måndag

kom till salongen idag utan en enda bokning, damn it! såg en lång oändlighet framförmig, men så vips, efter lunchen med mamma på subway (gott) så fick jag in två herrklippningar!
LOVED IT. verkligen utmaningar för dem båda hade lite krav och riktiga kaluffser på huvudet haha. Effilerade, effilerade o effilerade... en gång till. (effilera= tunnade ut)
imån har jag klipp vid 14. och klipp & sling 15. men förmiddagen är free, so welcome!

träningen idag gick skit. Fan vad dålig prestation verkligen, blä. Men tror det har o göra med att jag var så duktig igår och kroppen helt enkelt inte orkade idag. Så jag körde hem och åt mammas nybakade bullar ist. Better.

Nu sitter jag o mamma o kollar på topmodel. När det slutade o vi såg att det stod att topmodel skulle börja sen IGEN, dumförklarade jag mamma för att hon trodde de var den nyaste säsongen igen som kom med ett nytt avsnitt på samma dag. Det fick jag äta upp.. det var ett till avsnitt.. :/ åh mamma blev kaxig.

puss på er nu, en ny dag väntar oss alla imån innan vi äntligen kan få onsdag = utgång!


old picture men what tha hell

tvkvälls-söndag

hahah alltså bilden på Ann i Topmodel, som de visar på slutet när folk röstas ut, är så grymt kul!! hon ser så sjukt lustigt vriden ut och helt off i ansiktet. love it!

nu ska jag & mammitutti se solsidan och sen ska jag försöka mig på bigbrother ikväll för första gången denna säsongen... bra eller? hört; Nej. Men ger det min egna chans.

förövrigt gick spinningpasset skitbra idag, men grymt jobbigt! hade pulsband på mig och jag är tydligen riktigt bra märker jag! kul o få lite bevisat ändå!
aja, nu ska jag o mammas nygjorda negerbollar sätta oss i soffan igen. possssss


me and adde (love to you) innan jag drog iväg för träning, därav tröjan......

och så var det söndag.. IGEN

hej mina små kycklingar
idag har kh hunnit bli finig i håret, alltid kul o hjälpa till! o nu tog jag mig en snabb tur till adam för att kunna blogga!! haft sånt cravings!! han städar förövrigt sitt rum här i lägenheten, blir riktigt kliniskt och fint :) duktig ponke. Själv har jag inte städat mitt rum sen... sen.. sen fucking länge. Sist det blev städat var det av adam haha! jag kom hem efter skolan en dag och han hade då dammsugit, plockat undan, bäddat sängen, dammat av, vikt alla mina kläder och plockat undan julsakerna jag hade kvar. SNÄLL.

nu funderar jag på när robbbbban kan tänkas vakna?!?!?!?!? han ska bli fin han med. Varför sover killar alltid bort sina dagar? panic. SEN blir träning och sen dra hem för att ha ångest inför skolan imån.. eller ah, praktik har vi på frisör. puss


lördag!

idag har varit en riktig macka-dag (smörgås). Mackor till frukist, lunch, middag. BRA!!
men mackor är ju verkligen guds gåva till människorna här på jorden.

Idag gick jag och adam en långprommis med min lille hund. Vi var och strosade på Ängö bl.a. och det var jättemysigt verkligen! men kallt. brr. Såg ut över det fina vattnet o var kärare än kärast <3 ha ha.. nä men det var jättetrevligt verkligen!

nu ikväll ska jag kila iväg till becca snart för att (förhoppningsvis) se melodifestivalen hihi? please beccis!!! och mysa och ha det bra med tjejerna. Vet att Tilda Soffa och Elin kommer iaf :) godizgooooziga tjejer.


var förfäääärligt ful haha!


förfärligt söt :o


gullidull hunden som förövrigt ser jätteynklig och spinkig ut här ha ha.



ankorna

tjosan mina små läsare
här kommer en update angående att jag o adde matat fåglarna och de ville inte ha!? wtf is that all about undrar vi då? jag som läst i tidningen att dem var utsvultna och frös ihjäl o att hundar och dagisbarn jagade dem o fick väääärsta sympatin. Men NEHE, så dög inte vårat bröd. aja.. tycker det är så dålig stil bara.

svar

Elin:
slänger iväg en kommentar på begäran då :)
eller några frågor rättare skrivet.
vad är målet med din träning? vart tränar du och varför just där? har du "problem" med din träning? alltså, typ träningsanorexi.. känner du ibland stress/ångest över att du måste träna efter att du ätit, för att hålla dig fit liksom?

de sista frågorna kanske är för personliga. jag själv har problem med det så det är därför jag undrar.

bra blogg btw! :)

Svar:
TACK! för kommentaren hehe :) och för att du gillar min bloggis! alltid kul o höra från fler än de närmaste! typ syster hahah
Jadu, mitt mål är att kunna ha så pass bra konditon och uthållighet att jag kan springa ett lopp tillslut, kanske i sommar, och klara av det braaaaa! Och såklart för att hålla mig fit ja. Det tror jag allas mål är bland annat liksom. Och om jag har problem med träningen kan diskuteras. Visst kan jag känna mig tvingad typ och känna mig "dålig" om jag inte tränar, men skippas det en dag så är det ändå inte heela världen. Det går ann liksom. Men tränar helst ifall jag inte har nåt bättre för mig då det känns så onödigt o vila annars heh. Om jag ändå inte har nåt o fylla ut tiden med t.ex. efter skolan så tränar jag ju då heldre än bara lökar hemma. Så ah, blandade känslor kring den frågan. Jag älskar nämligen träning och skulle aldrig få för mig att sluta med det för det får mig att må bra och bli glad och nöjd, men måste-känslorna skulle kunna minska en aning.

Jag tränar på Nordic Club i stan och varför är väl för att.. jadu, jag var först på friskis men gillar det absolut inte där, så sjukt mycke folk jämt o aldrig några maskiner lediga o jobbigt o behöva boka pass. Så när jag fick en gratis provvecka på nordic samtidigt som min mammi så fastnade jag för gymet! jättetrevlig personal och man behöver inte förhandsboka passen så det är jättesmidigt o bara ta en lapp o så är det klart liksom. Visst, aningen dyrt kanske? typ 350 per månad eller vad det är.. vene riktigt för jag betalade hela summan för ett år på en gång. Men det blir en del det med. MEN, värt det! :)
Hoppas dina problem blir bättre!


innebandyyyyy!!!


Dag 04 & hunden och mor min

tränade med min syster idag. Hon är inte riktigt träningstypen så jag ger henne verkligen cred för hennes insats!
bastade även som belöning, o de har jag fan aldrig gjort under detta året på samma gym liksom hah? så det var ju najs!

kolla in min uuuubersöta hund btw!!!! åh doggi du är så bra, sigge!


och mammi hihi

Dag 04- Detta åt jag idag
frukist blev två mackor med marmelad och goooudaost, fil med honing och flingor. Gottigt!
sen en banan och en kopp te nyss. Inte hunnit längre hehe, men ska ju festa ikväll så ; alkohol kan jag lägga till i listan.


lugn & skön dag

tjosan på er där ute! vilka ni nu må vara.. ni är riktigt hemlighetsfulla må jag säga. fan asså.
ne skoja haha, inte lack. men kommentera gärna inom en snar framtid, någon?..

IDAG har jag tagit mig i kragen o gjort en förbättring i mitt liv, såg tillomed förbättringen på papper! det är värt en klapp på ryggen.
sen lökade jag verkligen sönder några timmar med mamma i soffan, men fan så jävla skönt o få och kunna göra så nu på lovet. En klapp på axeln för detta med då jag kan inse att slapptid är bra ibland!
Men efter löktiden bestämde jag mig för träning.
Spinning 45 min. + benövningar och ländrygg och situps och armhävningar + ett spinningpass till på 1 timme. Great huh!? KLAPP på axeln! axlarna tillomed, samtidigt.
En klapp till
får jag faktiskt lov o utdela till mig själv för att jag åt en sen middag bestående av pasta och ketchup och en macka. Brukar inte digga det. Idag har jag alltså varit en riktig BRA donna, en regeldonna!

aja nu ska jag o mamma se klart på Sofias änglar, vilket jag inte tycker är så jätteskoj men mamma sitter o gråter för hon är så rörd angående familjen de handlar om denna gången så jag antar att hon gillar programmet. Det jag längtar efter kommer kl.21.00... nämligen: Den hemlige miljonären!

HÄR är en lollig text jag hittade i en tidning i emmaboda när jag väntade på adam som hade en tandläkartid. Det är en kvinna som skickat in en fråga angående hennes försvunna diamantörhängen och så är det ett "medium" som svarar på var dem tagit vägen -_- jisses liksom.


Svaret........


Dag 03 - Mina föräldrar

Dag 03 - Mina föräldrar
Mina päron är dem bästa (lika mycket de bästa som ni tycker era är hehe), men mina är faktiskt det!
Min mamma Gunilla finns alltid där och säger de absolut rätta sakerna jämt o ständigt. Hon säger till mig när jag tänker fel och säger till mig hur jag ska hålla humöret uppe. Hon läser på saker o ting för att förstå mig då jag är en komplicerad unge och hon ringer när hon är på gran canaria för att trösta mig för hon har något sorts 6e sinne då hon känner på sig att jag är nere depp o ledsen. Hon lagar maten vi alla önskar för hon vill alltid göra alla nöjda och försöker jämt vara glad för att smitta av sig till, framförallt mig. Helt enkelt, BÄST och UNDERBAR!

Min pappa Lars är den starkaste oxen jag stött på. Han verkar gå på något jäkla superbränsle för han jobbar non stop och är aldrig depp eller arg eller ens tjurig. Han är alltid glad eller neutral och tar alla dumma saker som man (jag) kan få för mig att säga till honom utan att säga mer än snälla saker tillbaka för han vet ju att jag inte menar dem. Han har världens mest tidpressande schema men ändå lyckas han ha tid för oss alla då han, likaså mamma, sätter alla andra i första hand, och hans firma då, för att vi alla ska kunna ha det bra. Han köper husvagnar, sommarstugor, bilar och resor och bygger om här hemma och bygger staket o lägger om gräsmattan, bara för att han vill att alla ska uppskatta det fina han gör. Han är helt enkelt BÄST och STARKAST han också.

De hjälper till med lägenheter, matkostnader, inredning, pengar osv, då vi barn är deras främsta prioriteringar. Fyfan vad underbara dem är alltså!



här firas både ma & pa ( även kallade mammi & lellu)!

Dag 02- Min första kärlek

Dag 02 - Min första kärlek
jadu.. förutom de små kärleksflingarna man hade när man var riktigt liten och var kär i sisådär alla, så var min första pojkvän Erik. Nu är det väl kanske lite elakt av mig och säga att min riiiiktiga kärlek inte varit förnst adam heh, men så är det faktiskt. De första förhållandena jag hade kändes ju såklart jättebra och ärliga då, men så här i eftertanke så känner jag ju att dem känslorna inte riktigt håller måttet med dem som jag känner nu då. Sen blev jag tsm med.. Jacob en världsliten snabbis hah, sen samuel och nu adam. Men ah, my first true love have to adam carl louli gobben!



hejsan! här kommer bilder från the cruise and from Simons B-day!

tjosilosi!
hemma från miniresan! fifan vad jag spytt sovit snurrat haha. HEMSKT. men även umgåtts med den bästa louli familjen och varit på megafint spa och ätit jättefina bufféer och varit ute på däck o sett 234567 liter vatten åt varenda håll, häftigt! spelat på spelautomater o kollat i shoppen. Så det har varit mycke najs:)
förutom att det var pinsamt många 40+ som var stupfulla o flirtade sönder, äckelgubbar!!
adam sa till en på donken sen på vägen hem, att följa med ut så han kunde få stryk. Så störig var han. Men han pissade på sig så det blev inget med det.
Hemma i vfjärda åt vi sen glass med chokladsås och såg Day after tomorrow, läääääskig movie about the future perhaps?!

nu har vi precis firat min bror som fyllde 20 år idag. Tänka sig! nyss var det han o jag som var bästisar på lindsdalstiden och spelat bandy med pappa på vändplan och delade rum och hade våningssäng, han på översängen eftersom han alltid bestämde.. ja hujedamig vad mycke minnen man har ihop. Och nu är han vips 20 bast och båda har körkort, super, han jobbar o jag har snart gått ut skolan. LIVET RUSAR FÖRBI?

här bjuder jag nu iaf på lite bilder från kryssningen och från ikväll :) lookilooki



fiiiinigt lila rum!


sov gott

vår hytt låg längst fram på båtfan = gungeeelliiiiigungggg

frukiiiist

glasdörrarna visade att man gick in i den fiiinare delen, vår del ;)

paus från sovandet o spyandet

älskling & jag <3 som förövrigt varit tsm 1 år och 7 månader!

simons birthday!!


lökishar (L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)

den berömda listan..

.. har nu även nåt min fabulicious blogg!

Dag 01 - Om mig
Dag 02 - Min första kärlek
Dag 03 - Mina föräldrar
Dag 04 - Det här åt jag i dag
Dag 05 - Vad är kärlek?
Dag 06 - Det här hade jag på mig i dag
Dag 07 - I min handväska
Dag 08 - Saker jag stör mig på
Dag 09 - Mina rädslor
Dag 10 - Om jag vann 1 miljon
Dag 11 - En bild på ett ställe du varit på
Dag 12 - Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, arg
Dag 13 - Varför började du blogga?
Dag 14 - En bild på ditt rum
Dag 15 - Planer/drömmar/mål du har
Dag 16 - Bästa tiden på åretDag 01 - Om mig

Dag 01 - Om mig
Jag heter Kerstin Sofie Gunvor Catarina Fagerström, 18 år (fyller 19år 4ejuni, alltså EN DAG INNAN kaggs BAL!!!!) och bor med min family i ett lindöhus. Fett fint faktiskt! mamma har stil. Bodde innan i Lindsdal men vi flyttade för typ 3 år sedan. Minns att ångesten inför flytten var enorm haha, trodde mitt liv skulle vara över. Men tack o lov började det då.

Mina bästa vänner under åren har varit Fanny Hammarström, Josephine Larsson och Matilda Sundberg först o främst. Tänkte att ni kunde vara värda att nämnas då ni verkligen var mina underbaraste!
Nu har jag inte direkt någon nr1 utan mer utspridda vänner eller hur man ska säga? he he, iaf,  underbara dem med!
Nu är faktiskt min pojkvän Adam Carl Louli den som står mig närmast hjärtat. Han vet allt om mig. Mer än min familj.. aotch. sorry family. Men det finns ju alltid saker man inte kan säga till familjen då man inte vill såra dem.
Adam är iaf verkligen killen i mitt liv som jag älskar i vått & torrt (salt & sött, kallt & varmt he he). My best friend & lover.

Jag går tredje (äntligen!!!!!!!!!) året på frisör på lars kagg och praktiserar två dagar i veckan på Salong Backstage på Baronen. Så vill ni ha billigare priser och ändå lika fina resultat, kan ni jättegärna komma till moi! Bara roligt!
Har tid mellan 09.00-18.00. Så kan därmed lägga in att om ni tycker ni har långa dagar, eller ens en lång dag till typ..16.40? kom o snacka när ni varit i skolan till 19.00 ist ;) som förra tisdagen för min del! DET tar på krafterna.

Jag har växt upp i en egenföretagarfamilj, då min pappa äger Skyltreklam och Stadsbudscentralen, och det har inte alltid varit en dans på rosor. Många kvällar (och nätter) då man undrat när pappan tänkte komma hem från jobbet, inte hann träffa honom på kvällen då man gick o la sig o dagen därpå hann han iväg till jobbet igen. Men det är så det kan va. Nu spelar vi iaf innebandy ihop en dag i veckan så lite qualitytime har vi!! och det är väldigt mycket positivt med att ha eget också såklart, jag vill lova att jag varit en väldigt bortskämd skitunge förr i tiden.. 11 wesc tröjor under en mycket kort period. 900 x 11 =....
men nu på äldre dar har det seemed to stop a bit? vad är DET om..

Mamma har därmed varit en väldigt bra stark och ibland väldigt ensam mamma som fått tagit hand om allt och hanterat allting. T.ex. min bror som varit en liten fighter..= givit många oroliga nätter, min syster som har ledproblem vid bara 21 års ålder och det är inte det lättaste eller vanligaste och så jag.. :)
jaaaag.. vad är min lilla hemlighet? det vet nog de flesta för jag orkar inte försöka hålla det hemligt längre.  Jag har dock blivit så mycket friskare inom vissa områden.

Mina favoritsysslor här i livet är väl helt enkelt kvalitetstid med dem jag verkligen tycker om, (viktigt att umgås med dem man faktiskt gillar, för annars ger det ju motsatta effekten. Att man/jag bara stör mig och blir cp för att jag inte t.å.l. personen o personligheten) , sommardagar, träna och förbättra mina resultat som ex. kondition, den är till 100% faktiskt! stolt över den, vilket man måste få säga. Att man är stolt över saker o ting. Annars kriverar man fan. Det har jag varit med om gång på gång. Att man inte är nöjd över nånting här i livet menar jag, och det krossar en! Så be happy folks.
Gillar även att klippa och färga hår, (permanenta o lägga curlers t.ex. är inte mina favorite things to do ;) och göra folk glada o fina och handla kläder, framförallt.

Vad mer? svårt o säga.
jag har lyckats ta det där jävla körkortet som var bland det jobbigaste jag varit med om!! men lätt värt det ändå. För att köra omkring o ha frihet till att ta sig vart man vill när man vill är världens skönaste känsla.
Jag är en mycket målmedveten person vilket varit bra & dåligt.
Jag gillar niggahs hip hop music mest om jag ska vara helt ärlig. Så sjukt skön musik egentligen, grooooooovet, känslan, beatet och basen. Även diggat Eminem många lindsdals-kvällar i mitt liv. Kan många av hans texter.. ha ha.
Nu tänkte jag börja runda av men det jag så gärna vill skriva rakt ut bara för att FÅ UR MIG, tänker jag inte göra. För jag kan inte lyckats få ur mig det skriftligt. Hur många gånger jag än försökt. Försökte där uppe i texten ha ha.. men icke sa.. nicke :/ skitsamma!
nu ska jag börja fixa ihop lite stuff och sedan ta tåget vid 15.00 till emmaboda.
HA DET SÅ BRA ALLA och SÄTT ER SJÄLV FÖRST då det är det BÄSTA i SLUTÄNDAN!






hejdå!

KRYSSNING MED BEBIS & HANS PÄRON
säkert inte väääärldens grej men jag är så sjukt laddad ändå :D kul o träffa maria&smain igen för det var ju ett tag sedan, o vara på stooooor bååååt o köpa.. sprit? hehe. middagsbuffé på kvällen och frukostbuffé imorgon! wie mys :D och det bästa av allt är ju verkligen att detta var fam.loulis idé då de fick höra av adam att jag varit så depp nu för tiden, och de ville då göra detta för min skull.
så vem har alltså världens bästa svärföräldrar? jo, jag! :)

pose pose i kapprummet hihi


dagens

åh helvete vilket mardrömsprov jag står inför imorgon. Småföretagande. nightmare nightmare warning warning everybody. och inte tar jag mig ann att plugga heller. Sätter mig som vanligt för att börja, men avslutas i att jag ligger i soffan eller går omkring i köket eller som nu.. sitter vid datorn.
varför gud?

det var nyss en läskig försäljare här btw, eller läskig o läskig. Lustig iaf!
han ba "hejsan är farsan hemma?"
simon: "näe han är och jobbar fortfarande"
han: "aha jag tänkte att han var hemma eftersom bilen är hemma"
simon: "ah näe, det där är mammas bil. Pappa kör ju mercedesen."
han: "ah jag vet! men tänkte om den stod i garaget."
simon: "näe.. heh de.. gör den inte."
han: "när kommer han hem då? om 30 min eller?"
simon: "näe snarare en timme"
han: "ska han sova då?"
simon: "hah.. jadu det vet jag inte. Men det skulle jag inte tro!"
han: "näe näe, men då kommer jag väl tillbaka då!"

och häromdagen var han också här och simon öppnade även då.
han: "är pappa hemma?" nej, osv.
han: "är grannarna hemma?"
simon: "det tror jag inte.. klockan är ju tre så de flesta jobbar väl. Men hon där är pensionär så hon kanske är hemma.."
han: "hur kommer jag in till henne då????"
(ÖH?????? du ser väl ytterdörren.)
han: "hur kommer jag in till HAN då!?" (en annan granne)
simonstackaren fick alltså stå o visa hur man kom in till varenda granne typ haha.

aja.. nog om detta. Idag blekte jag utväxten samt gjorde lite blonda slingor och la i en kall toning. Najs.
Snart lov. GUTTMTMOSOSOSOSOSOOSOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! guttmos.



två superbra bilder tagna med min PowerCam (webcam)



scary movie

sitter och kollar på Scary Movie, fifan vilken töntig men fett skön film!
verkligen underhållande.
"hello cindy" med rösten haha.

gosandes i adams maskinentröja o lökiga bralls o instoppade byxben till 100000 så iiiiiiingen kall luft kan komma in :D ett hett tips!


och just jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hur kunde jag glömma?!?!?!??!?!?!
studentmössan kom idag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

den är den fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinaste någonsin




Dagen får hemskt gärna komma nu för jag står faktiskt snart inte ut längre med skolan och all denna press o krav i samhället :)

kul och lite småfult

måste bara få säga;
tycker det är kul och lite småfult när singelfolk kallar alla hjärtans dag för "sjuuuuuukt överskattad jävla dag" bara för att de inte har någon att dela den med..
kan liksom garantera att när dem sedan äntligen har någon speciall person, kommer deras åsikt vara totalt annorlunda ;) so please. Upp med humöret folks!

aja, med det sagt ska jag nu återgå till min adam som ligger i sängen
PUSS

alla hjärtans dag!

oj, glömt blogga på ett tag. Bad sofie, shame on me, omg.

vi sitter iaf o jobbar med projektarbetet nu. Fan rapporten är ju inte o leka med??! men går framåt!
iaf, när vi tog paus o gick till lunchen så ringde okke o sa att han hade lektion på kagg o ville snacka lite för han var ensam. Men jag var inte vid frisör just då så vi la på, 5 min. senare kom han till matsalen med världens finaste blombukett och ett kärleksbrev från min adam! hujedamig så glad jag blev, ej gladare tänkas kan! och adam var det namn han bar (som gjorde mig så glad)! åh älskling!
världens sötaste, knasigaste, detaljerade brev om allt möjligt. Från början av vårt förhållande, minnen och om framtiden.
helt klart är DU världens bästa pojkvän Adam Carl Louli! gör mig alltid lika glad över dina överraskningar. Att du har sådan fantasi! hihi
ser ännu mer fram emot vår kryssning nästa helg nu med dina päron. Kommer bli SÅ BRA.

nu måste jag fortsätta, puss på er och glad alla hjärtans dag! :)
det ska jag o adde ha hihi ;)


mysfredag!

nytränad, nyduschad, nyfönad och nyss klippt bror, skönt!
väntar nu på min boy, det blir MYS ikväll.
imorgon blir det också mys men hos min kära soffa som bjuder på middag. Hon har berättat vad det bjuds på.... mumma!!



hår all over the place


soffhäng

soffhäng.....




...innan alla måsten.
Om det blir km ikväll eller mys, det vet jag inte ännu. Men man behöver ju faktiskt inte alltid planera?

(miss my parents. äntligen hemma imorgon. dem enda jag behöver just nu.)


-


bad decisions
silly life
didn't slow me down
always second guessing
less than
nothing
so mean when i talk about myself
change the voices in your head
tired game
done all i can think of
chased down all my demons

you're fucking perfect?

blä & wie

blä
lång skoldag som vanligt
sega lektioner
en dag kvar i skolan innan helg
dålig träning, blev fan inget gjort
ätit choklad
ingen adam sover här inatt heller
pga naturk.plugg?! hate
ah som sagt, prov imån
börjar 08.10, som vanligt
slutar 15.00 imån ist för 11.30 som innan, tidigaste dagen i might add
tråkiga tvprogram
iphoneinternet är cp ibland
jobbigt kundpass idag med jobbig tant, fast söt o snäll, som rörde huvudet heeela tiden och var typ omöjlig o klippa rakt pga det

wie
fam.louli + jag & adam ska på kryssning nästa helg :D
ska till mediamarkt, fika, köpa hörlurar osv på lördag med adam ricky johanna tyra
helg snart
soffas middag lördagkväll
snart kommer päronen hem igen, love
skrivit klart min fusklapp till naturk.provet

fan.. mer Blä-punkter. Aja.. "kan inte alltid få allt"

 


skisslektion

fan vad jag är.. obra he he, på att plugga!!! kommer på 70 andra saker o pyssla med istället. typ toalettbesök bara för att, fixa oboy, lyssna på låtar jag hittar, kolla mamma o pappas post de inte sett eftersom de är utomlands osv. GISSES! kan jag snälla bara fatta att jag MÅSTE fucking PLUGGA NUUUU.

är även obra på att skissa självporträtt i skolan kom jag på nu. sjuktsvårt ju:o att måla överhuvudtaget liksom. becca däremot är asduktig!!! :o och min syster, hon har ju tillomed en serie utgiven i rysslands bibliotek. varför fick inte jag någon målarhjärnhalva. aja, fick språkhjärnhalvan ist ;)

synd att jag tillomed skissat så löst så de inte syns.. eller ah, tur de kanske.


träningsbyxor & plugg

min mil är avklarad för dagen och det gick bra som vanligt, men börjar känna av knän och höfter. inte bra.. får ta det lite lugnare nu då kanske o köra mer styrka o skonsamma cykleln : )
iaf, köpte ett par träningsbraxs idag! like em men inte riktigt min stil.. kör alltid shorts liksom.
men kan alltid testa :D

här är dem iaf


härligt höga och mjuka o lena, he he, med en dragkedja vid anklarna. 299 kr också, hur bra!?

jaja, nog pratat om träningsbyxor. Håller på o "pluggar" naturkunskap nu för det är provdags på fredag och ser på topmodell. Ska snart åka o hämta adam, så snäll flickvän är jag!

tisdag

i'm trying i'm trying i'm trying i'm trying i'm trying i'm trying i'm trying i'm trying i'm trying i'm trying i'm trying i'm trying i'm trying i'm trying i'm trying i'm trying i'm trying i'm trying i'm trying i'm trying i'm tryingi'm trying i'm trying i'm trying i'm trying i'm trying i'm trying i'm trying i'm trying i'm trying i'm trying i'm trying i'm trying
but it never seems to be enough
the thoughts and anxiety never leaves me alone and i'm sad to say, but i might not be strong enough. I've been strong for such a long time now that my hard shell is starting to crack too. I wanna believe that i can handle this on my own, but im afraid i cant. i've tried too long now and if i could figure it out on my own, i think i would have for a long time ago. So now i really see it. i need help again. life lasting help.

(Why's my mom not home when i need her.)

hej :)
haft en seg dag idag. Nästan inga kunder, två, och därmed massa dötid. Rullat curlers på dockan men det är ju inte så vidare kul. Stått lite i butiken också och det gillar jag ju isf, men bara NÄR DET KOMMER KUNDER. jisses.
inte tränat idag heller, känns hel weird. Har så mycke tid över till.. ja men till vad egentligen? Tv, mat, hunden, soffan..? men det har jag ju annars också. Bara mer tid nu, och den extra tiden behöver jag inte ens. Känner mig bara rastlös! och inte har jag addeman hos mig heller, whataaaaaaaa?..fuck.

aja, ska fortsätta ha ont i magen nu för det verkar vara mig thing atm. poss

skön söndag

tjosan
ligger här i soffan med hunden i knäet, myyyyys
simon är hos pontus så jag lär väl bli ensam inatt, fifan! becca sov ju här igår så nu känns det så ensamt haha.
vi var (jag o becca) duktiga o tränade imorse, guttmos! och var och tränade ett pass nu med, mer guttmos!
och har nu precis ätit o ser topmodel. även gjort uffe fin i håret och imorgon är det dags att göra nina fin i håret på salongen.
alla andra har kpt men inte vi frisörer :) "GUTTMOS"

aja, hoppas alla har en bra söndag!

mina ankvänner lorentzon & beccis hånglade lite mumsmums ;)

mitt dagliga smink

fick en kommentar om att någon lena ville veta vad jag använder för smink... och mitt smink är verkligen inget märkvärdigt he he. men visst!
kan visa ett foto :)


jag använder alltså (ibland) foundation- max factor second skin
max factor creme puff
H&M bronzing powder
max factor masterpiece
eye shador H&M
H&M vit kajal
rouge isadora
läppena make up store
ögonbrynpenna H&M
läppsyl
.......................det är nog det.

result:



sen så föredrar jag såklart dock att vara osminkad för jag haaaaatar då man inte kan klia sig i ögonen, dra bort snor ; )))))))) nä men liksom snyta sig utan att bli fläckig typ elller att bli blank under dagen.

ELIN LORENTZON GÄSTBLOGGAR

HEJHEJHEJHEJHEJ :D elin&beCCa här. ikväll är vi med sofie "mobboffret" fagerström.. inte för att vi vill va med henne, utan mest för att vara snälla liksom :) vi äter MASSVIS med godis och dricker cola, fett nice åde. Sofie har ont i magen och kan inte äta något, hon fiser bara hela tiden. åh, guuuuuud va mycket info ni får nu, som ni inte vill ha... men asså..... DÖ! jag är inte på humöööör. gå här ifrån då om du inte vill läsa din fuckinganusmegafjolla! förut va vi ute och gled runt i stan med Fru Fagerströms BMW, det va coolt. vi lyssnade på ASHÖG musi, typ han ted? ni vet "Jag vill ha en egen måne" ? fast vi lyssnade inte på måne-låten utan "fantasi".... den e bra!

FÖÖÖÖÖREEEESTEN! beCCa har vart på gymet idag, asså, WHO CARES ?! nä... inte jag heller! (hon ville att jag skulle skriva det så hon skulle känna sig lite duktig och hurtig)

DRESSCODE IKVÄLL; mjukis.
FACELOOK; ful bara.

Nu ska jag hem till lilla lilla ÖLAND igen!

PUSSIS!

läs gärna min blogg--> modetjejen.blogg.se
där hittar ni alla mina supersnygga outfits, låt er inspireras! :)

XOXO

Elin


saleboda en fredagskväll och barndomsbilder.. HE HE

haha! asså gårdagens resa till saloboda... det var den galnaste!
läste precis beccas blogg och hon beskrev allt så bra så jag kopierade HEHE hope its okey becca, men du nailed it!

"Saleboda

Middag ute i saleboda hos Felicia igår. För er som inte vet vart det ligger så kan jag tala om att är typ 2 mil utanför emmaboda.
Jag och sofie tog för tåget till nybro själva. Där hämtade hagel upp oss för att köra oss alla tre till saleboda.
Efter att ha kört i typ 1 timme så börjar vi fatta att vi är fel. Det varnas för typ vildhästar där vi befinner oss och hagel har redan kört över en mus.
Vi ringer runt och under tiden så springer sofie ut i kylan för att kissa. "man vet aldrig när vi stannar nästa gång!!"
Jag började samtidigt fråga hagel om vi hade någon mat, typ nödproviant. Hon hade flingor i baksätet. Tänk om vi fått bensinstopp liksom, och ute i skogen finns det ingen täckning! Då hade vi varit körda utan flingorna...
Tror vi körde 4 eller 6 mil i onödan och efter 1,5 timmes bilfärd kom vi äntligen fram till felle. Jättetrevlig och god middag var det, så det var lätt värt det! Sen körde vi ju hem också, men det gick faktiskt bra."


kan även lägga till att under bilresan så smsade jag o adam o jag skrev lite roliga namn vi körde förbi, typ Buggehult och Yxnanäs och Boahult osv.. När jag hade skrivit Lindås, ringde han upp och sa "asså sofie, ni har kört FEL?!" Nästa gång han ringde efter att ha tipsat oss om att ringa till Felicia o be henne förklara vägen igen så svarade jag på direkten "skratta inte.." och han skrattade.
men hursomhaver, Det var JÄTTETREVLIGT och JÄTTEGOTT hos felle! v men jag hade inte klarat av att bo sådär själv(a)
HÄR ÄR FLER BARNDOMSBILDER :)

me and simon som larvade oss

gladis sofie :D

hyrde en kanin från skälby, fick inte köpa en egen för mammitutti... men var nog lika bra.

älskade målaböcker, vem gjorde inte liksom?


älskade dock inte att gå luciatåg, grät varje gång haha.


simon verkade inte gilla det han heller : )

19årsmiddag och nya ögonbryn

ikväll blir det 19årsmiddag hos felicia i saleboda tsm med fina klasskamrater.
hoppas Er fredag blir bra den med!




och justja, färgade ögonbrynen idag.
Under! haha groteskt :D


EFter!

barndomsbilder !!

ååååååååååh!!! jag hittade just massa kort från barndomen och satt och kollade igenom dem..
och ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH vad jag SAKNAR den tiden då ingenting var jobbigt, inga problem fanns, inga tankar hade uppstått och man var glad och sprallig hela tiden..


här var vi i Bräcke uppe i Jämtland och hälsade på mormor och morfar och mammas släkt!


badade i handfatet inne i tvättstugan, loved it!! haha.


vanlig glad eftermiddag i lindsdalshuset


min syster lina och jag kramades litegranna


var tydligen överlycklig på pappas födelsedag och pappa gjorde en skojig miiiiin


haha! här klippte jag av lite längder av min systers och mitt egna hår! var sedan superlycklig för det var så spännande! haha mamma däremot lackade .. och dagen därpå var det lucia så då förstod jag hur fult det skulle se ut i lucialedet med vissa korta delar i mitt hår.. och började gråta. Ni ser kanske att det är av vid höger öga där typ ;) kul vare iaf. Lina som var så snäll sa inte emot heller hahah

skulle kunna fortsätta visa bilder i evigheter haha men det kanske inte är så kul hehe... (kommer säkerligen fortsätta i nästa inlägg om jag känner mig själv väl)

 


gårdagens utgång

bilder från gårdagens km och bistrobesök!






okej denna är från mitt rum he he
jag körde btw på nyktert tillstånd igår! funkade la men är ju faktiskt roligare med lite tjolahejsan i kroppen ;) jag erkänner!

grååååis

mysipysi innan "lägeskollen" hehe


o har pisstrist, kan du snälla rebeccca nilsson skynda dig hit?!?!?!??!?!

kul

boxningen imorse var kul! visserligen inte lika kul som förra året, men kul hehe.
mindre kul resten av dagen då jag fläktade omkring runt hela jordklotet typ.
fast kul att träffa stavve igen! var ett tag sen man träffade den lilla sparveln!!
fan vad många "KUL" det blev.

ikväll då? jo jag tror jag ska kolla läget på bistro med becca faktiskt. Och med kolla läget så menar jag verkligen Kolla läget. Dra dit, kolla om de är drag, hälsa litegranna o sen typ dra hem igen. Rätt najs ändå, får ju göra de bästa av situationen när man inte har spec mycke cash efter parkeringsbötern jag fick idag HEH o pga kundpasset imorgon.
men är typ rätt pepp ändå.. om jag inte hade haft så orolig mage. Ska många ut eller ?!


imorgon är det innebandy med pappsi igen! guttmos

tisdag!

fullbokad dag!
kunder non stop på salongen, lunch med becca och sen träning.
gillar att ha o göra hela tiden så jag klagar faktiskt inte. Heldre lite mer än för lite så man bara.. drar sig? läser tidning? dricker kaffe? lollar..

förövrigt så är jag lite down angående napa-resan. Varför är alla så bangiga hela tiden.. bara becca som är the partygirl just nu i mina ögon.. hehe.. ;) ne men faktiskt. tråkigt :/:/:(:(!!!
får hoppas på nice med babe iaf!.....



imorgon är det även idrottsdag så jag ska på boxning kl.10. FEtt najs!! älskar att vara aggressiv mohahaaaa.. och förra året var det cpskoj så det är det säkert denna gången med. Bruden som höll i det var så köttig förra året också så vi får hoppas att det är samma donna denna gången! kött-bruden.

man skulle kunna tro att jag har samma skjorta varenda dag. men det har jag inte hehe. tog bara många kort den dagen för att slippa göra det på ett tag.. "tar ju på krafterna"..

 


RSS 2.0