fina söndag

svar till hanna: hurtbulle, jajamen vettu! det är du med ju! :)

HEJ SÖNDAG!!
Idag är en bra dag! :) solen skiner här i Stavanger!! tidigadare idag gick jag 45 min. tidigare till gymet bara för att jag skulle kunna ta en långsammare promenad, för att hinna njuta av livet typ hahah.
Jag stannade helt plötsligt upp när jag stod vid domkyrkan o kollade ut över den såkallade "Vågen", vilket är en hamn typ, mitt i stan som är omringad av barerna. Där stod jag o njöt ett tag som ett jävla random haha. Sen förflyttade (vände mig om typ) jag mig till den söta lilla sjön med fontän i och stod där o log istället.
Jag kände mig först lycklig som FAN, men sen ändrades det till ångest över att jag stod där ensam o jag började sakna familjen o kompisarna något enormt. Så jag gick med mungiporna nedåt till gymet efter det :(

MEN DET ÄNDRADES. För det var ett underbart spinning och styrka/core pass. Jag märkte att jag typ skrattade inombords när låtarna kom igång o vi stod upp på cyklarna. Lovely var det som sagt.
DOCK lite besviken på att johanna inte kom med david där som det var planerat ;) hade varit kul!!

Väl hemma sen så höll alla grabbarna på o storstäda, TACK GUD. Finally att faktiskt ALLA hjälper till liksom. Annars är det FAN bara adam som har vett i skallen här i huset. Och jag då såklart ;););)
Så ska vi även boka flyget hem över sommarn, saaaamt laga mat tsm. Mys.
En soft söndag helt enkelt!

Hoppas er söndag också är kanon :)


Kommentarer
Postat av: Hanna

Härligt härligt :D

2012-02-13 @ 20:22:04
URL: http://pannishannis.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0