sorry

förlåt alla ni 138 st som vart inne på min blogg idag, för att jag itne uppdaterat på ett braaa tag. INTE HUNNIT. Jobbar all the time nu typ o så ser framtiden ut ett tag nu framöver. Men jag slänger in en länk när jag börjar igen med en go uppdatering!
här är nån bild jag skramlat ihop från maria loulis dator he he

faaaaan va blek o ful i vintras





puss : )


studenten, the greatest day

åh helvete vad kul studentDAGEN var. (kvällen inte likaså heh :/ )
champagnefyllefrukosten, "kyrkan", lotsen, utspringet, TAGGET på flaket, förfesten på kvällen, JISSES!
vill göra om allt... och om och om och om och om.
vallen levererade dock inte alls! FÖR mycke folk så man ba ööööh, blev helt lost. Och jag minns att jag sparkade en kille skämtsamt i rumpen och han ba total lackade och ville ge mig stryk. HERREGUD snacka om att vissa inte kan ta skoj.. : ) så jag tog en taxi hem och åt lite av den goa buffén vi hade kvar och lite tårta. Och sen bums, somnade jag med smink o allt på.
Exakt hela natten typ kände jag vibrationer i madrassen och att det låg någon random bredvid mig.
Vibrationerna var 16 samtal angående "var fan är du?!?!" för folk hade visst inte uppfattat att jag dragit hem he he, jag SA de dock people! och denna random personen var min bror haha. Han tog dessutom täcket så jag fick ta överkastet.

Idag mår jag förvånansvärt bra i huvudet (trots 1 hel flaska malibu & vin & cider & champagne) men min nacke däremot, den har ballat ur! blev nog för mycket headbang igår.
Så jag funderar på att gå och träna om ett (bra) tag när jordgubbarna doppade i choklad har sjunk lite i magen, och när programmet är slut. Och förhooooppningsvis köra på en utgång ikväll igen..

AJA, ni som har studenten kvar kan skatta er lyckliga! och please ta vara på dagen så gott ni kan, för den är över fort..


13 juni

oj vad jag blev TRÖTT precis just NU. Har flängt hit o dit hela dagen känns de som.
Skolan, stan, skolan, systemet, maxi, hem, (ska nu snart kanske sola & sedan raka benen och måla naglarna, massa småsaker som måste vara donat tills imån o då lär man ju inte hinna eller palla..) och bio ikväll!
men just nu känner jag egentligen bara för att chilla och mysa med adam hihi(a) men bio blir MYZ ändå : ) velat se pirates länge!

har iaf hunnit fixa en bandeau idag att ha under studentklänningarna & köpt 2 vanliga men softa linnen. Ett orange & ett vitt. Och 2 malibu flaskor & 6 cider. Klänningarna ligger i soffan nere i mitt vardagsrum bredvid de underbara skorna och studentmössan, och jag har skaffat plastskydd att ha över klänningen innan blommorna så inte klänningen kommer pajas. MEN ÄNDÅ känns de som om jag glömt något!? whyyyyyyyyyyyy.
vi har ju tillomed fixat lakanen att hänga på studentflaket idag liksom! blev bra ;)
"soffan" i rosa :*

nu längtar jag verkligen : )
sneakpeak, ska dock inte springa ut i denna klänningen hihi




12 juni!

gulliga päron när de körde till bröllopet igår, i PV:n som mamma fick i morsdag-present, haha sött såg de ut.



vad har lilla jag gjort idag då? JO, jag har inte haft söndagsångest iaf, den saken är säker!!!!!! :D
har tränat bodypump, stekt på kattis med fanny & becca, ätit thaisilk med samma underbara tjejer, vilade en snabbis i soffan hihi, spinnade med becca och nu ätit lite igen & lät några fina chokladbitar slinka ner.. gotta let the sinne live a little bit också. Klippt simon med, just ja. Satan vad man hunnit med ändå.
bilder från idag!


<3



<3


thaisilk time!!


jag agerade kille med mina träningskläder haha men det är ju så man VILL träna för de är så satans bekvämt!! becca var tjej som vanligt dock ;)

ahapp, så det var dagen i bilder det.

Imorgon ska jag
-rensa skåpet i skolan !!!!!!!!! gutt
-klippa(?)
-träna (?)
-BIO med emelaj & becca, piratess :D

11 juni

idag ska mamma o pappa på bröllop och jag trooor jag ska agera chaufför. GUD SÅ MYS med bröllop känner jag när jag hörde detta! aviz : )

imorse har jag varit på ett spinningpass efter en lite för stor frulle för den åkte upp o ner i magen, fyfan säger jag bara. Kan vara den mest obehagliga känslan ever! och så att dricka vatten på det. ÄNNU värre, för då känns de ju som om magsäcken ska spricka. Äe, de var en tabbe må jag säga. Men skiiiitsamma, det var gutt iaf. Svetten droppade ner på golvet för typ första gången! GUTT o se! då känner man sig sådär extra haard ;) och fräsch...

aja, nu väntar jag på att min vän fanny ska komma hit cyklandes från lindsdal. Jävla hurtbulle är damen! och så ska vi väl bara; ha det trevligt! ikväll blir de pump med beccca & fanny och ah, chill.

Nu visar jag lite av alla de miljoner bilder jag har tagit men inte visat.
Här är mina nya väskor som jag fick på min födelsedag!

även köpt en till beige med bruna detaljer från MQ.. kanske kan visa någon dag då jag tagit bild he he

två hunkar i vår trädgård (pappa & simon). Tyckte det såg så najs ut när dem stod där och diskuterade gräsklippningen.


När det var KANONväder utomhus & jag låg och solade med big brother till Thevoice Appen. (rekommenderar)


såpp, that will do for now.

10 juni

Anonym om blabla:
Visa gärna bild på din klocka!!! :D

svar: jamen det är väl en självklarhet mitt kära bloggfolk! klockkillen slog in den i ett fint litet silverpapper-paket men äe... jag kunde inte hia mig. Jag öppnade det när jag kom hem.. UUPS! Oh no i didn't..! men jo, de gjorde jag. Får slå in den igen i ett av julpapprena vi har här hemma så mamma "inte märker något".

OCH ASSÅ HERREGUD vad många bilder jag är duktig o tar o tänker "bloggfoton ;) ;)" men som jag sen GLÖMMER lägga in !! så nu får ni helt enkelt dem i efterhand :o eller een iaf.. hihi

här är produkterna jag fick välja från salongen då jag hade min sista praktikdag!
Small Talk! min favoritprodukt (den lila bollen). Den förtjockar hårstrået, värmeskydd & ger stadga. Best ever!
Inpackning från L'oréal.
Lady One Million meeeeegagod parfym som numera är min favorite. Finns i herrversion också och den hade adam innan. Riktigt fin den med.
& en Hother Violet från Fudge. Alltså ett värmeskydd i mousseform med violetta pigment i som tar bort de gula pigmenten en blond jänta som jag ibland får.


blabla

elin K om studentpresent klar!:
Vart köpte du byxdressen och hur mycket kostade den? :) najsig! :D

Den köpte jag på MQ för 250 kr : ) taaaaaaaaaaaaack!

iaf, igår efter att jag lekt med de små barnen på malkars blev min förkylning ännu värre -_- bajs. Men shit the same, hinner vila innan studenten så de är luuuuunch. (lugnt). måste dock ändå in till stan o hämta klockan :D :D :D :D min lilla calvin <3

sitter nu o ser på ett frisörprogram på tv och har ätit upp frullen. Frulle är de bästa på hela dagen alltså. omg.
och adam ligger nere och fiser fortfarande, alltså sover. Huuur kan man palla sova så mycke hela tiden, jag fattar inte :o Det är T.R.Å.K.I.G.T. och överskattat..
vad som inte är överskattat, det är solen!! som är bortsprungen.. så de får bli ett besök till solarieöarna idag tror jag mohihi måste ju vara brownie inför studenten som är om 5 dagar <3
seee ya later


förra sommaren


studentpresent klar!

asså oj vilken multum mega fin klocka mamma köpte till mig idag som studentpresent!
en (dyr he he) silver Calvin Klein med sofie fagerström ingraverat på sidan, mmmmums!
får den på fredag så då visar jag definitivt bild :D
shan var här nyss och sa hur jefla najs den var (bild på mobilen) så nu är jag ännu mer TAGG inför att få hem den när någon annan också bekräftat dens najsig-het!!
fick även välja ut ett vanligt silver armband som jag ska hänga en sax&kam-berlock på : )

kom sen hem o försökte lista ut vad pappa skulle vilja ha för sorts klocka då jag vet att mamma vill köpa honom en ny i bröllopspresent... men han verkar fan i mig vara en kräsen typ. "ska jag ha en ny klocka ska det vara en riktig för 15 000!" . wtf ????? Då vågar man ju knappt använda den.. lr?

köpte iaf en soft byxdress, väska & beiga shorts. Nöjd.
nu ska jag fortsätta kurera miiiiiiig här i soffan, pusseli!


lite av byxdressen

sjuk

ojojojojoj, vilken dunderförkylning jag åkt på nu da. Dunkar i hela skallen pga förtjockningen av SNOR i näsan typ haha.. usch så jag säger va, men det är sant :D

jag och mamma har iaf suttit o ätit en megastor frulle nyss och haft det mysipys. Dock har jag börjat märka att min hund inte hälsar på mig på morgonen längre?! han bara lunkar förbi o skiter fullständigt i mig.. why God :/
det gör mig lite ledsen faktiskt.

justja! igår jobbade jag på malkars för första gången. SNUTTEPRUTTE SÖTSAKS-BARN det var alltså. Hampus, Linus, Isabelle, Telma, Julia & Måns he he.
Hampus ba "jag gillar tjejer, Alma på mitt dagis är kär i mig, vi kallar varandra älskling ibland" men sen började han skrika "usch tjejbaciller!!!" haha jag ba wtf. Och så kallade han damen i kortleken för "kvinnan", men då sa jag att det var coolare o kalla henne "bruden" isf. Så det gjorde han sen. Lite kort & intressant info : ) : ) : ) : ) : ) ska dit på torsdag igen.

aja, nu börjar snart Top model så jag ska fortsätta vila ett tag.
hejdå


info

idag ska jag sola med becca & förhoppningsvis fanny på kattrumpan, jobba på malkars!! och träna efter med beccis & hennes lillebror marcus. Soft day.

Imorgon är det triaden och efter det ska vi dra till vår lots place i Mörbylånga och grilla typ. Blir nog trevlans.

Torsdag är det dags för det sista kundpasset nååååågosin, och det är dessutom ett halvt kundpass. Jag har en herrklipp och allting känns underbart!!!!!!!!!!!!!!!!!!! även jobb på malkars igen.

fredag.. jag vet inte hur fredagen kommer se ut ännu faktiskt hihi. Ska iaf jobba i vjärda lördag-söndag igen.

puss o hej hörs senare
bjuder på en fjantig bild haha.


och en bild på mig och emelie : )


gårdagens flopp

hejsanhoppsan alla sötisbarn!
idag har jag solat och solat och läst skvaller och snackat skvaller i telefon med beccis och haft lite kvalitetstid med bror min och fixat med masssssa bilder som jag har på min dator till ett usb ist atm, för min dator pallar fan snart inte mer alltså har jag märkt ha ha .. den segar sönder!

KaggBalen igår var förresten sjukt lam haha! satan i gatan vilken besvikelse! så jag säger som douglas larsson på facebook. "staggs bal krossade sönder kaggs bal 1000 gånger om". (eller nåt liknande ;)
Så jag är riktigt glad att jag fick uppleva iaf EN riktigt lyckad bal så jag kan vara okey med tanken iaf hi hi.
kommer kanske bilder senare för atm orkar jag inte trixa med det.
Ist får ni en bild på en Mig, tagen 30 sek. sedan, som snart ska dra och träna lite pump!


lite bal

jag har inte uppdaterat på ett tag för jag har inte pallat gå in på datorn och nej, jag förstår inte hur man bloggar från mobilen.
Balen i söndags var ruskigt kul och jag var äckligt full. Jag sprang hem mitt i vägen med utsläppt balfrisyr och kände mig som i en sjuk film. Okke och julia gick där bakom någonstans och jag måste ju tamigfan sett spritt språngande gaolen ut.


Träffade iaf sjukt sköna staggmänniskor och jag känner nu i efterhand att staggsbal kommer bli sjukt svår för kaggsbal att slå ass..

nu har jag nyss failat på både ett NkB prov och Småföretagande prov och fått i mig vårrullar i magen.
Väntar på att klockan ska ticka så jag kan ta tåget till eboda. Jobba vid 18.00. Sova. Jobba. Sova. Jobba. och VAKNA som 19åring på lördag! innan balen äger rum på söndagen igen.

Så ah, denna långhelg blir cashflooooo & alkoholicflooo. Ska även ta med mig bilder hem sen från vfjärda som maria tog från balen :D:D:D:D har bara några as få som andra tagit atm : )


see you : )


RSS 2.0