spargris

kolla vilken gullegris (hehe) till spargris mamma köpte till mig idag, här ska börjas sparas, som jag sa för några inlägg sedan!
massa saker pengar behövs till ju.
-resa
-kläder
-socialt liv, fika, fest
-bensin
-bil?!
-framtida lägenhet?
shit... att man inte har mer ångest egentligen. Snart börjar ju för fan vuxenlivet??!



har iaf 4000.. "hej här kommer man långt."

minsta glassen i världshistorien

puh, äntligen mys i sängen och tittande på topmodel med den minsta glassen i världshistorien, kvalitetstid v

idag har jag flängt omkring på skafferiet, 4 kök, hela stans affärer, gett ut cvn, kollat resor, tränat, ätit mammas gooda lasagne med massa ketchup. Är helt slut nu typ, och har ont i magen. Tror de är oro som gör de. Oro för massa saker som t.ex. att jag vill ha den där resan bokad nu och vara helt nöjd med val av datum, pris, hotell osv. VILL/BEHÖVER EN RESA ATT SE FRAM EMOT
så det ska fan bli av!


söndag

vad har du under blusen Rut, vad är det där som putar ut?.. (går så va?)
usch vilken äcklig mansröst som sjunger och äcklig dialekt och äcklig handlig, mår illa av den låten typ, kom jag på nu när jag började sjunga på den helt plötsligt inne på toan..

iaf! jag har gjort lite folk fina i håret idag, allltid najs! älskar deras glada reaktioner!!
och nu väntar jag på att klockan ska gå så jag kan dra och träna med becca och sen ska vi dricka te (kanske slå te med mjölkchoklad tillomed?) och äta mackor i min säng, tydligen! beccas idé haha. och sen sova. imorgon är det projektarbetes dags igen iaf o de blir till att börja med rapporten nu tror jag:o hur fan skriver man en sådan liksom? de har vi på frisör aldrig gjort, medans stagg verkar göra det varje dag? så det blir interesting. Blir iaf till att träffas på Skafferiet : ) trevlans.
men förtillfället har jag tråkiiiiiiigt.. såg på Simon och Tomas program om stjärnor, i detta fall Marie Sernholt, som fick sitt place fixat o ist för att bli glad för hennes skull blev jag typ sur för att en person som redan har pengar ska få allt fixat gratis när de kunde givit det till en vanlig svensson som hade uppskattat de så mycke mer. Så där failade ju kanal 3 med programmets innebörd haha. Eller så är det helt enkelt jag som är sur ikväll bara o stör mig på allt ;)

ohwell!


 


bio

ikväll skulle det egentligen bjudas på födelsedagsfirande hos amanda men tyvärr blev det inte riktigt så, min kväll tog en annan vändning satt säga.
men för att inte deppa ihop totalt, ska jag på bio. med adam, på en film som jag aldrig hört talas om och egentligen inte är speciellt pepp på heh, eller visst verkade den väl bra, det ska iaf bli mysigt!
kommer inte ens ihåg namnet på den hehehe... säger sen när jag kollat upp de;)


bild syster som sitter i sängen o äter glass, just tog på moi

jobbsugen


Min syster: Stockholm är oerhört likt Kalmar slott när det byggdes om.
De må hända..

iaf!!! jag måste ha ett jobb, är jobbdesperat jobbsugen jobbnödig jobbkåt och jobbabsoluterlig just nu!
vill känna mig vuxen o känna egna pengar o kunna lägga undan till något kul o bra! åh jisses. Att det ska vara så svårt. Måste lägga i en högre växel tror jag.



i form av bilder

godkväller
tänkte visa lite bilder från denna vecka, istället för långa texten. Orkar inte riktigt..

vi var på ikea, och återigen är det jag som verkar uppskatta mitt & tyras umgänge mer än henne..




adam o jag drog en snabbis till sthlm.
fint där denna årstid!


kan även passa på o visa min utomordentligt softiga loggbok jag klippte och klistrade till idag på Bild & formen, första lektionen! i will go far...


nu ska jag gå ner till min mor gunilla och umgås lite. puss då!

skoluppdatering

sitter i skolan, skrev just ett inlägg, de fucking försvann. Jobbiittttt.
Aja, väntar på att naturkunskapen på Jenny ska börja, let it go faaast. Lektionen alltså. Vill träna, komma hem, myyyyyyyyysa och sova tidigt!!!!!!!!
har förresten, som jag skrev i det mystiskt bortsprungna inlägget, obekväma jeans på mig idag. De har ingen styrsel? känns som leggings. Haaaard times.

bild från projektarbetet, ser ut som ett rätt(?)rädd rådjur

projektarbete, ikea, träna, mys

sitter här hos becca, med även amanda o felle. Vi pratar shittt.
Det är najsbajs MEN jag längtar tills IKEA som jag ska till med adde ricky o johanna!
ska köpa ett gossedjur och en spargrisis :D hehe
älskar nämligen att ha något o lägga benet om och gosa med när jag ska nana, det gör jag ju såklart på adam när vi sover tsm men, när jag är själv då?! need en stor nalle att låtsas vara adam, haha..
och en spargris behövs bara för att jag ska börja lägga småpengar o 20 lappar osv. i den.
Gjorde så förr i tiden o då hade soffan VIPS 500 kr i den.. ska förhoppningsvis kunna lyckas samla ihop mer denna gången tänkte jag heheheeee.

även börjat snacka om en utlandsresa med tjejerna, fast vissa vill i maj o vissa vill i augusti. SÅÅÅÅÅ de får vi diskutera mera om va. OCH så ska jag till Nice i sommar i Frankrike med Adam o bo i hans morbrors lägenhet, CHILL!!! vi får va där upp till en månad om vi vill, men de lär väl bli två veckor. Men fan vad jag längtar!

aja, nu vet ni massa saker om mitt liv. Känns bra o göra folks dag!




söta hund!

asså lilllla godissockersöta hundskrälle!
jag sa Siggis! och då vände han huvudet på en sekund och kollade på mig med ett riktigt litet rådjurs-uttryck!


gooooolllliiiiis :D

söndag

hola
imorse sov jag ut, huuuuuuur skööööönt? joooooo såååå hääääär skööööönt.
åt frukost med mammi&pappi o nu sitter jag, sen lång tid tillbaka och skriver på min engelskauppsats. Men börjar bli klar, eller jag trodde de iaf, sen läste jag "conclusion, write a twist at the end". Det gjorde inte jag.
Skitsamma, nu är det idrotten och småföretagande kvar. Fan jag HATAR småföretagande, det suger så sjukt mycket! helt seriöst. Sjukt svårt och sjukt lamt och ett sjukt fail ämne helt enkelt. Var glad om ni inte har det... alltså kan hv08b vara ledsna hehe.
jag hade velat gå ut o göra nåt ist men jag har så pass ofräscht hår, blä verkligen! så kan inte visa mig ute haha. Får tvätta det sen efter träningen.. måste alltså visa mig för folk iaf, damn!

aja, måste fortsätta. tjosan
bjuder på bilder från i somras. Här när vi satt på ben&jerrys. mys vare!




åh miss it, 5 månader kvar..



bilderna, som jag inte trodde fanns

okej jo, jag har visst lite bilder från ost-görandet och juice-pressandet och chillandet, he he.


adams mormor o mammi och en jäklans massa ostgrejer, haha. hade tillomed plastat in hela golvet o lagt tidningar tihi

hihihih pooooooser

ensam i stora huset.. buh :/

svar:
tack för att anonym sa att min hund var söt, hehe :)
och jag har förtillfället inga speciella låtar som jag lyssnar på när jag tränar utan jag har laddat hem the voice-appen och lyssnar via den, alltid fresh music då liks ;)
men kan ju lova och meddela att JAG iaf blir fett laddad av mikrofånkåt(?!) när den kommer igång på riktigt, kör som en reeedig antilop.

idag vaknade jag o adde i vfjärda och var typ helt utslagna i kropp o själ. Låg som döda pandor och fick kämpa för att ta oss upp och gå 1 minut till hans mormor o morfar där mama louli o momo louli gjorde ost, kul o se hehe!
där åt vi även frullebulle o pratade oså, kollade sedan klart män som hatar kvinnor o mös o lite sådära. finns inte så mycke o göra i vfjärda men jag gillar det ändå, får inte panik som jag fick förr i tiden så fort jag körde på en enskild väg och såg massa skog på båda sidorna, haha. I vfjärda kan man koppla av!

nu har jag iaf kommit hem från träningen och det gick väl inte så jättekanonis idag kanske, kan vara för att jag hade en halv cheesecake i magen som mamma bakat. men vem vet.
fruktsalladen jag just åt byggde även det på magontet litegranna. men lätt värt!
aja, jag är verkligen helt fucking själv ikväll. alla mina vänner är på fest typ och några är hos alsén och mamma är på vin-mys med nadine o pappa jobbar o simon.. ja var fan är simon? äe jag vene, jag är iaf helt mobbad ikväll. Sigge är visserligen i sin korg och myser som vanligt, men han luktar lite äckligt nu i munnen så jag vill inte ha han vid mig, haha.. im solly sigge.

eftersom jag är på min moders dator bjussar jag på en gammal bild
Denna är från när vi var och flög med pappas polare adde och simon och jag agerade turister med stort T! haha kul vare.

så jävla fulaaaaaaa


malkars med becca

gymträning och ett pass på malkars västra avklarat med lilla beccis!
mitt kort går snart ut på nordic så det blir nog ett malkarskort sen ist. kul med variation!!
nu ska jag hoppa in i duschen efter en välbehövd lunch och sen i eftermiddagen ska jag och älskling dra till vissefjärda. Mamma Louli fyllde år igår nämligen så ikväll blire firande o semlor! (vad jag förstått hehe)


igår i soffan blev det sigge och sofie-mys, love you doggy (eller känguru, eller rådjur eller iller, eller vad du nu är. hehe)

gyminlägg

hejsan hoppsan tjodafadderittan lambo på er alla
igår var jag och adam och prövade på Wellness-gymet ute på Hansa, nice gym!
gillade visserligen inte maskinerna för de var för jäkla hightech typ heh, och jag som faktiskt är rätt stark, kunde knappt rubba magmaskinen och då fick självförtroendet sig en knuff så ah.. jag gick upp på övervåningen och sprang igen.
För konditonmaskinerna var nämligen på ovanvånignen så man kunde titta ner på alla inne i gymmet, det var rätt gutt.
Iaf, sen hoppades lite hopprep och adam tyckte jag var töntig men de sket jag i , och så gjorde vi situps och kastade en 3kilos-boll mellan oss. Sen tackade vi i receptionen, o vi lär ju inte komma tillbaks hehehehhheh tack för gratis-gången.



monsteradde

idag då? jo idag var de en superonödig dag i skolan, var där en minut typ haha sen blev de skafferiet med becca amanda linda o felle, trevligt! efter de sprangs timmen och det var iiiiinte ens ansträngande. Visst, knäna kändes, men inte andfådd o knappt svettig. Nästan så jag kan använda samma smink nu efter. hehe. näe. men iallafall.
nu ska jag plugga o sen spela innebandy med pappa o 50+: arna!


dit och dit och dit

påväg till stagg nu för att hämta upp adam, för att hämta upp böcker på kagg, för att dra till naturkunskapen på jenny, för att dra till wellness på hansa för att träna för att dra hem och chilla.. på lindö. med min fruktansvärda ****värk.
PUSS DÅ!


shit.. vilket fejksmile

långt inlägg hehe

hej..... ett blygt hej
ne varför skrev jag så egentligen? börjar om, HEJ helt enkelt!

dagen på salongen gick FORT idag, swisch sa de! torkade av alla hyllor o produkter i hela butiken ungefär, åt lunch med becca på stagg (love spagetti och korv med maaaaassa ketchup och sallad!!!), klippte mamma som för övrigt är den meeeest kräsna personen i hela vida världen!? blev cp på henne. Så nu får hon inte boka in mer tider på mig bestämde jag. Iaf inte klipptider, men sling går bra. IN YOUR FACE. Du trodde jag skulle bli värsta lessen o protestera när du sa att du skulle boka in på petra men jag kan lova att jag tackar för de.. HEHE

men iaf, SEN kom det in en drop in på mig, en liten herre. *klipp klipp* o han blev jättefin och han var supertrevlig.
Förstod verkligen mig och vi hade samma åsikter angående egen-företagare, att de sliter som djur o att folk tror att det är en promenad på rosor och typ supersoft och att man bara tjänar massa pengar utan något som helst slit, men ack så fel. Hur många känner till allt efterarbete egna företagare stannar kvar o gör efter att alla de anställda går hem? min pappa t.ex. jobbar kvar när alla går hem vid 17.00, till kl.21.00 ibland eller tillomed toooolv vissa gånger! Kommer ihåg när vi var små och han kom hem mitt i natten för att fakturor och löner massa måste bli gjort i tid. Och tackla alla problem som dyker upp med anställda som kräver vissa orealistiska saker och som tar ut pappaledighet de mest svåra tiderna för att käfta och ställa till problem (jo,det är sant, finns sådana personer) och helt plötsligt säger upp sig för att de bestämt sig för att starta eget på öland och har snott alla ens idéer... Ah, shit. Nu brusar jag upp.. ;)
men ja, visst. Det finns positiva saker med att ha eget också.

JAJAAAAA!! nu ska jag gå ner och fixa min specialare! hemmagjord mjölkchoklad. Behövs kakao, socker, mjölk och en sked och vips! blandiblandi och möjligtvis in i mikron så ba POFF, asgod varm choklad.

hej, detta är min manliga-sitt-pose.



s.k.ö.n.t.

tjosan

idag har jag och min projektarbetes-grupp jobbat på riktigt bra, så det var kul idag. Gillar framgång hehe.
Efter det var jag och adam duktigast i världen, gjorde massa hemligheter!!
efter det bjöds det på träning och nu mat till top modell.
Imån är det praktik på salongen igen efter ett låååångt uppehåll! ska bli kul eftersom mammitutti ska bli klippt : ) hoppas jag minns hur man gör HEHHHHH jo men klart, jag skoja vaaa.

förresten, så är jag lika softklädd och ruffsig som på bilden ovan just nu. s.k.ö.n.t.
men igår var detta jag, fan va skillnad egentligen HIHI s.k.ö.n.t.


lördag, skönt!

var och morgontränade imorse, sprang 40 min non stop på löpbandet och avslutade med 20 minuters promenad i grym uppförsbacke! fan så härligt :)
riktigt härligt att köra omkring i pappas mercedes dit o hem också hehe.. typ power ;D alla ser in i bilen och ser en liten blond jänta o de ser verkligen ut som att de tänker "shit ska du verkligen köra bil unga dam?" och jajamen! det är det enda jag ska.. hehe

vad gör jag nu då? jo jag dissade just festen ikväll för jag orkar verkligen inte, pallar inte slänga bort den tuffa träningen jag just utfört och supa och bli bakis o ba drägga. Näe! det blir chill ikväll ist med becca, hittills. Blir säkert fler. Tycker faktiskt det ska bli skönt, har festat så mycke på senaste att jag faktiskt känner mig rätt mätt på det liksom.
Hade ju dock varit kul att dra dit med becca, bella och alma som det blev snack om, men ah.. en annan gång!

nu får ni iaf ursäkta för nu ska soffan dammsuga övervåningen.. suttar!


hej o hå

svar

Anonym: du verkar vara en aktiv och träningsflitig person. Har du några tips för att man ska kunna hålla uppe sin motivation osv? :)

svar: ja det är jag tamigtusan. Tyvärr kan jag inte säga eller påstå att jag har något motiverande att säga till er, mer än att JAG iaf tränar o håller igång så mycke som jag gör för att jag vill kunna äta god o massa mat utan dåligt samvete o för att jag älskar när man känner sig fräsch och "fit", haha. Så vill ni bli..fitta? så är det väl en bra motivation!
Anonym: Vad har du köpt dina jeans?! :) Tacksam för svar!

svar: de är köpte på gina :) 499 kr.

Anonym :åh vad fint det sommarlinnet var( allt va jätte fint, men fastnade speciellt för det) vart har du hittat den? :)

svar: det hittade jag på h&m, men jag varnar er, knapparna hakar upp sig på en fucking jäkla sekund så man blir gaolen! till sommarn gör de kanskedock ingenting om brösten flashas hehe, man kan ju ha en bikiiiiiniii under :D

kajsa :kan du inte berätt vart du har köpt kläderna och smyckerna-?
jossan :vart har du köpt den långa smala ringen? :) sjukt snygg!

svar: jo. De köptes på glitter! 129 kr och typ.. 89 kr kanske? minns inte riktigt. Kläderna är bla från h&m och monki.

SÅDÄR! hoppas det uppskattades : )


idag då? idag har jag ätit på ming med alsén, mycke trevligt! efter det visade jag balklänningen för adam och anna för jag behövde verkligen smakråd, så ah, nu är det ändrat och final. Det blev en rosa ist i likadan modell, fan så mycket mer jag faktiskt när jag tänker efter. Jag vill se ut som en liten blond blåögd prinsessa i rosa stor klänning med pärlhalsband och klassisk frisyr ju hihi, fiiiiiiniiiiiit. Typ enda dagen man can go full out ju!!

sen klippte jag shan, hämtades av alsen, drog till becca o amanda, körde till max, körde till maxi, körde hem till becca igen o dampade, o nu sitter jag här hemma och har precis tvättat av sminket och fifan vad skönt det är kan o må jag sä :)

imorgon blir det morgonträning och förhoppningsvis solning för att sen träffa becca och chilla ett tag innan det blir fest!
goa grabbarna som fixat det ju!

lite bilder från dagen

i provhytten, från golvet när jag knytit klart skorna (tänkte jag säga, fast varför skulle de varit uppknutna? jag prövade ju en kavaj.. aja, jag var på golvet iaf.) hittade en pissfin kavaj, som imorgon kommer bli en medlem av soffans walk in closet.


adams mössa jag planerar att sno, igen.


hår-kul hos becca!
men nu gott folk, ska jag nana.
NANA :D

dagen i form av bilder

jahaja! idag blir det ett riktigt visa-kläder-ringar-o-sofie-inlägg!
var nämligen på stan idag med fanny o hittade både de ena o de andra bla..... håll i hatten!
min balklänning, som är absolut wonderful :D visar ingen bild, hur kul är de liksom!
men den är iaf svart, inga axelband, sitter fint vid brösten, fin rygg, "diamanter" vid brösten och lagom stor där nere, enkel stilren o perfekt :D
fanny hittade också sin, en brun/brons-aktig! skitsnygg o annorlunda! sjöjungfrumodell typ!
var en kul dag med fanny kan jag lägga till hihi

här kommer några plagg jag köpte : )

ellerokej, denna kavaj köpte jag typ för två veckor sen men inte använt eller visat.. here it is.

suddig bild på blå transparant blus!

liten aprikosig tshirt som blir asnajs till sommarn då man ÄNTLIGEN kan använda shorts! även mina nya jeans sen förra veckan, typ.

litet sommarlinne:)

o en mys tjocktröja till sommarn!


ringaaaaaj
och ah, det var nog det!

här är även en av balklänningarna jag funderade lite på och adam blev helt lyrisk över då han älskar blått osv, men näe, jag vene.. jag har aldrig riktigt gillat blått och jag anser själv inte att jag passar i det så..tog min blacki! hihi

så! det blev ett långt inlägg, men förhoppningsvis inte helt hopplöst boring! hehe
puss på er!


lista och en liten sommarbild

1. Hur ser din drömkille ut, om det bara gäller utseendet?
vältränad, brun (gärna lite utländskt ursprung), korthårig, får ha lite skägg om han är så pass mogen hehe osv. och HUMOR ifall jag ska nämna en personlighets-sak
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan?
en, nej. 89 000 typ
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag?
adam
4. Hur lång är du?
168 cm
5. Vilken är den senaste filmen du sett?
jag vene men "taken" som jag såg häromdagen var sjukt bra!
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen:
puss (haha tråkigt)
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
jag smsar faktiskt helst, tycker det är lite känsla ;)
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
gifta!
9. När såg du senast din mamma?
för ett tag sedan, hon är nämligen nere i källarn o tränar i vårt hemma-gym
10. Icke godkänt i något ämne?
nejnej!
11. Mvg i något?
ja:) en del grejer
12. När vaknade du idag?
vaknade halv 12! say whaaaat?
13. Vilken är din favoritplats?
hard to saaay.. gillar hemmet, gillar utlandet, gillar gymmet
14. Vilken plats föredrar du minst?
asså svårt o säga men jag är verkligen sjukt jävla fitt jävla fläsk trött på skolan just nu. Nu känns det verkligen att man varit där nååågra år för länge.
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år?
förhoppningsvis i sthlm eller utomlands, med familj!
16. Hur stor är din säng?
1,20 cm lång, vilket är perfa. Inte för stort o hemskt när man är ensam o inte för litet om man är två.
17. Vad sover du i?
naken på sommarn, med mjukisbyxor o tjocktröja på vintern haha fuck va skönt :D
18. Hur många kuddar har du i sängen?
har alltid bara haft två, en till mig o en till adam. Men nu helt plötsligt o jag vet fan inte hur de kom hit, men nu har jag iaf 4 st! :s
19. Var har du bott/bor?
i lindsdal i en hus och nu i ett hus på lindö.
20. Tycker du om kinamat?
jo men det är riktigt gott ju :)
21. Tycker du om kaffe?
njae.. eller kaffeDRINKAR är ju festligt
22. Vad dricker du helst till frukost?
glömmer alltid dricka. men kanske mjölkchoklad?
23. Kan du spela poker?
kunde, men nu är de nog glömt :D
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig?
hm.. 4e juni, någon?
25. Vill du ha barn?
jag är faktiskt inte så förtjust i barn men visst, en eller två :) man lär ju älska sina egna!!
26. Kan du några andra språk än svenska?
ja jag är en jävel på engelska faktiskt(a)! sjukt kul tycker jag det är också. Har även pluggat spanska i 6 år men det är helt putsväck ur minnet hihi.. eller? "hola, que tal? estupendo!"
27. Har du någonsin åkt ambulans?
hm.. ja när jag var liten då jag fick sjukdomen "schönleins purpura" då blodkärlen sprack o jag fick blåmärken o var öm överallt, kunde inte gå på kvällarna för benen vek sig o jag blev mager o blek, var sjuk i ett halvår. Annars? ne :)
28. Föredrar du havet eller en bassäng?
havet, oja! give me give me, iaf när man är utomlands.. annars är jag en badkruka.
29. Vad spenderar du helst pengar på?
helst vettefan, men det blir väl  tyvärr massa onödiga kläder o äta ute.
30. Är du cool?
endel, ibland, tung iaf!
31. Kan du rulla med tungan?
haha näe, men rulla magen!!!!!
32. Vem är den roligaste människan du känner?
tycker faktiskt att min pojkvän adam är riktigt skön!!!! OM vi gör slut så kommer jag fan sakna hans roliga skämt o uttryck o dampanfall!
33. Vad har du för ringsingnal?
den vanliga iPhone4 signalen (och 3signalen kanske heh)
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
ja det har mamma sparat nånstans, vissa saker möglade dock när vi fick massa vatten i garaget i lindsdal en gång, men nåt finns väl! hihi
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
min hårfön
36. Kan du byta olja på bilen?
ne hihi.. fick fan körkort för 5 dagar sen hallå :s!
37. Vilken var den senaste boken du läste?
deeeee...minns jag inte. Men läser Blondinbellas bok "egoboost" nu iaf!
38. Vem delade du senast säng med?
bebis adam
39. Dansar du i bilen?
i bilen? öh, oj vad mycket utrymme de finns till det då?
40. När var du i kyrkan senast?
hm.. det var ju ett tag sedan. Kanske förrförra julen med pappa när vi var på natttmässan?
41. Hur många hål har du? i öronen?
4 st
42. Har du någon piercing?
naveln
43. Har du någon tatuering?
nej men skulle hemskt gärna ha!
44. Gillar du någon just nu?
ja de finns väl en del sköningar där ute (dum fråga liksom)
45. Har du provat droger?
mjo, någonting har man väl testat
46. Röka eller snusa?
röka, isf
47. Har du pojkvän/flickvän?
ja det tror jag inte någon undgått!
48. Vad är ditt mobil nummer?
onödig info, mina vänner osv har det redan :)
49. Vad ska du göra ikväll?
vene.. kanske bio, kanske beccas place, kanske hemma o mysa? vem fucking vet.
50. Har du några syskon?
ja, victor lina simon
51. Hur mycket pengar har du på din mobil?
ööööh,

kolla in gullig bild från sommaren förresten, DEN GÖR JU INTE SÅ MAN SAKNAR SOMMARN ÄNNU MER, HEHEHEHE!???!!!?!? jo.

världens finaste meddelande :)

kolla in texten min pojkvän skrev till mig i ett facebook-meddelande för ett tag sedan.
Jag somnade tidigare än honom den kvällen o älsklingen hade ingenting o göra då han inte ville sova, så han satte sig och skrev ett meddelande till mig som jag läste morgonen därpå.
Underbar känsla att veta att någon älskar en!

Adam Louli den 28 december kl. 01:16 2010

Hejsan!
Det skulle vara otroligt härligt om man fick den chansen att chatta med dig så här dags på dygnet. Men tyvärr, så vet jag att du ligger och sover i din pojkväns säng! Hade verkligen velat chatta med dig. Det är nästan så att det svider när jag vet att du sover och när jag, simpla lilla jag, simpla lilla adde, i själva verket inte kan göra ett piss. Jag får helt enkelt låta dig sova. Jag vet (av egna erfarenheter) att jag kommer bli väckt imorn klockan... hmm... kanske halv 10, 10? för vid det klockslaget har du sovit dina 12timmar som du behöver. Om jag inte är rättvis nu, så borde jag faktiskt väcka DIG!! JUST DIG! för jag veeet som sagt att du kommer rycka och lägga dig på mig och vara så stört irriterande imorn klockan 10 då jag inte ens har sovit hälften av mina timmar. hur ska jag göra? alltså egentligen tycker jag synd om dig om jag väcker dig. för ska jag försöka beskriva hur förbannat söt du är när du sover? vågar typ inte. okej då. Jag hör hur du flåsar med din söta mun som doftar viol (samt lite sunkigt såhär nu vid småtimmarna). Du ligger ihoprullad som den gosigaste björnunge ute i skogen på måssan, som inte hunnit öppna sina små bebisögon. ditt hår ligger längs din rygg och luktar lika gott som humlan älskar sin honung. Dina fina kinder som är lika mjuka som om du har balsam som ansiktskräm.
Naw, kollar bak och ser dina mjukisar som sitter högre än högst! Tack vare sin höghet ser man dina ben, inte bara ben utan även lite stubb. Jag klagar inte, jag dömmer inte. Jag älskar ditt stubb på dina ben, för det tillhör ju faktiskt dig? kvittar hur äckliga dina snorkråkor är, jag älskar dem för det är en del av dig. Jesus vad jag måste älska dig då? tänk efter. Jag bokstavligen Älskar dina snorkråkor. Shit va älskvärd du måste vara. Hade du haft svamp hade jag ätit de till frukost, middag, eftermål, kvällsmiddag och nattmål. Jag äter gärna din svamp, äter gärna något som tillhör dig. vet du varför? (du borde veta varför nu) Jo juste, Jag älskar dig, I love you, J'adore, Te amo, Ich Libedich. Att kunna säga jag älskar dig på 5 språk är väl ändå rätt romantiskt? Jag skulle inte vilja påstå att det är romantiskt utan det är kärlek. Sådan Kärlek, att kunna uttrycka sin kärlek till sin finaste älskling på 5 språk? shit. 5 språk ändå? fett ju. Visste inte ens att jag kunde "jag älskar dig" på 5 språk. Grym pojkvän du har ändå. (måste ju ge min någon komplimang nu när du får så många)

Nämen ååhhå jag pussade precis på din kind... Du va inte lika snäll tillbaka alltså! ''vad håller du på mig'' "inget, pussar på min fina flickvän'' ''var är min sminkväska?'' ''Öhm va? ja min väska'' ''VAD ÄR DET MED DIN VÄSKA!?'' ''oj menar mobil''.. säger ju de, du är mig ett sött litet rött och fint äpple som man bara vill äta upp och sen bajsa ut igen, så du aldrig försvinner utan man vet exakt var man har dig, nära i magen, nära hjärtat. Du är mitt hjärta som jag skulle kunna döda och dö för.

Iallafall, du är mitt finaste finis fin jag har! Och förlåt älskling om jag är jobbig, om jag är svartsjukt, allmänt jobbig osv så är det för jag på något vis känner något slagt hot. Skitsamma, men du är miiiiiiiin fiiiiiiina fiiiiiiina skaaaaatt verkligen. Som bara är min. Alltså bara min min min. Shit, helt sjukt hur jag längtar till att lägga mig bredvid dig och bara hålla om dig, göra så att du känner dig trygg! Du ska få den tryggaste och störta bamsekramen av mig. Om du undrar så sitter jag och skriver till dig för jag har så extremt tråkigt. Undrar varför, jo för mitt liv, Du, ligger och sover. alltså rä vi inte i samma värld, fuck! jag måste somna så kanske jag får träffa dig! äh satan va cp jag låter, hoppas det är för jag är trött, wiehi. Ne men du är Underbar rent ut sagt! Och nu ska jag hoppa i säng med dig! inte på ett dirty sätt utan bara sova med dig. Förlåt om jag har varit jobbig nu som fått dig att läsa allt de här.. sorry babe.

Godnatt min perfekta,
finaste,
vackra,
undebaraste,
sötaste,
gulligaste,
sexigaste,
roligast,
snuttigaste älskling!

Du och Jag ♥ (& våra perfekta barn i framtiden)
TE AMO!


stjärntecken

sitter o läser mitt stjärntecken, gud vad det stämmer. Verkligen till pricken, sjukt! 

Tvillingarna (Gemini)

22 maj – 21 juni
Det tredje stjärntecknet är Tvillingarna och symbolen med två streck som ramas upptill och nedtill av tvärstreck är också symbol för det dubbla i tecknets karaktär.

Du är en utåtriktad person som har lätt att få kontakt med andra människor. Andra uppfattar dig som en charmig och generös person full av glädje och roliga idéer. Du tycker om att prata och är inte blyg. Rastlös och otålig som du är trivs du bäst med ett rörligt och omväxlande arbete. Helst ett där du ofta får chans att lära känna nya människor och se nya platser. En av dina sämre sidor är att du sällan har tålamod att fullfölja dina projekt.

Du tycker om att resa och har lätt för språk. Ofta är du händig och kan syssla med konsthantverk.

Det finns en dubbelhet i Tvillingarnas karaktär. Du skiftar ofta humör och kan ena minuten vara glad och pratsam och nästa stund tyst och tankfull. Ena dagen är du en elegant världsdam och nästa dag står du och målar en stol eller skrapar båten i gamla kläder.

gaolet!!!!!!!!!!!!!!!!!!! må jag säga.

gammal sommarbild


ölandsbron

bli frisk bli frisk bli frisk
det är det enda jag vill just nu
bli frisk!
så jag kan träna igen, blir gaolen.
och så jag kan andas genom näsan igen-_-
förresten!!
ikväll var första kvällen på mitt 18åriga liv som jag helt själv körde över ölandsbron i mörker. gick bra! haha.
men var fan lite nervous :D gillar inte höjder, broar, mörker. o nu fick jag allt i ett.. halllaaa


vissefjärda

har inte mått speciellt bra nu i några dagar.
Det började efter utgången i onsdags, så näe, hädanefter tänker inte jag gå ut ifall jag själv känner av att jag inte kommer palla det. Och nu blir det myskvällar ist för utgångar ett tag framöver!

jag kom precis hem från vfjärda nu iaf och det har varit supermys. Vi har spelat "vem vill bli miljonär" på tvn (spel) där jag o adde var på lag o åkte ut först... men ENBART för att vi fucking fick dem svåraste frågorna, japp  ;)
även varit o fikat hos adams mormor o morfar och igår band vi fast adam på snowracern bakom bilen o så körde jag (o momo med när jag o adam åkte tsm) medans han drogs där bak haha! kul vare. Han höll sig fast riktigt bra faktiskt :D åkte typ bara av när det blev riktigt hastiga svängar, o kunde hålla sig fast när vi körde i 40km/h! o det mina damer o herrar, det går rätt fort när man sitter på en snowracer! haha

Nu sitter jag iaf här, väntar på alsen för vi ska åka till fstan o mysa med några tjejer.
blir bra : ) fast jag inte är spec kry. men man måste ju utnyttja sista tiden på lovet!

en bild ifrån adams badrom-badrom

en nana bild

och en åka-bil-hem bild!

hejdå nu!


usch

usch i uschi usch känns det ikväll


biggest loser sverige

tjolahoppsansa
imorse hade jag satt klockan på halv 8, den ringde men jag kunde definitivt inte vakna då utan jag fortsatte sova tills halv 10.. gav det ett nytt försök att gå upp men neeeineei.
sov till halv 11. Men då var jag så kissinödig hihi så jag klev upp o hela världen snurrade ju typ.
fuuuuuuck, sjuk -_-
inget stan, inget sola, inget tränande.. men pluggande.

nu längtar jag tills adam kommer hit, men de lär väl ta ett tag eftersom han vaknade typ halv 2, skulle då äta och sen dra o träna. daaamn..

btw, biggest loser sverige är feeling!
en av tjejerna i programet tillhörande paret "barnlösa" fick just svar på varför hon mådde illa hela tiden, hon blev äntligen gravid:D
happpy feeeeling!



kvällen

chips tv facebook min garderbob o massa jäkla tjatter! så såg kvällen ut, mys : )

me and annnnniiiiiiiie

imån blir det att träna, sola, gå på stan litegranna och plugga!


mys ikväll!

ikväll blir det mys med tilda soffa o annispannis
mamma är o köper chips nu för detta är mina mest chips-uppskattande vänner! hihhi <3 ni får även saft haha!

tänkt även visa er alla mina nyinköpta jeans, like a lot faktiskt. ännu hehe
har blivit större runt benen men det gör faktiskt inte så mycket för jag börjar ana att det faktiskt är muskler! lite kul ändå..

o sen hade jag inte mycke mer o säga..  :/
jo, att det blir utgång på onsdag!!!!!!! kom dit alla så blir de roligare!
det är ju okke dogge o anton som håller i det hallå : )


klar!

puh, nu blir det att koppla av.
ätit mat precis (lovely) och väntar nu på att adam ska bli klar på friskis så vi kan hem o.. se film :D
hittade precis denna bilden också från tiden då jag var så himla ledsen.
NEEEEEE SHIT SKÄMT
det är en bild till adams fotouppgift :D haha

men rätt cool ändå ju? jag gick in för rollen hehe.

morgonträning

morgonträning avklarad, najs!
i min fiiiiina gula tshirt

nu är det nämligen andra bullar som gäller! tamigfaaaan. julen och nyåret har innebärt godis, mat, chips, läsk, alkohol, mat och godis igen. så näe, idag blir det ett till gympass med mamma och pappa sen!

nu ska jag snart klippa min syrras boy och sen träffa min adam, kanske kanske?



nyår

nyåret? överskattat!
kul o trevligt hos amanda med alla tjejerna och god mat, men resten? njaae
haft roligare, definitivt!
och så slutade kvällen inte speciellt bra heller så det var och är jag väldigt nere över.

lite bilder iaf!



enjoy!


RSS 2.0