damn

kollar igenom lite napabilder från ninas kamera.. asså jag saknar sönder mig efter den resan!! jag hade det så sjukt bra verkligen :'(!! och nu är det så sorgligt lång tid tills man kan göra något sådant askul och asnajs igen.. damn alltså. Rent ut sagt DAMN. Jag kände verkligen 0 bekymmer där nere liksom, mitt psyke var som helat <3 haha (a) och så kommer man hem och ba BAM, trouble on my mind, igen. Men äh, ska inte deppa ihop totalt.
Jag kom ju trotsallt hem till min älskade igen och min succéfamilj :)

btw så kollade jag o adam upp lite norge-info idag jö. Satan vad vi ska iväg alltså. Letar nu boende.


laddad!

hey people!
fan vad jag sitter här i morgonfrilla och softarkläder och är superladdad!! rockade min morgonpromenad imorse, rockade gröten, rockat mitt nya cv, rockat min teliaräkning och ska nu rocka vidare till solariet med mamma.
Hon börjar känna sig lite.. "skrajj", nu när min pappa gått ner så mycke i vikt o blivit så fit o fin och alltid är som en blixt. Så nu tvingar hon mig att klippa till hennes lugg, göra blonda slingor och gå och sola tsm med henne så hon får lite färg. HAHA söta mammsen liksom. DU ÄR REDAN FIN SKA DU VETA! lång o smal o blond o blåögd och pratar som maria montazami, what more can you need? :)

aja, nu ska jag bege mig dårå som sagt och sen väntar af med älskling. Ska kolla upp lite norge-info, och sedan lämna cv:t till ********.... ;) HEJDÅ!



inspiration

efter ikväll; inge mer onyttigheter. Ska börja träna flitigt igen, som jag alltid brukar. Och må bra igen. Jag ska träna upp kondisen igen som vanligtvis är grym men efter en suparvecka och sjuklingvecka lär vara i bottenklass. Även bli beefen nr1 på pumpen. Jag som älskar pump liksom.. nu är jag nervös inför den, whaaat.
Ska även sluta skippa måltider och verkligen äta regelbundet. Det är ju inte ens svårt egentligen, det är ju bara soft hehe. Att äta oftare är ju bara askalas? älskar ju mat så. No more skipping, för att sen äta något skit som glass, bröd osv.
Läser en riktigt inspirerande blogg om en tjej som haft både de ena o de andra och verkligen nått botten, som jag så många gånger, men nu är hur fin och bra som helst. Ska fan bli som henne. När jag känner att jag lyckats, då skriver jag ut hennes blogg. Inspiration!



today

hey readers! lovers and haters.

kör en "dagens".


DAGENS VILL HA
: pojkvän liggandes sked bakom mig.
DAGENS KLÄDSEL
: jobbkläder innan, men nu mjukisbralls, linne och hunkimunki tröja. Softar ju ;)
DAGENS SMINK
: kajal, ögonskugga, mascara.
DAGENS FRISYR
: utsläppt i mittbena.
DAGENS HÄNDELSE
: inte en enda golfare på restaurangen idag, så jag slutade efter två timmar, big händelse!
DAGENS LÅT
: taio cruz & ludacris Bad little girl. En napaclassic 2011..
DAGENS PLANER
: jobbat, dra hem till kalmar och kurera mig till 100%. Så jag antingen kan party imorgon eller träna.
DAGENS SAKNAD
: mammsen kanske, inte träffat henne mer än ca 20 min sammanlagt från när jag kom hem från napa men på direkten gick o la mig med adam och vaknade och tåg tåget på morgonen 08.00 och hann inte träffa henne då heller he he, mammmmaaa iii miisss yoooou
DAGENS DUMMASTE
: hosta-jäveln
DAGENS DROG: jadu, inget hittills.
DAGENS ROLIGASTE
: när jag sjöng på en gammal melodifestival-låt "förlåt mamma förlåt, jag har absolut gjort fel" blabla. och adam gjorde om den till sin egna version.... hahah
DAGENS FAVORIT
: frukosten
DAGENS KÖP
: inget
DAGENS GODIS
: inget ännu, men igår. ojoj.
DAGENS HUMÖR
: jovars!
DAGENS ORD
: bajstass

happ, och där var listan slutt. Hoppas nu brultalt på att jag får napabilder från nina imorgon!!!!!!

uppmärksamma golfare

värst vad golfare är uppmärksamma nu för tiden.
Igår sa en när han handlade av mig i kiosken ba "jaså är du här nu, du brukar väl vara på malkars? innan var du på nordic. Det är så svårt o missa dig med ditt blonda långa hår" blabla. jag ba "jaså vet jag vem du är heh?" svar; nej.
och idag sa en annan när han skulle beställa en dagens ba "du hostade när du cyklade till jobbet imorse"
jaha?! jag blev helt ställd av den lustiga uppmärksammelsen så jag svarade nog inte ens.
Oh well.
Idag ska jag o addeman köra till emmaboda och get some tan in the solarie <3 he he
träningen får fortfarande vänta pga äckelhostan. Men MAX till onsdag, sen är jag på att igen och har redan 10 pass inbokade!! så laddad ;)


underbar resa

hemmmaaaaa igeeeeeen
FUCK vad mycket drama, fest, alkohol, galenheter, skratt, strandracket, bad och CPbra händelser och vänner napa innebärt! en helt sjukt underbart bra resa verkligen. Längtar typ tillbaka varenda sekund, framförallt så fort jag hör alla låtar på radion som man rockade loss till där nere. Omg.. wanna go back.
(jävligt skönt o vara hemma också dock, missförstå mig inte hehe).
Vakna bakiz som ett svin för att ändå lyckas krypa ner till poolen och sova bakom solglasögonen. Steka sönder, äta en räksallad med rhode island sås och sen festa igen och ha askul. Och lära känna tjejerna man åkte med till djupet typ. Även träffat så sjukt trevligt folk på hotellet. Visst hade vi inte enbart roliga stunder, de kan jag lova, men jag kan inte sluta tänka på exempelvis tuppen som kuckelikuckade när vi kom hem vid 7 på morgonen och tuppen verkligen gal just "GRABBARNA GRUUUS!!". Vi vek ner på marken och asgarvade och detta fastnade på ett asgutt foto med äkta leenden.
Oh shiet.. måste iväg igen. nästa sommar : ) så man uppskattar det till 100%.

bilder kommer senare. Jag var som vanligt glömsk och "pallar icke" när det kommer till kameror. Så ninas och beccas kameror är de som innehåller allt kul! show you later : )

nu sitter jag iaf i vissefjärda, adam spelar playstation (-_-) och katterna springer omkring mer än vad jag mindes att dem brukade göra. Wanna kill em.. hehe närå(a) jag har dessutom en jävla fanskap till hosta. Fräscht!
aja, imorgon väntar jobb igen!

napa!

vinkat av adam precis, som sorgligt nog ska på begravning idag för marcus :/ jag skriver därmed en liten hyllning till dig nu och hoppas du vilar i frid.
                                                      

vid klockan 2 går bilen (bussN) mot växjö och sen flyg vid 17.50 till napa! ROCKA LOSS.
puss på er alla som får stanna kvar här i sorgliga sverige. Hörs om en vecka!



love being a poser


17 augusti

pappa är färdigklippt och resultatet blev mycket bra, trots piss-sugig tugg-sax och sunkigt och definitivt inte tillräckligt med ljus på altanen.
Det måste alltså betyda att jag är bäst as a man-hairdresser. and im not affffffraid to say it :o ;)
Även johanna blev kanonis idag, kortkort! OOOOOOOOOOOOOOOCH så har ricky tagit körkort idag, lilla gubben så duktig du är!! grattis

Ikväll har vi (familjen + min boyfriend och linas boyfriend) ätit middag tsm och pratat om allt som går o prata om. Fan vilken frispråklig familj jag har!! helt stört, haha. Men jag älskart! därför jag blivit som jag blivit i guess.. snackig.

imorgon beger jag mig mot cypern, aiya napa with girls! galen känsla och förhoppningsvis upplevelse.
hejdaaa : )


färdig med packningen!

packat klart, YES!!!!!! vad skönt hehe.
jag har fan mer kläder än vad jag visste (sommarkläder iaf..) väskan är proppis! kommer definitivt inte hinna använda allt meeeeeeen, heldre för mycket än för lite (a)

adam har vaknat nu (13:32 herregud. han kom hem 04:16) och snart kommer lilla mamma johanna karenryd hit och klipper sig igen. Hon fick nog allt lite mersmak på kort hår hehe, så de ska ryka nån cm till. Men det är bara kul tycker jag allt! hade gärna också klippt helt spikrakt av en bra bit, men im to chicken.
kraaooom

rubriker liksom?! vem orkar

gårdagen tsm med soffa & becca var bäst och just rätta medicinen!
så jag antar att det var pga att jag lämnade dem på stan runt halv 4 tiden, som gjorde att jag mådde skit när jag kom hem sen.
Huvudet snurrade, jag mådde ASilla (alltså grymt illamående) och hade nån lustig jävla känsla i bröstet. SEN började det krampa i magen som vanligt.
ASSÅ HERREGUD vad är det med mig?! vad VILL du mig gud!?
jag låg liksom däckad en halvtimme efter att jag kommit hem, tills adam kom tillbaka från sin träning två timmar senare typ. Jag missade mitt bodypump pass som jag hade PEPPAT till och även krögers på kvällen med mina fina. Not ok.

idag har jag varit och tränat redan faktiskt, grymt skönt. För att nu hinna med att lista ut olika outfits till napa imorgon så jag vet vad jag ska packa ner he he (big problem) och dra o handla med mammsen och pussa på addeman innan han drar till visse igen.
ha en kalasdag allesammans!

random bild från barndomen. jag o syrran.



kavajer

btw, VARFÖR får man (jag) inte nog av kavajer?! här hänger 9 st, och jag har minst 4 st kvarhängandes i mitt gamla rum på överövervåningen..

det får vara ett okej beroende ändå.


onsdag

haj
magen står fast vid den vanliga smärtan och jag börjar känna mig ett med den liksom. SÅ SKA DE VARA RIGHT.
Här är dagens face och nyklippta hår, i både den brune hoodien och i den vinröda oversized kavajen.
Jag känner inte riktigt att jag fastnade så bra på bilder idag, men men. "jag orkar inte sträva efter perfektion längre" heh.. eller okej, jag har faktiskt aldrig gjort just det men, ni fattar.
Ska klippa min syrras boy nu (de är förlovade nu btw, kul!!!) och sen in till stan med becca & soffa. Mys.
Ska växla pengar till euro och ah, sen skulle becca köpa lösnaglar... important var det tydligen ;) <333333




eller okej.. denna var inte ens vis-bar. Cut off.


dagen

-ny iphone fixad
-klippt mig
-köpt en vinröd kavaj. Brun hooody. Ljus Jeansväst.
-kollat upp magens fucking problem
-snackat massa med emelie
-fixat mig en potentiell jobbintervju

har kvar:
-löptur
-chill hos becca med emelie anna soffa, myyyyyyyyyyys :*



my webcam is the shit <3

äkta vän och underbar pojkvän

igår kom fanny hit, hon är verkligen en underbar äkta vän kan jag konstantera.
Det finns inte många personer som henne faktiskt. Så otroligt ärlig och snäll rakt igenom.
Så himla tacksam att jag lärt känna henne och haft kvar henne som vän under alla dessa år. Högstadiet, gymnasiet, och nu som vuxna liksom. Flyttar hon till malmö efter vintern som det diskuteras om nu, blir jag allt lite ledsen i ögat..

Jag hämtade även adam på stationen igår efter hans röjande på way out west. Jag var helt fnittrig och lycklig igår så fort jag såg honom. Tänk att en människa kan få en att må så bra och känna en mening med att stå ut med livets alla svårigheter igen. Att få en lugn och sansad och "landad" igen.
Jag har kramat om honom, gått upp ur sängen, för att sen gå tillbaka och kramat honom igen. 
Ska gå ner nu igen.

maggio. nej tack

hejsanhoppsan hörrni!
drog hem en snabbis till kalmar igår med tåget, gud så underbart det var.
tänkte jag skulle se maggio jag med som alla andra, men sen tänkte jag "jag gillar inte maggio. Hon kan stå där o komma, i dont even care."
så klippte jag bror, hämtade ut mitt paket, drog o solade o tränade istället. Var i princip ensam på gymet när jag kom dit. Jag ba Naaiiiiii va läskigt, tänkte jag först. Men det var visst skönt, ändrades min tanke till sen.
Fan vilket axel-pump jag hade i slutet, raowr.
Happ... vad hände mer. Nä, inte mycke fan. Var rätt sent jag kom hem ju så jag var mest skraj resten av kvällen eftersom jag var ensam hemma o sigge skällde o höll på, o då får man ju för sig att massa mördare säkert är utanför o trippar runt.
I survived :)

puss på er!
här är en lökig skum bild från i vintras btw. (maria loulis dator = sådana bilder.)

HÖST

hösten är här. Jag försöker få alla att förstå det men bland annat min mamma, svarar bara "nej det är ju bara augusti, det är en sommarmånad!"
ah men hell no. Det.Är.Höst. Tidig höst.
Detta vet jag pga att mina leder börjar knäcka och jag känner mig klen och ynklig haha. Iskallt överallt!! därför invisterade jag i två tjocktröjor igår. En blå och en röd. Ska ha dem jämt. Tills Maj månad igen!
För jag avskyr fan kyla.. det tillför inget bra egentligen om man tänker efter. Okej, snygga/mysiga kläder, sometimes. Men annars är det bara jobbigt, påfrestande, svårare inom många olika faktorer som t.ex. träning, när man ska umgås med folk, ska göra spontana ex. stan-besök. Man pallar inte pga kylan!!
funderar därmed på att tjata på mamma så hon faktiskt bokar den där thailandresan i vinter som hon snackar om..

Aja, jag är förresten i vissefjärda och har jobbat till 16. Sen dess har jag suttit i soffan, tyckt synd om mig själv pga kylan, fått en höftlåsning, försökt knäcka bort den, kollat på katterna som leker som satan Ö.v.e.r.a.l.l.t. och läst massa bloggar och sett på 4an. Thats it :)
kanske ska ut o springa senare, MEEEEEEEEEEEEN det är ju det här med kylan!!! och sedan fortsätta mitt.. soffhängande. Asså satan.
Jag får helt enkelt leva på minnet av krögers kvällen igår tsm med becca och emelie som var hur mysig o trevlig som helst. Bilderna becca tog på mig o emelie visade dock annat, HAHA. Det såg ut som om vi precis fått reda på notan och tappade humöret och precis skulle bryta ihop typ. Grymt kul bilder.. men dem är i säkert förvar. Dem värsta ;););)



oh well!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bye bloggreaders

TVÅ ÅR!!

idag har jag och adam varit tillsammans i 2 hela år, TVÅ ÅR!! galet för vår ålder om du frågar mig he he.
Det trodde jag aldrig om mig själv när jag gick på högstadiet i lindsdal och var hur ful som helst : ) ATT jag skulle haffa världens snyggaste afrikanska hunk liksom. Men det gjorde man minsann!
och shit vad mycket vi upplevt ihop. (det känns därmed som om två år inte räcker alltså haha)
Och Gud vad du verkligen känner mig till 100%, och vet mer om mig än någon annan i hela denna vida värld. Och jag om dig! Min lilla CB.. eller numera Taylor the creator kanske.

Jag älskar iallafall dig Adam Carl Louli och hoppas och tror på fler år ihop, då vi faktiskt inte tröttnat ännu trots alla smågnabb och slagsmål vi har ;)


du är underbar till mig!!!!

im like woow

1 timme på crosstrainern, musik i öronen och jims värld på tvn.
Gröt, sylt, knäcke med olika saker.

INGENTING nu ikväll, förutom klippa pappa. Och älska min pojkvän.


Imorgon drar han till göteborg för way out west, och jag till vissefjärda för jobb tors-mån. My life's so interesting : ) im like wooow.
(AIYA NAPA kom NU.)

ey, har jag ens visat min calvin klein klocka här på bloggen med sofie fagerström ingraverat på sidan, som jag fick på studenteN? de har jag kanske men jag minns de fan inte, så här har ni people.
love it




puh

hemma i kalmar igen vilket är riktigt skönt. Känns som om jag bara far runt hela tiden, vilket är not so good for my head atm.
Jag somnar och vaknar med samma sak i huvudet varje morgon nu för tiden bara för att jag inte hunnit komma in i mina rutiner igen sen jag var iväg i Nice. Imorse vaknade jag med "ahapp, magen gör ont idag igen, lika bra o somna om så jag slipper känna av det." Och det var det jag gjorde.
Tog dock tag i kragen någon timme senare och gick ut och gick en långpromenad för att rensa skallen lite. Men riktigt färdigrensad blev den inte heh, men bättre känns det.
Ska nu efter topmodel, dra till maxi med mamma och handla lite. Tycker det är mys att följa med mamma till maxi faktiskt. Rekommenderar det ass.. ;)

Igår träffade jag iaf min lilla beccis och vi blekte min fruktansvärda utväxt och drog sedan och solade tsm. Innan dess var vi och tömde beccas spargris på maxi där man kan växla typ, haha. Vi kom med en liten plastpåse med 40 en-kronor, och två snuskkillar gick bakom oss och visslade och höll på, HERREGUD vad är folks problem ibland?! jag blev förbannad och visade det som vanligt haha.
Oh welll.. time for maxi!!


osocial

jobb. Träffade felle ett tag och snackade om allt mellan himmel och jord, mys! saknat den tjejen. Och varit ute och sprungit. Nu sitter jag nyäten (he he) med katterna bredvid mig i soffan och tar det lugnt.
Adam fyller år idag så han kände att han var värd att strunta i jobbet imorgon och dra till kalmar idag och festa oså..
och ja jo, visst, det får han väl vara värd då.. men då får jag tråkigt(a)
men denna dagen har rullat på rätt bra ändå här i lille vissefjärda.

Känner mig dock i stort stort stort behov av att träffa alla tjejerna och festa, chilla, hänga på krögers o gå på bio o ha filmmys och träna ihop och gå på stan och fika och skvallra och ja, fan ALLT man kan hitta på!! känner mig så satans instängd o osocial nu för tiden.
Först borta i Nice i typ två veckor och direkt efter det dra hit och ska nu kanske stanna typ 10 dagar.
omagaaaad..
förhoppningsvis är jag itne ensam om att känna att man inte träffar polare lika mycke sen skolan slutade.


bild från min birthday,

övertid

jobbade övertid två timmar, och det märkte jag inte ens av förnst jag gick hem. Sooooft.
Sjukt många golfers ass ;)
oooooh weellll, klippte just smain, och igår amanda och shan. Jag må alltså inte ha fått jobb på någon salong ännu, men jag har ju typ min egna saloon ändå så, he he.
Nu ska fam.louli äta pizza men jag är fortfarande mätt och absolut inte i pizza-behov så jag ska ut o springa nu ist. Trots min störda träningsvärk i rump och lår sen iförrgår då jag körde bodypump. Men vem klagar..

förövrigt är kattungarna här hemma jättesöta alltså, jag lyckas tillomed gilla dem fast jag egentligen inte gillar katter, he he. im a dog-person.

och justja, Batman spelas på playstationet idag igen -_-

vill partey

heeey people
är i vfjärda. Jobbat. Kommer hem söndag. Imorgon ska mina tjejer festa, och de är förfest hos en liten wendel. Låter så stört lockande och askul. Men som sagt, jag jobbar. Damn fuck shit sate hästballe!!!!!!!!!!!!!
kill my life. Ah, precis. "döda mitt liv".
Går nu och tröstar mig med att köpa rostbiff här på vissefjärdas ica, det stänger redan vid 20.00 så, gotta go. Inget maxi här inte.

Adam köpte förövrigt playstation igår, och ett harrypotter och batman spel. Så nu sitter han som en nörd heeela tiden. Kill HIS life too alltså.
puss people

bild från balen (nehe?) med två undrande ansiktsuttryck


och en annan jag inte lagt ut innan så, de kan gå ann nu


pics









lite bilder som inte finns på fejjan : )



ey, come back

jag är ju tillbaka hallloj! : )

Ska jag berätta lite om Nice-resan kanske? ja, jag gör de. Hoppas ni orkar läsa!!

Dagen D började med en morgonpromenad klockan 06.20 minns jag. Tåget gick sen mot göteborg 08.01. Vid 11.57 var vi framme och flyget gick 14.00. Vid 16.30 var vi framme i Nice.
Där stod Reda (adams farbror) och fotade oss när vi kom och vi såg sedan på fejjan att han skriver att "the stars have arrived" elller något dylikt, haha.
Vi åkte då och hälsade på hans familj och kollade in deras söta lägenhet : ) annorlunda från hur vi har det i sverige kan jag säga! Vi pussade två pussar på vardera kind när vi hälsade och man tog aldrig av sig skorna inomhus. Random :o men rätt soft ändå.. när man var lat efter stranden hehe. Dock kändes det typ aldrig som om man riktigt "var hemma" eller vad man ska säga, då man alltid hade skorna på sig som om man var på språng.

Dagen efter flyttade vi in till vår egna lägenhet där vi sedan bodde ensamma jag och adam. Riktigt mysigt litet place med kök, badrum, tv, stor skjutdörr med spegel på osv. Och drog sedan till stranden.
Vi fick förklarat för oss att det inte var så långt, HE HE men ca 45 min bilfärd senare var vi framme vid en strand.

Det är sjukt annorlunda i Nice angående hur det är uppbyggt eller så. Upp och nerförsbackar och kringelikrok vägar och smala som stryk var dem, vissa. Så alla gånger vi gick till stranden (den som blev den vi mest var på, då den låg närmast och var softast) fick vi ett jävla ben-pump!!

Resterande av tiden i Nice besökte vi Italien (bilfärd dit på ca 1 timme) och gick på en marknad. Stört lång var den, och stört varmt var det den dagen. Var helt snurrelisnurr i skallen. Så det var Halleluja (L) när vi satte oss på en strandrestaurang och åt maot.
Efter det la vi oss på stranden någon timme och badade o stekte o kollade in de coola ungdomarna i Italien som hoppade i vattnet o gjorde volter osv ;) ;;);) reeeeeal experience. Adam and I were so jealous att inte vi kunde hoppa som dem..

Vad gjorde vi mer da? jo just ja, vi drog till en gigantisk park som hette Parc Phoenix. Där såg jag min livs första svarta svan. Så stört RANDOM!! äcklig var den. Ville döda den typ. Men nä, tog foto bara. Vi kollade även in lite strutsar o ugglor o krokodilisar o spindlar, samt som vi gick in ett grymt stort växthus typ där olika delar var avspärrade med olika klimat typ... makes sence?
En avdelning var tex. klimatet i Arizona och ett klimat var som i Djungeln osv. Coolt.

En annan dag var vi och storhandlade på sveriges maxi x 100 typ. ASkul tyckte jag det var att välja o vraka mellan massa olika nya intressanta produkter o betala helt själv o känna mig supervuxen hehe.

Var sedan och shoppade i stan. Där bjöds det på stora shoppingcenter men jag hittade bara en tröja från Zara som jag slog te med, modet i frankrike är nämligen ingenting o hänga i granen..
Adam däremot köpte ryggsäck i converse o klocka o adidaströja o ah, han hittade massor han.
Jealousy.
Men jag hittade massa olika glassbarer och gick loss på de olika smakerna så, jag var rätt nöjd ändå.
Adam däremot slängde varenda glass o slush han köpte. Jäkla random kille som inte diggar glass!!
livets gåva liksom.

Vi har även joggat & gått morgonpromenader jag och adam. Jag var dock duktigare än honom då han blev avskräckt av uppförsbacken hem och valde att sova de flesta morgnarna ist.

Vi köpte nybakade baguetter väldigt ofta också! fransmännen är ju gaolna i deras långa snoppbaguetter alltså!
men jag förstår dem, gott vare. Och en speciall-feeling att gå omkring med två långa baguetter i den bruna lilla papperspåsen.

En dag åkte vi parachute också, grymt KUL!! ett must-to-do på allas listor! enligt moi. Kostade 700 för en dubbelsittning. Första gången när vi började sjunka med vår fallskärm och druttade i vattnet och drogs mot ytan o drack kallsupar, så trodde vi att det inte var meningen att det skulle ske, men; Det var det. Båtkillarna som körde hade säkert askul.

Shit vad ska jag skriva mer. Jag har så jävla mycket o berätta liksom! panic.
Ah nä jag avslutar med att vi var barnvakt till adams två småkusiner i 30 min och under dem 30 minutrarna så gick fanimej barnen loss alltså haha. Dem drog fram vattenpistolerna och började skjuta på mig o adam inomhus och skrek i en stor snäcka så det bara ekade och ah, Helt satans psyko var dem hahaha. Vilket moment.

Iallafalll, Nice bör alla uppleva!  : )))) fast det kanske är en något roligare resa för oss då adams släkt var där. Dem bidrog med så himla mycket oså liksom.

Hemfärden var dock mindre kul. Vi satt längst längst bak i planet precis vid propellerna och helvete vad det lät. Blev hörselskadad.

Bilder kommer :D:D:D:D


RSS 2.0