare, friskare. Och modigare!!
för detta har fanimej krävt massa mod.
Men jag är beslutsam över att det kommer vara värt det, och att jag inte kommer bli en valross. he he.
jag har dessutom min fina pojkvän, underbara familj, underbara extrafamilj (loulis) och fina vänner vid min sida som stöttar. Och så såklart killen som gjorde schemat åt mig, biiiiiiig thanks to you : ) är verkligen tacksam.

Jag sitter förövrigt i vissefjärda nu och kollar ut över regnet. Blö. Inget jobb idag för mig alltså, men för adam. Och för mig imorgon. Så idag blir det att klippa maria o ....äta. heh

PÅ TISDAG DRAR JAG TILL NICE I FRANKRIKE MED ADAM TILL 1 AUG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0