ja herregud..

jag blir riktigt ledsen när jag tänker och ser tillbaka på alla dem åren som jag sett mig själv större än vad som är acceptabelt. Jag har uteslutit så himla mycket bara för att jag tänkt "nej, det gör det bara värre" blabla. 
Men fan, på dessa bilderna ser jag NU att jag inte alls var stor och att jag inte alls hade behövt skämmas över att gå på stranden på Cypern looking like that.
Det är så satans synd att man alltid ska förstå allting i efterhand, efter att man redan mått skit så himla länge.
Vill så gärna må kanon jämt men det är svårt när jag nu är större än någonsin förr.
Att vi tjejer ska bry oss så satans mycket!!
ska försöka skita i allting nu och bara ha askul dessa baldagar & student. Vad gör lite alkohol exempelvis i längden?
(trots att jag för 3 min. sen skrev att jag inte alls var stor på dessa bilderna, har jag liksom nu redan ändrat åsikt ha ha.. jävla huvud vissa av oss har va?)





sneakpeak

stan idag en stund med adde & ricky. Klippte sen både adam & shan och min första riktiga tabbe hände :D
jag ba "är du SÄKER på att det är rätt millimeter inställt nu shan?"
och han ba "jadå! kör på ba!"
*raaaaaakade*
och shiet, vad det blev SNAGG i nacken hahah! försökte rädda det med att klippa in det snyggt med det övriga i nacken men äe, hopplöst typ haha, stackarn!! inför balen imorrrn liksom.. men hans fel faktiskt......... jag frågade och löd bara (H) aja.. nog om detta..

imorgon blir iaf en kul dag :) allt är klart och ska fixa frisyren på backstage redan vid 10 : )
vi seeees
puss på alla !

sneaaaaakpeaaaak




ahapp

utväxt borta. skönt.
ingen balväska fixad. oskönt. Så IMORGON gäller de!!!!!!!!!!!!!!!! asså annars är de ju panic.
ska iaf testa lite balfrisyrer då med hagel på min salong, spännande!
även grilla på kvällen @ fstan. Myspys :) var ett tag sedan.
what more to tell.. äe inget typ. Min dag har inte varit så händelserik.
Egen hårdvård, Fixat Okke & Alex inför balen och studenten i håret och tränat en stund med becca. that's about it.

just ja, imorgon väntar mig ett stort fett IG. På småföretagande, bokföring. Jävla äckel ämne :) och jag har accepterat det redan nu så inte smällen blir så hård ha ha. Men men, man kan inte vara bäst på allt va ;)
även en pinsam engelska redovisning angående Hollywood. SÅ förberedd.

har dessutom inga bilder o visa er idag pga att jag är på moderns dator. Ellerjo fan, en gammal cypern-bild då jag bara ville hem hem hem för vi fick några extradagar där pga vulkan utbrotten och jag blev helt anti haha. LUSTIGT NOG. Men blev rastlös x 1000 och började väl lessna lite på mammsen & sistah ;) såg iaf självmordsbenägen ut, tyyyyp.






igår

jag igår (klockan är 00:10)


natti!

rubrik

ey, varför minskar ni mina små läsare?.. (har jag förolämpat nån av er LR?) neeeeeeeee. så komsi : )

fan vad jag längtar till torsdag nu alltså, för då har vi egen hårvård i skolan, och då ska min utväxt väck och en kall nyans fram! att vara lite extra fin inför bal & student känns brao:D

tog hem min balklänning idag och provade den med skor och förhoppningsvis den väskan jag vill ha (den sitter iaf som en smäck klänningen, wie! jättenöjd.) så nu är jag rätt redo ändå tror jag.. eller... har ingen bra eller rätt smycken ännu men jag är optimistisk angående att jag finner det i tid HE HE.. he.

har även klippt jacob idag, blev en ny frillis för killens del, kul!
men nu ska jag se klart på desperate housewives och fortsätta undra var i helvete päronen tog vägen för 2 timmar sen? jag borde lära mig lyssna.

 


finis väska

glad över min nya lilla väskis jag köpte idag! ni vet väl att rosa är världens bästa färg?
Iaf, har haft en kanondag på salongen. Kund,kund,kund & en trevlig lunch med min beccis. Spinningpass nu ikväll och en god måltid.
Ser nu tv och myser med mamma, skönt.
Imorgon, salong hans&jan och hämta balklänningen. Staggs bal är ju på söndag!!!

skadeglädje gentemot beccas lillebror

Vart ifrån kommer väskan?
den är från H&M men det var den sista minsann : ) hihi fanns däremot en svartvit och en gulblommig!

jaha tjena på er alla, fan vad jag är flitig här bakom tangenterna! PERIODVIS he he.
Sitter iaf här hos becca och har tjattrat och skvallrat hela kvällen så nu vet vi allting om allt.. ;) och så sa hennes lillebror att han skulle ut o gå, jag ba what random? kl. halv 10 liksom, halv mörkt ute. och så BAM, började det regna och blixtra, det var lite kul och sorgligt (A) så snart förväntar jag mig en dygnsur marcus innanför dörrn :D BLIR KUL <3

aja, mindre kul att jag tog mina nya vita converse hit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ska cykla hem barfota helt ärligt.


bild från valborg!

soft

livsnjutare!



ett svar & söndagens inköp

"Vad har du för foundation, och hur sminkar du dig? Du sminkar dig väldigt snyggt :)"

tack! glad jag blir! : ) här kommer svaret.

1. foundation second skin från maxfactor. Innan smetade jag in hela fejjan men nu tar jag mest runt näsa, på haka & vid pannan liksom. Eftersom vi är så bruna o fina nu people :D

2. puder. Ett ljust & sen lite solpuder på det.

3. vit kajal så man får större ögon! diggar verkligen inte svart kajal, då jag hade det under min fjortis period i lindsdal ha ha.. förknippar det med det nu.

4. ljusljus guld/brun aktig heh, ögonskugga. Lite ljusare inne så det öppnar ögat ännu mer, och sen lite mörkare på globen liksom.

5. mascara.

6. ögonbrynspenna.
Dock har jag färgat mina små bryn nu så de behövs fan inte längre, asskönt. Bara lite form som jag möööjligtvis fyller i nu.

7. rouge.

8. läppsyyyyyl <3
Guds gåva till männskligheten aka mina läppar.

SJÄLVKLART föredrar jag dock bara fokus på ögonen nu när solen är framme hihi

sådär då, nu tänkte jag ist visa mina inköp denna söndag.


två söta klänningar (som knappt syns gentemot sängen ser jag nu hihi men dem är assöta iaf), stilig kuvertväska, finigt skärp & ett par nya converse.
Mamma gjorde ett försök i att tvätta mina dåvarande men ack ack what a big mistake.


kanondag!

haft en kanondag med min älskade vän fanny hammarström idag. Vi tog en ASGOD chaitlatte (?! trodde bara de fanns goda på espresso bar efter många misslyckade försök i att hitta en här i kalmar) så jippiyey vad glad jag blev hihihihi
pratade om allt mellan himmel&helvetet mohaha.. och kollade lite i dem få affärerna vi har här -_- (im so movin out from this place as soon as i can) och sen mötte jag upp adam & okke på selvage. Och nu sitter jag här och bloggish hos adam, men efter det blir jag nog utknuffad för han ska iväg nånstans.. så jag ska blogga långsamt..........

5min. senare.
äe jag får väl bege mig.

bruno mars

ser mina dos studentklänningar liggandes i soffan varje dag, för att jag ska kunna välja mellan dem.
Men nu är de bara 24 dagar kvar som de kommer ligga där, he he. Men färre skoldagar som tur är.
MÅTTE DET GÅ FORT.

och satan vad snygg han bruno mars är, ser jag nu på mtv! när han sjunger att jag är beautiful just the way i are, och när han ser mitt ansikte är det ingenting han vill ändra. KÄNNS BRA.


för övrigt är min klass & andra klassen påväg upp till sthlm nu för att gå på stan, se loréal & goldwell presentationer & bara umgås. Detta hade såklart varit en rolig grej, men jag känner att bal & student som som sagt så snart är här, blir lika kul det! Nu när jag ändå inte var så sugen.
SÅ jag behöver höra någon säga till mig att jag valde rätt????????!
och just ja, någon mafu? kommenterade o undrade om jag hade någon mail man kunde kontakta mig på, men ne, tyvärr :) facebook (Y)

grattis mamma på födelsedagen <3

" Sheer Cover, hides all of my imperfections" - OK. haaaaaaaaaatar reklamfilmerna på tvn angående alla satans saker. Smink, träningsredskap, uppblåstbara sängar, dammsugare osv. Och alla reklamnissarna är alltid så stört cpöverdrivna och man vill ju bara slå ihjäl dem.

Iaf, beccas operation (inte så allvarligt som det låter som tur är) har iaf gått bra och hon är redan uppe o springer säger hon hihi, så det blir kanske mys hos tjejen ikväll!
efter att vi firat mamma som fyller år idag : ) grattis VACKRA älskomor!
jag menar, kolla bara in puman som ändå nu är hela 46 år? jag klippte & stylade henne såhär fin igår!



förresten, har jag nämnt förutom på facebook då, att jag fått lite extrajobb på malkars? det har jag iaf och det känns superkul! det hade dessitom varit stört roligt att exempelvis hålla i spinningpass eller något liknande i framtiden, så det hoppas jag på :D (att jag kommer våga he he)
striked a pose.


glad!

lite omväxling idag, varit på Hans&jan på Giraffen ist för Backstage på Baronen!
gud vilken mysig & trevlig salong : ) skulle lätt vilja jobba där alltså. Förstå mig inte fel, jag gillar Backstage också! men denna var så kul med Drop in kunder och alla var så trevliga & jag fick tillomed 50 kr i dricks av en man som blev så nöjd och så sa min "chef"  Jan, "får man verkligen vara sådär duktig som elev : )?"
:D:D:D:D antar att man får de(a)

sen drog jag och Becclo och tränade. Inte världens bästa pass men ändå okej : ) hihi kul att becca var med på gymet igen!!!! var ett bra tag sen! först var hon ju i napa den busen, sen asmega sjuk och sen.. lat? HEHE <3 men nu är hon med mig igen, wiiiie. Dock försvinner hon imån igen ett tag -_- men lycka imorgon älsko-gumman!

aja, what more interesting to tell you guys..
Adam kom just förbi, helt ovetandes! roligt roligt. Han sitter nu i min vit & rosa blommiga morgonrock som han själv frågade efter, hahah
aja, imorgon är de onsdag & en lång dag igen. 08.10-18.00. Yey : )


sthlm!

hejsan på er !
tänkte ta o visa lite sthlms-bilder om det kunde vara intressant? : )


här satt vi som en ankfamilj i en stor buss vi hyrt dåja


vi drog ut och åt på en restaurang i Gamla Stan och jag posade sönder med skev nacke


me and sister


me and my adde


log som en liten nördis : ) skulle ut o shopppa!!


hittade ett par assöta rosa skor men njae.. köpte ett par andra hihi


tog en paus påväg hem tyyyyyp


blev sen stört glad


åt på donken och adam la hans "naturliga" smile


och jag bad till gud


hängde lite i en hög park


vi skrev ett hejdå-meddelande till personalen : )




HEJDÅ

HEJDÅ!!!
nu lämnar vi kalmar för helgen. Hade varit så stört jävla skönt o lämna allt liiiite längre & slippa lite saker va, men detta får duga ;)
nu ska vi ha det sjukt bra iaf!
middag på JT Restaurang, shoppiloppi & så ville simon festa ikväll.. får se hur de blir med den saken.. måste ju vara PIGG till imorgon!!
nu ska jag sätta mig i minibussen vi har hyrt och sova, klockan ringde 06:20, that is not okey my friends. Och Adams ringde 08.10 ?! vad det var om, att han ställt den tidigare än mig, de vettetusan =)

bye :D

hallelujamoment

Just nu inväntar jag iaf adam, men det verkar ta en jävla tid o ta sig hit.. vaaaaaaaaaaaaaaaaaarenda gång. smisk!
men det är OK för nu kom han :D
var nyss ute o sprang 40 min med en störd träningsvärk i rumpa o lår, så när jag såg huset & la mig på marken, var det halleluja moment!




he he

men äe, nu ska jag kolla vidare på "klockan åtta hos stjärnorna" och myyyyyyyzaaaa
toddiloo


:D:D

bokade napa-resa igår med beccilicci, fanny, nina & lotta!
massa lindsdalare som återförenas, de trodde jag då aldrig! men de känns bra :D så i augusti drar vi : ) askul ska det bli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! blir typ en belöning på de rätt så tuffa jobbet jag ska utföra i sommar liksom: )
plus att jag och adam kanske ska till Nice i France och vara där i 10 dagar :D jippieyey!
OCH på fredag drar jag till sthlm ju :D
och så fick jag ett nattsms om att "imorgon ska du få en liten finis present, så du kan vara finis i sthlm ;) (finare)" haha

men nu ska jag inte malla mig mer he he ska däremot göra mig iordning.
puss hej!


tisdag

holabolla
smällt i mig lunch nu innan jag ska tillbaka till salongen, mm flingor med banana och mjölk<3 det är verkligen något från alla de olika näringsämnena :):):):) eller?

är fullbokad idag så de är ju najs, fick även frågan "varför har du inte frågat om du får vara här i sommar?"
JA VARFÖR HAR JAG INTE DET? jag är ju dum. Jag har bara tagit för givet att det är fullt typ.. hm.

sen så smsar becca STUP I KVARTEN om "vi måste boka resa nu sofie, vi preliminärbokar nu, nu går vi o kollar, komsilomsi" haha lilla gumman liksom, så tagg <3 jag med dock, tro mig. Men det ska ju passa osv med.

aja nu ska jag göra en liten grej o sen är de klipp och slingdags!
puss alla :)

bläblä

köpt lite finissaker denna dag, samt lämnat in balklänningen för att bli uppsydd dårå.
ska nu iväg o träna, bläblä hejdå
faaaan vad jag är på BAD MODE


tankar


TJA här sitter jag och posar. Det är rätt lustigt egentligen att man kan se så "perfekt" ut på utsidan,
och då menar jag inte utseendemässigt nu people så chilla, UTAN jag menar att man kan se så lycklig och oberörd ut och som om ingenting är fel.
När verligheten är att miljontals saker finns i mitt huvud och att jag stressar sönder angående näst intill, allt.
Men jag är inte ensam så ah, i'll keep on livin. STRONG BITCH LIKSOM.


ELLER?

justja, jag har beslutsångest angående jobben i sommar.

Ska man välja ett jobb där man slipper räkna timmarna för det är faktiskt kul,
alltid har o göra,
innehåller en del stress men när jag slutat för dagen så finns det inte så mycket o göra hihi.. tills jobbet nästa dag igen.
Och det innebär att jag inte kommer vara i kalmar så mycket. Men det är ju bara EN sommar liksom, big deal egentligen. Kan ju vara skönt att slippa BLÅSTA kalmar.
Men det blir samtidigt mindre tid med min adde o mindre ex. gymtimmar med becca som we love

ELLER
Sitta och räkna timmarna för att få dagen att gå,
vara en pain in the ass som folk egentligen helst vill lägga på luren på,
ha tidspress och prestationsångest he he
vara kvar i kalmar som vanligt och därmed kunna fortsätta med sociala småsaker som krögers en kväll osv, vilket blir svårare om jag tar restaurang-jobbet.

jag tjänar ungefär lika mycke på båda, men man har ju +provision på kalmarjobbet.

omg jag kommer fundera mig galen över detta!?


aja, på fredag blir det sthlm med family+ respektive och jag längtar sönder : ) ska fan hitta studentklänning+ skor först o främst!!

onda mage

min maoge är inte ok. vaknat & gått o lagt mig tre gånger med pain nu -_- enough is enough, God.

idag måste jag fixa balklänningen som ska sys upp till en bra längd och kolla resa med några tjejer o göra klart lite läxor samt träna ikväll. Så ah, ni får ha det så bra. Me and my mage går o vilar oss nu.


jobb

tjolahopp!
jobbat idag på golfrestaurangen. SATAN I GATAN VAD STRESSIGT DET VAR. bombnedslag av folk på en gång!!
åh vad jag älskart ;)
att alltid ha o göra, kan det finnas nåt bättre?!

nu har vi iaf ätit grillbuffén och haft det najs i solen!
senare väntar en löparrunda här i vfjärda o kolla läget he he för att kanske ha en liten.. spelkväll ikväll? :D

imorgon väntar jobb igen så ni får ha det så bra alla!


liten smygtitt på nya rummet där bak ju!


puss hej!

onsdag

hej! sitter med becca och ser harry potter, den nyaste.. horokrox dit o trollstavar dit. Fan de är så mycke o hålla reda på så jag fattar inte ett skit :D Nu drar Ron t.ex. men jag vettefan varför. Han är arg på Hermione o Potter-stackarn.. Stackars Potter som är så ful liksom : /

Min halsmandel är förresten megasvullen, TOTALLY SWOLLEN liksom. Men bara den ena.. hm. Så jag vetteattan hur innebandyn ska gå imån :( jag som längtat så över påsk o lov o inställda gånger.

OCH så ringde btw GoExcellent mig igår och bad mig komma på intervju på fredag. Rätt kul att dem ringde bara sådär med tanke på att jag skickade cv till dem för fan 6 månader sen typ haha. Dock är ju telefonjobb bland det segaste man kan ha som jobb enligt mig, men det är en tjänst som fortsätter efter sommaren och inte bara uuuunder sommaren, och det är ju en hel del najs.. så länge.
Aja enough about this shit.
Nu ska jag fokusera mer på Potter <3<3<3

här bjussar jag på två fula bilder som jag hittat på beccas dator!!




måndag!

hej!!
kanondag på praktiken. Fullbokad all day long and many happy leenden fick jag! alltid kul. Gjorde t.ex. söta michelle sjöholm fin i håret :* violettröd :D kul med nytt liksom! DOCK fick jag några stänk toning i mitt vita hår så jag blev rödprickig :D haha..
spinnade sedan ett kärlekspass (pga att ledaren michael är så satans underbar) och körde lite efterlängtad styrka som jag inte gjort på aslänge, whhy ?!
imorgon är det dags för praktik igen men den dagen är tom ang. bokningar... sucks. Så titta gärna in :D:D:D

dagens! ny bluuuus som är mucho söt!


träningsredo


men nu är jag nana-redo hihi, så hejohå sov så gott alla!


överskattad valborg

gårdagen blev inte direkt som planerat. Ingen vallen och ingen harrys och inge dans och skakaskaka.. bara alkohol, kyla, kineskorv och bums i säng igen? hur kul? Inte askul.
Hos mig innan med becca var iaf roligt, fnitter*ittor var vi minsann. DOCK TRILLADE JAG I TRAPPAN och la mig på golvet och tänkte för mig själv för att överleva smärtan "det går över, det går över.." men fuck and hell no vad det inte gick över-_- idag är min tå fan bruten. Stackars långa tåsatan <3 haha.. Så nu ska den bums ner i säng och vila, japp.
För imorgon är det en ny dag på praktiken! som förövrigt börjar dra mot sitt slut. Väldigt skönt faktiskt, även att jag gillar de. Men nu vill jag ju ut och jobba o tjäna caaaaash och börja leva lite. Och säga fuck kalmar : )

inga bilder här på adams dator då han lagt över dem alla på sin gigantiiiiiska hårddisk och jag är för oteknisk för att.. hitta.. eller så.
godnatt!

RSS 2.0