update

innebandyn ikväll var askul! gjorde många mål också :D var nog gutt för kropp o knopp att jag inte varit med på några gånger för nu var de nananaaaajs

imorgon är de nkA prov om rymden... i dont fattt a thing!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
längtar sönder tills jag ska handla lite på hansaaaaaaaaaaaa

godnatt säger jag nu med nattmackan i handen
(fast på bilden, boken he he)




lite info

världens tjockaste hästman till hår hade min kund idag!! skulle göra slingor på damen med o de var ju en liten "oh crap". men de blev asfint iaf och alla blev nöjda o glada. Avis angående tjockleken också.. damn. men finns ju hårförtjockning om man så skulle veeeela..

nu sitter jag o pluggar nkA samtidigt som jag trycker i mig ett bamseeeeäpple jonnagold/jinagold.. (nåt sånt) och tomtegröööööööt med mjölk. Alltså älska den gröten! året runt.
ska snart iväg på innebandy med pappa.
imorgon, FREDAG! sköööönt.
ska då klippa min syrrras boy och dra till hansa med becca förhoppningsvis!
puss

här bjussar jag på en gammal bild som sören

från 9ans avslutningsmiddag, tema "black and white" som ni ser.


kan bjussa på one more.. "fest" i borgholm

the day

dålig början på denna dag. Varför är allt så bang bang POW i huvudet ibland och allt bara suger musten ur en och man vill bara krypa ner under täcket och aldrig komma fram igen?
Jo, det är för att alla har dåliga dagar och egna problem eftersom det faktiskt är så att nobody is perfect. Alla har sina hemligheter. Jag har mina.

Men dagen blev bättre. Adam och hans päron ville till hansa osv för att fixa baloutfit och studentoutfit så det gjorde vi! adam hittade kavajbyxor, fluga, skjorta och fiiiiindojor! guuuuud så finig min älskling blev. Längtar nu ännu mer efter the DAY! eller ah, kan egentligen inte längta mer för det finns inte ens på skalan av längtan, likssooooom. Sen åt vi en goodigoodi lunch på "En trappa upp".

efter detta tränade jag och becca tsm. Ett spinning och ett bodypump-pass. Doktiga! men beccis små knän gör ont :/ buh. vila vila...
(hahaha)


nu ser jag jersey shore och varvar ner. Ny dag i skolan imorgon.. asså jag orkar inte alla måsten längre? kan man SNÄLLA få göra det man SJÄLV vill någon jävla gång? jävla fan vad jag desperat skriker efter en förändring här i livet!!!! därför jag ska övertala adam att vi ska ta det där jobbet.. vill tjäna ihop money money så vi kan dra till Nice i sommar, o sthlm o göra massa roligt och möjligtvis DRA far far awayyyyyy.
Typ Norge med becca..

helgen som varit

det har varit en bra helg!
fredag = mys med becca. Gick till maxi o köpte choklad o såg 2012 o lite så. Najs!

lördag=
bodypymp med beccis och efter det gick vi på stan ett tag och jag agerade chaufför åt hennes lillebror & kompis, i beccas mammas bil. Fan va annorlunda o köra någon annans bil egentligen asså. Dragläget ode är verkligen helt annat. Men ah! najs iaf.
Kvällen bjöd på hyrfilm och MYS med älskling! <3 efterlängtat.

söndag = vaknade upp med älskling. Han sov vidare o jag drog och klippte en polare snäll som man är. Kom sen hem igen o babyadde låg kvar o sov som en liten SÖÖÖTGRIIIIS, men väckte han snabbt he he. man kan ju inte sova bort dagarna!!!!!!!!!!! så såg vi den andra filmen vi hyrt. Asbra! cell211 hette den typ? skitbra iaf! handlade om ett fängelse där fångarna rymde o höll gisslan o allt blev kalabalik osv. Lookilooki!
klippte sedan adam också, och drog efter det och tränade bodypump och spinning med beccis. Nu har jag ätit, duschat håret och ser BigBrother på datorn. Inte alls följt de där men ska nog börja för de är ju underhållande alltså.

Aja imån är de måndag igen.... buh. puss på er



bilder

fler!




helvete vad vältränad jag varit en gång i tiden, fan. Det var DET det :):):):) nu är man en fläskpadda!




sinnesjukt kul kvälll!

bussseeeeen <3333



aja nu får de fan räcka haha, börjar bli jobbigt ;)

hoppas de var lika kul för er som för mig att se dessa ;)


maxi, choklad, 2012 & proteinpulver!

nu har vi tjockat i oss choklad o cheeseballs och "sett" på 2012! fan vad vi inte kollat. Vi har bara babblat om massa bajs. Blandannat om proteinpulver som vi nu beställt haha, "tjejigt". Och sen blev det lite debatt om vi skulle beställa skopor också.. sen kom vi på att debatten var rätt onödig då den handlade om 2 kr.
1 krona styck per skopa..

imorgon iaf så ska jag klippa min broder och sedan träna med becca ett bodypump-pass och sedan lira runt på stan litegranna eftersom becca fått sin lön.. kul för henne liksom.. he he..
jag själv har massa utgifter jag ska betala med mitt lilla studiebidrag :)
en jävla horoskopbok (projektarbete) 263 kr
proteinpulver 200 kr
jacka 250 kr
hittills, lär bli fler!!!!!!!!!!!!
sen poff paff är allt slut o en heeeel månad ska man vänta igen. F M L, fuck my life.

aja, bild från 2an på elmias frisörmässa! kan va kul o visa.
träffade famous bobby frisören he he



beccas bday

hahah
4
<3333





fredag!

herregud vilken äcklig bajs min hund la på badrumsgolvet imorse. Jag trodde mina ögon skulle ploppa ur hålorna för jag blev så jävla chockad rent ut sagt, haha!! han gick omkring o flåsade o jag trodde han var..kate.. (kåt) men icke sa nicke, älsklingen hade ju skit-attacks-panik!!!!
detta fixade jag då jag var ensam hemma, med hushållspapper och cilitbang..

idag skulle jag o min kära vän becca träna tsm men gomman tog fel på tiden o de resulterade i att jag fick gå på passen själver... icke lika roligt men de gick fan bra idag asså!
nu ska jag snart dra till henne påtal om.. henne. Och vi ska promenixa till maxi för att köpa något fredagsgott.

jag måste bara nämna min kund jag hade i torsdags på kundpasset också, som verkligen var en ubersöt tjej. Hon var så mogen och förnuftig typ? och jag reflekterade mig så mycket i henne o kände mig trygg på nå vis, då hon hade upplevt o gjort så mycke i livet redan, (liksom 19år). Och vi hade saker gemensamt. Så ah, de va kul. Synd att man lär få en tant nästa torsdag igen :D

PLUS att jag just beställde en till jacka. En likadan som den nedan haha, fast gröööön!!!!!!!! så sjukt fin!!!!!! en i klassen kom med den idag nämligen o jag dropped down dead.

men nu ska jag kila dårå, puss!


nkB PROV

hej mina läsare som är över 100 he he
barnsligt lite men samtidigt fruktansvärt mycket.. kan man säga så ;)
jag är mycket stolt över Er iaf och ert tålamod om att hålla vid att komma till min blogg varenda dag, trots alla mina små bloggpauser.

AJA, sitter och pluggar nkB...... prov kl.14.05.  SO EXCITED!!!!
ska skriva med stress i bagaget dessutom för jag måste iväg tidigare, AWSOME!!!
plus att jag sisådär inte kan ett skit.. så det lär väl ist bli problem att fylla ut tiden he he :D aja. heldre det, viiiiiiiisst?

men NAE, måste fortsätta läsa igenom allt hysteriskt fort och memorera i mitt fotografiska minne. Ska ta mental-pictures ni veT?

bild från igårrrrrr

eller fasen.. de va kanske iförrgår.

står helt rätt opp o ner!

måndag & bilder sen lördag

uuuuuuusch. Har naturkunskap B prov på onsdag och inte fan har man varit smart och börjat plugga i tid. Jag börjar.. NU? och det är verkligen ballesvårt alltså. Hertz hit o elektromagnetiska vågor dit o där bryts solstrålen i prismat o ackommodation o båggångar betyder detta, myelinskidan är ett sorts fett runt våra.. nånting.
ÄE fan va trist att spendera sin lediga måndag med!
ska dock ta en paus om nån timme och dra ett träningspass och sedan kolla efter ett par nya löpardojjor. Mina nuvarande börjar bli sleeetna och har ingen dämpning kvar och det är ju icke så bra för de små knäna.
Ska även kolla ifall min lilla balklänning kommittttt :D:D:D:D och fixa en fluga i samma färg till adam!

asså nu känner man LÄNGTAN people!!!!!!!!!!!!!!!! till att vinka skolan ett stort fett gooooodbye och börja leva på riktigt! Längtar sjukt mycket till Nice i Frankrike som jag ska till i sommar med, med adam. Två veckor helt för oss själva i värmeeeee.. oh shiet..
Näe, nu måste jag som sagt plugga Nk.

have a great monday!

bilder från i lördags då jag, päronen och siggeson var ute på en promenad på Svinö!

ääääääälskliiiiiiing, så söt!!!!!!!!!!!

pappa letade efter lik, sa han? -_-


och här såg vi en skylt pappa gjort (han har ju en reklamfirma). Ni kan se "skyltreklam" där nere i högra hörnet! lite kul när pappa jämt ska visa sånt haha, han lyser upp som ett litet barn.
"titta titta, ser ni något speciellt med denna vaaaackra skylt? (a)"
man ba jaaajaaaaa

tatueringar

förresten är jag grymt sugen på att göra en tatuering!
nu snackar jag inte om någon stor blaffa som jag sedan kommer ångra, utan en söt liten sak. Ex. ett hjärta, mitt namn i nån fin stil eller en betydelsefull mening. Har börjat kolla upp lite fina meningar redan faktiskt, men det ska ju verkligen kännas click click POW när man hittar den rätte meningen. Detta pow:et har inte ännu uppstått.. 

min syrra har fina tatueringar. En stor orkidé (tror jag he he?) i rosa på axeln som är rätt avlång, med en söt liten inspirerande text under. A thing of joy, is a thing of beauty tror jag det står!
Hon har även en stjärna med 6 hörn som representerar oss i familjen, och därunder har hon nu tatuerat in Honor thy father and thy mother. Vilket jag tycker är riktigt fint!
Min bror har också en kom jag på nu.. Det står Abuelo skrivet längst med sidan av magen, fin! Den representerar våran morfar som har haft ett tufft liv.

nu ska jag fan leta vidare asså så jag äntligen kan bli en tatuerings-ägare.. ;)


fredagen var toppen och lördagen blir likaså!

km igår med becca emelie o linda var hur kul som helst! en lagom aktivitet på en fredag he he
"Becca och jag hade snyggaste lirarbilen till stan verkligen. Och musiken var slående!!" haha, internt.

nu har jag precis ätit frukost i min ensamhet då päronen sover, och så ser jag på Amazing Race. Det är massa lag som besöker typ alla länder på denna jord och gör uppdrag och de som kommer först vinner 1 miljon dollar. FAN vad jag hade velat göra det! hade varit så stört KUL och HÄFTIGT!
men de är väl ingen realistisk dröm så en jorden runt resa i framtiden får "duga".

nu ska jag vara duktig och plugga lite på engelskan och naturkunskapen och sen ut på en joggingrunda möjligtvis, för att sedan brumma iväg till vissefjärda för lite fest hos adams mormor. God mat och trevligt umgänge med en fin familj! the loulis!

hejdå på er


positiv energi, tack!

jag har kommit fram till att det är så sjukt härligt att jag inte alls fokuserar eller lägger ner energi eller tid på folk som enbart Tar och inte Ger någon energi tillbaka.
Jag har slutat låtsas gilla de människor, som jag faktiskt inte alls känner något för eller passar ihop med. Jag tror det är väldigt viktigt för alla. Att umgås med de man faktiskt tycker om och känner att de ger något tillbaka till en. Folk som snackar skit och pratar bakom folks rygg, är ju ändå inga man vill ha o göra med. Sen vill o kan jag inte påstå att jag är den verbala-ängeln alltid, men inte snackar jag bajs bakom mina äkta vänners ryggar minsann! Mycket viktigt. Jag har även slutat (så gott som) att göra saker som jag inte själv känner för. Tvång och massa måsten funkar inte längre. Ingen kan tvinga mig till någonting. Det är jag som ska må bra i slutändan. (tänk så ni med)
Så tack och hej leverpastej!


nu spänner jag upp de härliga näsborrarna en gång för alla he he

intense-day

intense-day. lets just leave it at that..

massagen idag var s.k.ö.n! ska boka in fler tider där det är mer ryggfokuserat för denna gången var de ju helkroppp men det är ju RYGGEN man vill fokusera på!!!!!! tydligen har jag en spänd rumpa efter all löpning och NO stretching så om jag bara släpper lös rumpan lite (let it looose), ska tydligen ryggen bli bättre! haha.
utv.samtalet idag var som vanligt; b.o.r.i.n.g. och ah, nä, som man kan förvänta sig helt enkelt.

imorgon väntar ett kundpass med klipp & sling innan vi slutar, vid halv fem och då blire träning och sedan naturk.B plugg. Prov next week. INTE ok. Det handlar fan om lillhjärnan o barken o nerver o radiovågor o har massa svåra uträkningar och all möjlig skit. Kan det inte snälla handla om blodkroppar och sjukdomar igen, som iaf är intressant.
aja, nu är det oboy & jersey shore time.
puss på er


planering

för att komma ihåg och få det svart på vitt. (får lite ångest/panik annars om det känns rörigt eller oplanerat)

-utv.samtal 09.00
-massage 11.00
-intervju med syster till hennes skolarbete (?)
-hinna kolla mässan (ey becca hur blire?)
-good meeting kl.16.00-18.00
-eng.läxa ;förberedelse inför nationella
-hem o beställa lite smått o gott med becca :D men för att folk inte ska FREEEAK out skriver jag inte ut Vad, här he he känns bäst så efter alla galna rykten man får höra ;)

sådär iaf, puh. Gillar när det känns strukterat. Don't you?


tittut


slut på tisdagen

tjalalala
helvete vad mina fötter v to the ä, to the r, to the k, to the e, to the r! (värker)
en hel dag på salongen i converse är väl iiiiinte direkt det mest ergonomiska, och sen spinning på det!
äe, jag kan lova att jag är tacksam över massagen som väntar imorgon. Mina fötter väntar på sitt halleluja-moment.
mamma blev btw jättefin idag med slingningen och toningen efter. Adam blev snygg han med, med det nytrimmade skägget och det ännu kortare håret.

Imorgon är det dags för högskolemässa, men jag tror inte jag hinner med de faktiskt.. tyvärr. De hade varit intressant o gå på ändå. Men man vet aldrig!

Nu ser jag på Desperate Housewives och tar det lugnt helt enkelt. Sköntttttttt, och ovanligt. puss på er!


dagens klädval.
gina jeans
hm linne
carlings skjorta
och converse!

massage

min underbara mamma har beställt massage till mig på onsdag, helkropppppp 50 min!! åh så jävla skönt det ska bli. Älskar HÅRD massage så man känner sig mörbultad:D Är helt död i rygg, lår och fötter också sen allt ståene arbete, löpningen och klippning osv. Så be jealous!!! hihihi
på onsdag ska jag även ha mitt livs sista utvecklingssamtal i skolan. Nästan ännu mer underbart än massagen.


frisörsnack

hejsanhejsan
dagens klädval kan väl va kul o visa tänkte jag. Så här nedan ser ni moi idag. 

Iaf, idag har jag varit o övat permanent på skolan, klarade ett helt huvud på 29 min!! alltså hela 16 minuter över. Det känns fettskönt att ha farten, men nu är det detaljerna jag måste börja jobba med.
vad mer? jo jag har klippt skägg!! kul vare, specialll liksom. Så är det någon där ute med minst 1cm skägg, kom till mig så ni kan ansas lite :D behöver öva tills mitt delprov i maj nämligen så det vore jättetacksamt :)
behöver fler modeller till andra saker med. Ex. festfrisyr, damklippning, herrklippning med finish, oxidationsfärgning (alltså färga er utväxt som måste vara på minst 2 cm o lite gråandel he he..) vad mer.. var nog de!
Imorgon har jag mamma på sling o adam på klipp o skägg, som han varit snäll o sparat ut för min skull(a)
men hela förmiddagen är ledig så pass på!



rullllirull i skolan


trött

Livet har verkligen sina ups and downs, verkligen inte alltid en dans på rosor. Denna veckan ska jag försöka finna mig själv och sen känna efter hur det känns.
imorgon blir det att öva permanent o uppsättningar i skolan med becca innan jag drar till praktiken. Lång dag med andra ord. Egentligen är mitt psyke inte riktigt redo för det, men det gäller bara att keep going strong i guess. Sen får man se hur länge det håller.
Nu ska vi se Solsidan och efter det BigBrother.. BB.

hej på er


dagen

tack min stora syster för kommentaren hihi! hälsa din boy där på gotland!

IAF, idag var jag och MIN boy på stan o kollade runt lite. Jag skulle bara köpa ett puder (världens tråkigaste sak att behöva köpa, och ett läppglans ifs) men adam hittade en munkjacka o as-softiga shorts. Och sen drog vi till ricky & johanna o kollade på den nya lägenheten de skaffat på ängö... GRYMT FIN! (åh vill verkligen också ha ett eget place!! )
dem var som en liten söt vuxenfamilj med barn och egen lägenhet o stod en barnvagn nere i trappuppgången och så skulle ricky iväg på jobbet hihi dock var han ju inte så glad för de he he ;)

här är jag i stan iaf (otroligt glad? nästan high. näe men adam var rolig) för tyras fina byxor! puttisnuttifnutti-söta


melodifestivalen

riktig myskväll har jag o mamma här hemma!!!!!!!
tänd bräsa, melodifestival, fint inrett vardagsrum hihi. Detta i en kombo blir helt enkelt BÄST!



visserligen är ju inte melodifestivalen i klass1 nu för tiden men ah, är det tradition så äre ;) hejar nog på Danny faktiskt va! aaaabsolut inte för att han skulle vara snygg (ysch) men för att han har tagget!

ögonbrynsfärgning + zongel


sitter och färgar ögonbrynen. Man vill ju ha dem mörkast och markerande längst fram på brynen liksom men fan det blir ju aldrig så. Tydligen sjukt glest med strån där eller!?
iaf, visst är det sjukt tråkigt när folk sover bort dagarna o man sedan inte hinner göra ett skit på helgen för exempelvis affärerna har hunnit stänga o det fina vädret har gått i moln osv.
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHH aja.
nu blir det att lugna ner lårmuskeln med att smörja in den med Zon-gel i hopp om förbättring.

ikväll, melodifestivalen.



utmärkt kväll!

hemma från middagen, som förövrigt var jättetrevlig! lägenheten "was to die for" hehe och jättegolligollig hund:D o god mat! 10 poängare kväll typ då ju med andra ord.
dock var det sjukt varmt med alla värmeljus he he.. så när becca o jag kom ut skrek jag "the aaair is so cleaaar" och fan vad kul vi hade där nån minut tills vi båda fick slut på luft och lät sådär nöjda båda två med en utpustning typ, haha!
nu ligger jag i sängen o ser på american pie the wedding, lite rolig faktiskt. Ligger o vilar mitt ben som jag fan måste ha överbelastat av all träning för det typ strålar ut när jag är i vissa lägen o är skitjobbigt. Ändå gick bodypumpen bra idag, men efter vid löpningen, aj.

aja, imorgon väntar en mysig dag med adam!
här är en liten bild på becca emelie o mig för ett tag sen tihi!


FREDAG!!!!


ingen perfekt dag idag direkt. Men efter mycket om och men har jag iaf bestämt mig för att den ska sluta bra.
Ska på 19årsmiddag för linda klockan sju ungefär på ängö med några i klassen, trevligt!
o efter det UTGÅNG!!
nej ;) ingen utgång. Efter det; GÅ HEM :D och mysa med mina päron och doggy i soffan, framför en brasa förhoppningsvis! mysigt. Har kommit in i en mysperiod just nu. Inte alls festsugen o taggar typ ingenting, vill bara mysa he he.. men det ändras förhoppningsvis. Eller får jag spara festhumöret tills stlmhresan och balen o studenten ;) lär ju behövas en del partyspirit tills dess!!!

har även blivit erbjuden ett sommarjobb, som frisör och OM det vore kul eller! men nackdelen är att det är i böda.. och där har jag ingen lust att spendera hela min sommar faktiskt. Får fundera..

nu ska jag iaf fortsätta läsa min hemska bok om reality och sedan måste jag fan välja ut nån outfit o fixa de bedrövliga håret.. ska slå på stort ikväll med en toffs aka ponytail <3




torsdag

tre bullar såhär på kvällskvisten med ett glas mjölk, raowr! till halv åtta hos mig dessutom!! världens bästa kvällsprogram.

imorse orkade inte jag med engelskan helt ärligt så jag och adam hade sovmorgon ihop. underbart.
sedan bjöds det på ett gymcirkelpass på malkars på idrotten, det var emma i klassen som höll i det för det var hennes egna lektion. Grymt bra pass! blev swettti

idag har det förresten varit ett riktigt busväder vilket gör en så sjukt opepp till allting. DAMN. Kundpasset idag i skolan var också lite sisådär för först kom in min kund så jag fick ringa o jaga honom, sen fick jag beslutsångest angående ett delprov som man ska göra i maj, o sen fick jag en annan kund än killen som var tänkt och det var ingen superkul behandling. Gillar t.ex. att klippa herrfrisyrer så himla mycket mer än dam.. men visst funkar det med, men när man får göra nåt man tycker är kul känns det alltid mycke bättre med slutresultat o de såklart.
aja :) no complaining, behöver damklipps-kunskaper i framtiden!

imorgon blir det 19års middag för linda på ängö, trevligt! :)


var ingen smickrande ansiktsbild haha.

onsdagen!

okej förlåt, jag har varit dålig med uppdateringen dessa dagarna. Men de är bara för att jag har iphone och då är de så lätt o gå in på allt man behöver via den, o då orkar jag inte starta den bärbara för att typ enbart blogga när jag kommer hem liksom. Men NU SÅ!!!!

idag har varit en lång dag som vanligt. Kl.18.00 närmare bestämt. Men men, jag kommer med större säkerlighet bli någonting här i livet då jag är så van med prestation och tålamod! he he. Får se det så, så jag orkar med.

köpte mig en jacka idag iaf, en vårjacka. Fin/ful/lagom?




jag tycker den är skön&alldaglig men samtidigt lite utstickande med kontrasterna mellan de guldiga knapparna o dragkedjorna till det blå/svarta typ. Den är även lite längre baktill, assss you can see maybe perhaps. Jag Gillar den iaf!
nu ser jag på halv 8 hos mig och väntar på adam. Jag saknar min pojke! visst är det underbart med pojkvänner btw alla ni som det har där ute? en bästa vän samtidigt som sin alllllra käraste, finns inget bättre faktiskt. Att vara singel kan dock vara kul såklart, men i längden.. näe. Nothing for me!
men men, nu ska jag inte vara blödig för kärlek he he, jag ska ist göra min lilla hemläxa. Längesen man hade läxor!!! :o typ kul nu!? DÅ var det ett braaa tag sedan.
(vvissssttt ja faaan.. engelskaläxa tills imorgon. Fuck, i forgot. Inte lika kul med läxor längre.)


projektarbete

svar till anonym; din kommentar sög!

håller på o jobbar med projektarbetet nu, segt. Men det går framåt och boken är beställd så det är naaajs! blir gutt o få hålla den sen och ba "this is what we've done, YEAH". För dem kommer bli asbra!
Vid halv två ska jag iväg på hemligheter och efter det göra alex fin, och träffa min adam.
pusshej

husvisning och nya skor

hejsanhejsan
här sitter jag och är ful som få


och har precis varit på husvisning här på lindö. Jättefina nybyggda hus så dem kan jag faaaan i mig rekommendera, men bara om ni är ett barn i familjen då de bara fanns två sovrum (ett till päronen o ett till er då). Det var ju det som var lite dåligt nämligen. Men annars var huset fullt av stora upplysta fönster som gjorde huset jätteljust o härligt! och tre våningar, den tredje våningen var skiiiiitfin. Fanns en balkong med stora glasfönster ut till den liksom och högt i tak och en kabin. Ligger på 5 mille typ, men de är de värt.

IAF, nog om det. Började ju låta som en fastighetsmäklare som ville sälja.
köpt nya färgglada vårskor! som kommer vara supersöta till ett par ljusa jeans eller jeansshorts, looki!


ikväll ska jag och becca iaf brumma iväg i pappas till fstan där massa tjejer väntar för partyparty och sen kanske harrys eller palace.. där man kommer in satt säga ;) men vene om jag kommer palla utgång, så blir kanske bara lite roligt hos tilda! hoppas er lördag är bra, puss!


nya jeans

justja, köpte två par jeans idag. Ett par ljusa och ett par svarta, båda med dragkedja nertill. Ska bara mixa & matcha dem lite här hemma o se om dem känns bra, känna av feelingen i jeansen liksom, då behålls dem ;)
orkar tyvärr inte ta bild nu.. :/ men ni lär se dem på någon dag.

skön torsdag

hejski!
fan vad skön torsdag det varit idag (bara en dag kvar tills helgen!!!! skönt). Efter en liten stund i skolan drog jag hem o åt lunch och sen bara BUMS Sleeping in the soooofa i 2 o en halv timme. Vaknade sedan och mamma frågade om jag ville med o mata fåglarna o gå lite med hunden hihi, klart man vill!



puss på mamma från siggis

nu kom jag nyss hem från innebandy med pappa o vi var bara sex man så vi hade inga avbytare liksom. Trodde vi alla skulle dö, men de gjorde vi inte he he. Var faktiskt inte så farligt som jag trodde de skulle bli.
Nu väntar jag på älskling inne i vardagsrummet med mamma o pappa, tittandes på Indiana Jones.

Bilder på mig från idag!


casual


spännande onsdag

svar till hanna: ja in på salongen o boka bara! fråga efter mig, sofie FFFF hihi. finns nämligen fler sofie där. Så kollar damen bakom kassan när jag har lediga tider :) måndag-tisdag. see you :)

hej på er
lång dag idag som vanligt. every day's the same.. looooong. Så nu vet ni att jag är bitter hehe, pga det. OCH pga att adam inte sover hos mig inatt. Men imån är han min igen.
Ska även spela innebandy imån efter skolan med pappsi och innan dess så bjuds det på frisör DM. Ska heja på riktigt mycke på oss larskagg frisörer ;) we're the best you see.
vad mer har hänt denna spännande onsdag?
jo, mamma har bakat sockerkaga. Aldrig fel. Inte den roligaste bakelsen kanske men ah.. kunde ju varit lite mer sting i den gamla hederliga sockerkagan. Agree?

puss på er! nu ska jag titta på den fina brasan pappa tänt, o drömma mig bort.. *dröm dröm* ......drömmer.

RSS 2.0